ELITSINGLARS redaktion, 18.08.2016

ELITSINGLARS funktioner: ID-verifiering

En av många fördelar med vårt Premiummedlemskap är vår ID-verifiering som visar för andra medlemmar att vi har verifierat ditt namn, bostadsort och födelsedatum. En sorts godkänd-stämpel som är vårt sätt att visa för dina matchningar att du är den du säger att du är.

Våra undersökningar visar att våra medlemmar värdesätter ärlighet framför allt annat när de nätdejtar. Med ID-verifikation kan dina matchningar känna sig tryggare när de ska kontakta dig; enkelt uttryckt, när du väl har bekräftat din identitet hos oss är det troligt att kommer att se ett ökat antal meddelanden i din brevlåda!

Har du frågor angående hur allt detta funkar? Här följer allt som du behöver veta angående ID-verifiering…

Hur behandlar ni min ID-verifiering?

Vi har gjort processen när vi verifierar din identitet så enkel som möjligt. Allt du behöver göra är att skicka in en kopia (eller ett högupplöst foto) på fram- och baksidan av ett giltigt ID-kort. Du kan mejla eller posta detta – tillsammans med din säkerhetskod – till vårt serviceteam.

ID-kort som accepteras inkluderar pass eller körkort – men det kan även vara andra kort.

ELITSINGLARS serviceteam kommer att gå igenom din information inom 24 timmar från det att vi har mottagit den och skicka ett bekräftelse-mejl så fort allt är färdigt. Ikonen ”ID-verifierad” kommer då att läggas till din profil. Dit privatliv är viktigt för oss, så för att du ska kunna känna dig lugn, garanterar vi att inga uppgifter som vi behöver för att verifiera din identitet någonsin kommer att publiceras eller visas för andra användare.

Vad ger det mig?

Den verkliga fördelen med ID-verifiering är vad den gör med dina matchningar. Tillit är viktig i alla relationer, så att försäkra en framtida partner om att du är genuin från det första intrycket betyder att du inleder så som du tänker fortsätta att vara. Det ger även ett gott intryck av din öppenhet och det kan öka intressenivån från en potentiell partner. Det är därför vi säger att du kan räkna med att få ett utökat antal meddelanden i inkorgen.

Det hjälper dig också att sticka ut; om du har investerat tillräckligt i dejtingprocessen för att verifiera din identitet, kommer folk att förstå att du tar det här på allvar. Med andra ord ger det dina matchningar ytterligare en anledning till att kontakta dig!

Kollar ni inte medlemmarnas profiler i vilket fall som helst?

Vi är stolta över det faktum att vår kundtjänst tar sig den tid det tar att manuellt kontrollera varje ny profil på vår sajt. Det är vårt sätt att säkra våra medlemmars säkerhet på nätet; vi känner oss trygga i att alla nya medlemsprofiler är från människor som verkligen söker efter kärleken, och att ingen på vår sajt har några bakomliggande dåliga avsikter.

Detta är dock inte det samma som ID-verifikation. Se på ID-verifikation som ett extra lager av tillit, vilket är särskilt viktigt för dig när du vill träffa dina matchningar i det verkliga livet. Om vi kan vara säkra på att du är den du utger dig för att vara, kan även dina matchningar vara det!

Vad händer om jag inte verifierar mitt ID?

Om du av någon anledning inte skulle vilja verifiera ditt ID hos oss är det ingen som tvingar dig att göra det. Ditt Premiummedlemskap hos ELITSINGLAR sätter dig i en fantastisk position för att hitta ”den rätte” eller ”den rätta” på nätet, och det finns många andra fantastiska funktioner som du kan utnyttja.

Så det händer egentligen ingenting när du inte verifierar ditt ID, förutom att några av dina matchningar kan komma att välja att inte kontakta dig. Anledningen till att vi rekommenderar dig att verifiera ditt ID är att vi vill att du och dina matchningar ska få ut så mycket som möjligt av vår tjänst.

Skulle du ha ytterligare frågor angående ID-verifiering, eller någon annan funktion på vår sajt så tveka inte att kontakta vårt serviceteam.

Total votes: 79
Vad tycker du om denna artikel?
Bedömning för "ID-verifiering med ELITSINGLAR". Genomsnitt: 3.22 av 5 baserat på 79 röster.
Kommentarer
mehr Kommentare