Array

Hur vet man att man är kär? Tecken | ElitSinglar

Hur vet man att man är kär?

Hur vet man att man är kär? Tecken!

Hur vet man att man är kär egentligen? Läs ELITSINGLARS lista nedanför med de vanligaste tecknen på förälskelse för att ta reda på om du verkligen är kär eller ej!

Hur vet man att man är kär? För vissa är svaret självklart; man bara vet helt enkelt. Men ibland kan kärleken komma smygande eller till och med överraska en. Om du är osäker på hur starka dina känslor för en viss person egentligen är så ställ dig själv frågorna som ELITSINGLAR listar nedan, om du checkar av två av svaren eller mer så kan du med säkerhet veta att du är kär.

Hur vet man att man är kär? Tecken!

1. Allting påminner dig om personen i fråga

Till exempel; din vän föreslår att ni går och dricker en kaffe och det första du tänker på är hur mycket en viss person tycker om kaffe. Du tänker helt enkelt på personen hela tiden, från ögonblicket du vaknar till dess du somnar är tankar på personen närvarande. Du har hamnat i en bubbla där allt rör sig kring den personen, och det är så du föredrar det då allt annat känns ganska så ointressant och tråkigt just nu.

2. Du får fjärilar i magen när personen är nära

Det kanske säkraste tecknet på att du är kär! Om att vara i personens närhet, eller bara tanken på detta, får dina insidor att löpa amok och du känner dig uppspelt, glad och nervös på samma gång är du definitivt förälskad. Att någon påverkar dig fysiskt betyder självklart inte att du är förälskad, men om personen har ovan nämna effekter på dig finns det en god anledning till att du känner som du gör.

LÄS ÄVEN: Dejta framgångsrikt online du med!

3. Du märker och kommer ihåg smådetaljer

Allt personen i fråga säger framstår som intressant, nytt och spännande. Du memorerar allt denne berättar om sig själv, från favoritfärg till anekdoter om hens föräldrar.

4. Ni kan stanna uppe och prata hela natten

Hur vet man att man är kär? Det är omöjligt för er att få slut på samtalsämnen, ni kan underhålla varandra när som helst och kan prata om allt mellan himmel och jord. Tiden flyger förbi när ni är tillsammans och du vill aldrig att mötet ska ta slut när ni väl ses och när det tagit slut så räknar du sekunderna till nästa gång.

5. Du känner dig som en bättre version av dig själv

Du kan vara dig själv med personen och känna dig helt avslappnad i dennes närvaro. Du känner dig smartare, modigare och härligare när ni umgås och allt får ett magiskt skimmer och verkar enklare än det gjorde innan. Att vara kär är en känsla som kan liknas med att alltid ha en bra hårdag, eller alltid vakna upp utvilad och fräsh varje morgon – allting stämmer!

6. Personens ”brister” är attraktiva

Saker som du kanske vanligtvis skulle irritera dig på hos en annan person blir istället gulligt och tilltalande. Du vet att ingen är perfekt, men det känns verkligen som att den här personen faktiskt kanske är det.

7. Du skrattar mer än du gjorde förut

Allt blir roligare när du är med personen och du fnissar som en tonåring åt dennes skämt. Livet känns som en lek helt enkelt! Du flirtar som aldrig förr och har alltid nära till ett skratt. När du är kär utsöndras endorfiner, precis som när du skrattar, i kroppen som gör att du helt enkelt blir gladare.

Hur vet man att man är kär? Så vet du

Känner du igen dig i flera av påståendena ovanför? Isåfall är chanserna goda att du blivit kär och då kan vi bara säga grattis – och njut i fulla drag av den underbara perioden du befinner dig i just nu! Om kärleken inte är ömsesidig se till att hålla uppe modet, någon som passar dig bättre kommer att dyka upp!

Hur vet man att man är kär? Dela med dig av dina kommentarer nedan eller mejla vår redaktion [email protected]

Sources:

http://www.psychologytoday.com/blog/meet-catch-and-keep/201406/how-do-you-know-if-youre-in-love

Om författaren: Lisa Davidsson Weiertz

Lisa Davidsson Weiertz är redaktör hos ELITSINGLAR

Läs mer artiklar skrivna av Lisa Davidsson Weiertz