Hur kontaktar jag andra användare? Så funkar ELITSINGLARS chatt

ELITSINGLARS chatt - tips

En intressant biografi och foton som drar blickarna till sig är ett väldigt bra sätt att få din profil att sticka ut från mängden från andra ELITSINGLAR-användare. Men för att verkligen få ut så mycket som möjligt av ELITSINGLAR är det även viktigt att prata med dessa intresserade användare, genom att använda våra chattfunktioner och på så sätt få ut så mycket som möjligt av dina meddelanden.

Hela 47 % av våra användare säger att meddelanden är den viktigaste faktorn när man ska ordna en dejt, så det är livsviktigt att lära sig vad som gäller när man ska säga hej på nätet. Som tur är gör våra guidade chattfunktioner det enkelt att behärska konsten att skicka meddelanden.

ELITSINGLARs olika chattfunktioner: tre sätt att säga hej på

1. Skicka ett leende
Har du sett en lovande profil bland dina matchningar men är osäker på hur du ska göra ditt första steg? Vi gör det lätt för dig med vår funktion ’Skicka ett leende’. Den är designad för att diskret låta någon veta att du är intresserad och ’Skicka ett leende’ gör precis vad den heter – den berättar för mottagaren att du har lett åt dem, vilket antyder att du skulle vilja veta mer om dem.

Du når ’Skicka ett leende-funktionen’ på profilen på personen som du är intresserad av. Klicka bara på deras profil i din lista på matchningar, och om du vill le åt dem, klicka då på den gröna ’Skicka leende’-knappen. Då skickas automatiskt ett leende till den personen.

2. Använd ’Kommunikationsstegen’
När du vill veta mer om en matchning, men ännu inte är säker på vad du vill skriva i meddelandet, då kan vår Kommunikationsstegsfunktion vara till hjälp. Den är designad för att du otvunget ska lära känna en matchning, ett steg i taget. Perfekt för de som är nya i nätdejtandets värld (och en effektiv lösning för dem som har bråttom eller dem som aldrig vet var de ska säga!).

3. Skriv ett eget meddelande
När du väl har klarat av de tre ovanstående stegen, kommer du att styras vidare till Skicka ett meddelande-funktionen, där du kan kommunicera och chatta med din matchning så mycket du vill.

Om du känner dig säker på din sak, kan du så klart hoppa över Kommunikationsstegs-guiden fullständigt och gå direkt på att skicka ett första meddelande. För att göra det, gå bara till din matchnings profil och klicka på den gröna ”skicka meddelande”-knappen. Resten är upp till dig!
Var god att notera att ELITSINGLAR av säkerhetsskäl automatisk loggar ut dig från kontot efter 30 minuters inaktivitet. För att spara meddelanden som du fortfarande skriver på är det viktigt att du sparar medan du håller på genom att använda ”utkast”-funktionen.

Ofta ställda chattfrågor

Vad ska jag skriva i mitt meddelande? Sammanfattningsvis kan man säga att det ideala dejtingmeddelandet är koncist, personligt och ändå inte för påträngande – du bör leta efter den där perfekta balansen mellan att vara rolig och intressant utan att ge ett allt för intensivt intryck.

För en fullständig guide: var god se vår artikel om hur man skriver det första meddelandet.

Varför fick jag inget svar?

Ibland händer det att användare inte svarar på din chattpropåer. Försök att inte låta dig nedslås – det är högst troligt att det inte har något med dig att göra! Ofta har användaren helt enkelt inte sett ditt meddelande än: våra medlemmar är oftast upptagna yrkesmänniskor och alla har inte tid att kolla sin profil dagligen. Om det har gått några dagar, kan det vara så att deras premium-konto ännu inte har godtagits (vilket innebär att de inte kan se meddelanden), eller så kan det vara så att de precis har träffat en underbar person på vår sajt och ännu inte hunnit avsluta sitt konto.

Vad betyder de färgade cirklarna?

Chansen till ett snabbt svar på din chatt är betydligt större när du kontaktar en aktiv användare på vår sajt. Du kan enkelt kolla detta på deras profiler genom att lägga märke till de färgade cirklarna intill deras namn i din partnerförslagsmapp. En grön cirkel betyder att de har loggat in på ELITSINGLAR under de senaste 24 timmarna. En blå cirkel betyder att de har loggat in under de senaste 28 dagarna (och du kan se exakt när genom att hålla muspilen över punkten). En grå cirkel betyder att de inte har kollat sitt konto under de senaste 28 dagarna – vilket till exempel kan inträffa när en användare är på semester.

Finns det något jag inte får säga under en chattsession? Våra kunders säkerhet är mycket viktigt för oss. Det är därför som vi har ett valideringsteam som manuellt bekräftar alla nya profiler. Trots detta är det alltid viktigt att hålla huvudet kallt när man pratar med en ny person på internet. Lämna inte ut personliga detaljer som din adress till någon som du bara har pratat med på nätet, och om en matchning ber dig om bankontouppgifter eller pengar, hjälp oss då att upprätthålla säkerheten genom att upphöra med all kontakt och rapportera dem till vår kundtjänst. För fler tips, var god läs vår Säkerhetsguide.

Hur länge bör jag vänta med att fråga om vi kan ses?

Målet med allt detta chatttande är så klart att hitta någon som du kan gå på en offlinedejt med – och kanske kasta dig ut i ett förhållande som har potentialen att bli långvarigt. För att du ska känna dig trygg och bekväm, är det emellertid oftast klokt att vänta ett tag innan du föreslår att ni ska ses öga mot öga. Hur länge bör du vänta? Som vi diskuterade i vår nätdejtingtipsartikel har forskare vid University of Florida nyligen lagt fram hypotesen att det ideala tidspannet mellan det första meddelandet och den första träffen är 17-23 dagar.

Vill du öka dina interaktioner på ELITSINGLAR och gå från att titta på profiler till att hitta en dejt? Först måste du bli en mästare på att skicka meddelanden. Som tur är, är det lätt att bli med hjälp av våra guidade kommunikationsfunktioner. Varför inte testa dem i dag?

Om författaren: ElitSinglars redaktion

Läs mer artiklar skrivna av ElitSinglars redaktion