ELITSINGLARS redaktion, 18.08.2016

Ge någon tummen upp med vår "gilla" funktion

Vill du berätta för en av dina matchningar att det finns någonting som du gillar i deras profil, men du är inte riktigt redo att skicka ett meddelande till dem? Din matchnings foto kanske har fångat din uppmärksamhet? Eller så är du kanske imponerad av deras smak inom litteratur? Med vår egen "gilla" funktion kan du enkelt låta någon av dina matchningar veta att det finns något i deras karaktär som du gillar. Såhär fungerar det.

Att använda "gilla" funktionen

Som tur är så behöver du inte vara expert på internet för att du ska förstå hur en "gilla" funktion fungerar. I många avseenden så påminner vår "gilla" funktion om den som du sannolikt kan ha använt dig av på sociala nätverk. Den du hittar på ELITSINGLAR är dock annorlunda på så sätt att det endast är Premiummedlemmar på ELITSINGLAR som kan se om en person de har matchat med gillar en del av deras profil. Det som gör ELITSINGLAR så unikt är just vår kräsna inställning till matchmaking. Vi har dedikerat mycket tid åt att ta fram den algoritm som vi använder för att skapa perfekta matcher och för att koppla ihop dig med dina potentiella partners.

Hjälper dig ta första steget

När du registrerar dig hos oss måste du fylla i ett omfattande personlighetstest som ger oss en förfinad uppfattning om dina dejting preferenser. Dessa två element tillsammans gör det möjligt för oss att skicka dig mellan 3 till 7 matchningar per dag. Varför inte använda "gilla" funktionen för att ta första steget till en kontakt med någon som du har matchats med idag?

Att använda vår "gilla" funktion kunde inte vara enklare. Den aktiveras med ett enkelt klick. Under varje profilbild och varje text kommer du att hitta en "gilla" funktion som du enkelt kan trycka på när du gillar något speciellt mycket. Dessutom får de en notifiering om att du har visat intresse för dem när du klickar på "gilla".

Ta reda på om du går att "gilla"

Givetvis så är det inte enbart enkelriktad trafik när det kommer till vår "gilla" funktion. Precis som att du kan "gilla" profiler som du har matchats ihop med så kan de som du har parats ihop med även "gilla" din sida. Du får ett meddelande när någon har gillat en del av din profil samt kan ta del av vem det var och vad det var som gjorde dem intresserade. Du kan se vem som har klickat på "gilla" knappen på din profil helt enkelt. Till exempel så kan du se under din profilbild att 5 personer gillar denna, genom att klicka på siffran kommer du att kunna se namn, ålder samt stad för de medlemmar som gillar ditt foto. Bredvid information finns dessutom en knapp med "Visa profil" på så sätt kan du enkelt besöka deras profiler.

Privata "gilla" markeringar

Endast för att klargöra och undvika missförstånd är det värt att notera att vår "gilla" funktion är helt exklusiv för vår hemsida. Den är inte heller kopplad till några andra sociala plattformer. Det innebär att när du gillar någonting så syns det endast på ELITSINGLAR och ingen annanstans.

Total votes: 101
Vad tycker du om denna artikel?
Bedömning för "Allt om vår ”gilla” funktion". Genomsnitt: 3.30 av 5 baserat på 101 röster.
Kommentarer
mehr Kommentare