ELITSINGLARS funktioner: Har du träffat din ’Lyckträff’?

Lyckträff funktionen med ELITSINGLAR

Detta är bara en av fördelarna med vårt Premiummedlemskap. Denna funktion hjälper dig att träffa upp till 20 singlar som du kan vara intresserad av dagligen. Vill du veta mer? Här är allt du behöver veta om ”Har du träffat” De säger att variation är livets krydda och när du letar efter ett bredare utbud av singlar så ska vår ”Har du träffat” funktion vara din första anhalt. Denna är även känd som ”‘‘Lyckträff’’ matchskaparen”. Det kommer endast visas singlar för dig som ELITSINGLAR tror skulle kunna vara bra potentiella partners för dig, de når dock inte upp till alla av dina viktigaste kriterier.

Tänk dig detta scenario: Anton är en fin kille, han matchar alla dina kriterier perfekt, men han är dock endast 175 centimeter lång och du har angett att du endast är intresserad av killar som är 180 centimeter eller längre. Det gör att Anton missar att träffa dig med endast ett par centimeter men funktionen ger Anton och dig en chans att träffas ändå genom att tumma på kriterierna lite. Du kan därmed träffa många singlar som kanske inte är helt perfekta, men som skulle kunna vara ”den rätta”.

Dina matchningar vs. Har du träffat?

På ELITSINGLAR så erbjuder vi dig en strömlinjeformad datingservice. Det gör att vi dagligen skickar dig mellan 3 till 7 av våra toppval av partnerförslag för dig, de matchningar som vi skickar till dig är de som vi är säkra på skulle kunna leda till en mer långvarig relation för dig. De är därmed dina bästa chanser. Vi baserar dessa matcher på ett antal viktiga kriterier, som ditt personlighetstest, din utbildningsnivå, inkomst, plats och de preferenser som du själv har angett. Vi kommer att skicka dig ett begränsat antal av bra matchningar och hoppas därmed att du ska spendera mindre tid på dåliga matcher, samt mer tid på att lära känna dina bra matchningar.

LÄS ÄVEN – DATING PÅ NÄTET GÖR SUCCÉ!

När du har lite mer tid över så bör du dock ta en titt på ”Har du träffat?” sektionen. Dessa singlar stämmer inte in perfekt på dina kriterier men är absolut inte dåliga matchningar för dig, de är endast inte perfekta matchningar. Det kan dock leda till något mycket bättre, dina ‘‘Lyckträff’’ matchningar kan mycket väl överraska dig positivt och om det fungerar bra mellan er kan de även hjälpa dig att bredda dina vyer och omvärdera vad du egentligen söker hos en bra partner. Även om du kommer att hitta ett par profiler som dina egna personliga preferenser kommer att hindra dig från dejta – saker du helt enkelt inte kan tumma på – så kan de vara värd en titt ändå.

Dags att bryta ditt mönster?

Får du någonsin en känsla av att du egentligen inte vet vad du vill ha av ett förhållande? En anledning bakom vår ”Har du träffat” är att vi ibland har en för liten uppfattning om vad som skulle passa oss i ett förhållande. Därför ger vi dig en chans att göra din uppfattning om detta något bredare, att vidga dina vyer helt enkelt. Du kanske har en viss typ av partner som du alltid faller för och du finner dig själv ofta i ett misslyckat förhållande som du inte får att hålla, då kan det vara dags för dig att testa något annorlunda. Det är detta som vi talar om när vi menar att du ska bryta ditt förhållande mönster. ”Har du träffat” är det perfekta sättet för dig som vill bryta ditt mönster. Listan kan ge dig upp till 20 nya personer per dag. Dessutom kan du känna dig säker på två saker. Först och främst: Alla på ELITSINGLAR är med av samma anledning, de vill ha en chans till långvarig kärlek. För det andra: det är matcher som är näst intill perfekta för dig, det gör att ni kommer att ha mycket gemensamt i vilket fall.

ELITSINGLAR är en säker miljö för dig som vill testa denna funktion. Utan någon risk så finns det en stor chans för en stor belöning, nämligen den stora kärleken i ditt liv som kanske väntar på ”Har du träffat” sidan. Så när ditt kärleksliv är i behov av ett vildkort, då vet du precis vart du ska börja. Om du har några frågor angående vår ”har du träffat” funktion, tveka inte att ta kontakt med vår kundtjänst.

Lyckträff med ELITSINGLAR

Om författaren: ElitSinglars redaktion

Läs mer artiklar skrivna av ElitSinglars redaktion