Jag är
Jag söker
Emailadress
Lösenord

Seriösa singlar

Mogna, genuina singlar som tar kärleken på allvar och är seriösa med sin dejting.

Träffsäker matchmaking

Bli personligt matchad och bli presenterad för personer som passar dig extra bra.

ELITSINGLAR betyder seriös dejting

  1. Seriösa singlar

    ELITSINGLARS medlemmar är mogna och seriösa singlar som söker en långvarig relation. När ditt urval är singlar som är på samma nivå som du blir det mycket enklare att hitta rätt.

  2. Personlig matchmaking

    Ett vetenskapligt baserat personlighetstest utgör grunden för vår smarta matchmaking, som gör det möjligt för oss att presentera dig för precis rätt singlar direkt.

  3. Säker plattform

    ELITSINGLAR är en av Sveriges allra säkraste dejtingsidor. Vi kontrollerar alla profiler och vi använder oss av den senaste teknologin för att skydda både dig och dina uppgifter.

onlinedating

Online dating för kvalitetsmedvetna

Dejting via en dejtingsajt är ett effektivt sätt att hitta kärleken på. Idag träffar en fjärdedel av svenska singlar sin nya partner genom online dating. ELITSINGLAR är det bästa alternativet för seriös dejting med likasinnade singlar. Vi erbjuder nämligen så mycket mer än bara kontaktannonser.

Vi tror på dejting som är seriös och har som mål att du ska kunna lämna sökandet efter kärlek och dating på nätet bakom dig efter att du har varit medlem hos oss. Därför skräddarsyr vi vår nätdejting så att den passar just dig. Vi är stolta över att kunna erbjuda premium dating: online dating som är seriös, smart och säker.

matchmaking

Smartare dating med matchmaking

ELITSINGLARs skräddarsydda och träffsäkra matchmaking är det som skiljer oss från andra dejtingsidor. Hos oss söker du nämligen inte planlöst, utan får istället skräddarsydda partnerförslag som är unikt framtagna för just dig. Vi presenterar dig bara för andra singlar som verkligen passar dig och som du har extra goda chanser att komma riktigt bra överens med.

Matchmakingen baseras på två saker. Den ena är det du berättar om dig själv och dina förväntningar på en relation och dating i vårt personlighetstest. Den andra är dina kriterier som du finjusterar via din profil. Utifrån de två matchar vi dig sedan med personer som både passar din personlighet och som passar in på dina önskemål. Att träffa din drömpartner har aldrig varit enklare.

Våra kärlekshistorier

Bra profil

Så skapar du en bra profil

Att skapa en bra profil kan vara en utmaning, men att berätta om sig själv på ett bra sätt är viktigt för att lyckas med sin nätdejting. ELITSINGLAR har mängder av enkla, handfasta tips för att du ska komma igång med din dejting så snabbt som möjligt.

I vårt Magasin har vi samlat massor av tips och råd baserade på lång erfarenhet. Läs om allt från hur du väljer rätt profilbild och tar kontakt till tips om hur du kan maximera dina chanser att träffa rätt. Med vår hjälp får du till en välformulerad, snygg och effektiv profil på nolltid.

tips

Dejting för akademiker

Vi strävar alltid efter att erbjuda den allra bästa dejtingsajten på den svenska marknaden, och den viktigaste delen av vår tjänst är förstås våra medlemmar. De flesta av våra medlemmar har en universitetsutbildning och är mellan 35 och 55 år. De är också seriösa i sitt sökande och letar alla efter en partner att starta en långvarig, stabil och lycklig relation med.

Medlemmarna är en av de viktigaste delarna av ELITSINGLARs framgångskoncept: det är helt enkelt lättare att träffa rätt när du letar bland personer som vill samma sak som du. Lägg sedan till skräddarsydd matchning, en säker och lättanvänd sida och en kundtjänst utöver det vanliga. Det blir inte bättre än så.

ELITSINGLAR Magasin

Singelföräldrar

Vi har samlat de smartaste dejtingtipsen för singelföräldrar och diskuterar de största utmaningarna som ensamstående föräldrar stöter på vid dejting.

Läs mer om singelföräldrar

Dating på nätet ger nöjdare par

Vi hjälper kristna singlar från hela landet att hitta varandra på nätet. Vi matchar dig med singlar som delar din tro, dina värderingar och dina förväntningar på ett förhållande.

Läs mer om kristen dejting

Träffa singlar

Att träffa nya, intressanta singlar kan vara lättare sagt än gjort. Vi tipsar om hur du kan öka dina odds när det kommer till framgångsrik online dating.

Läs mer om träffa singlar

Kom över ditt ex

Trött på att sitta fast i gamla hjulspår? Vi vet hur du kommer över ditt ex och blir redo att dejta igen. Läs handfasta tips och gör vårt roliga quiz!

???magazine.4.link.label???
Kundservice

Kundservice

Hos ELITSINGLAR dejtar du säkert. Din säkerhet är vår främsta prioritet och vi arbetar ständigt för att vara ett steg före när det kommer till din trygghet. Vi kontrollerar alla profiler och har avancerade automatiserade filter för att upptäcka bedrägeri, innan det händer.

Vår hjälpsamma Kundservice hjälper dig gärna om du mot förmodan skulle stöta på problem eller ha frågor. Vi är där för dig så att du kan dejta tryggt och problemfritt. Välkommen till oss!

Integritetsskydd

Integritetsskydd

Vi månar om dig och vi månar om din integritet. Din ELITSINGLAR-profil är bara synlig för dina matchningar och kan inte hittas på Google. Dina bilder kommer heller aldrig att vara synliga utanför plattformen.

Vi skyddar alla dina uppgifter med en säker SSL-kryptering. och vi säljer aldrig din data vidare. Hos oss dejtar du tryggt, och du har alltid full kontroll över vad du delar och med vem. Läs mer i vår Integritetspolicy.

Singel i Sverige

Hitta svenska singlar som passar dig smidigt och enkelt med hjälp av ELITSINGLAR. Sverige är ett av världens singeltätaste länder - det finns massor av spännande singlar att dejta på nätet. Vi gör jobbet åt dig och presenterar dig för rätt singlar direkt.

Berätta vart du letar, så vi vet var i Sverige du vill hitta kärleken via vår dejtingsajt. Då kan vi presentera vi dig för personer i din närhet. Oavsett om du kan tänka dig ett distansförhållande eller helst hittar kärleken precis runt hörnet, så kan du lita på att vi har singlar som passar dig.

Nytt hos ELITSINGLAR

Lika flexibel som du. Du har väl inte missat vår app?

Jag har aldrig mött någon som jag kommer så bra överens med som Henrik. Vi vill alltid samma sak och vi delar både värderingar, smak och framtidsvisioner. Därför rekommenderar jag ELITSINGLAR till alla mina singelvänner.Elsa

ELITSINGLAR är riktigt bra på att matcha människor. Jag och Louise är verkligen lika när det kommer till värderingar, tankar och humor. Vi är alltid samstämda när det gäller. Ett bra bevis är att vi inte har bråkat en enda gång och att vi diskuterar precis allt.Carl