Om medlemsfoton och vår funktion fotoförfrågan

Medlemsfoton och fotoförfrågan - ELITSINGLAR

För dem som är nya på ELITSINGLAR har vi ett antal funktioner på vår plattform som hjälper dig i din jakt på kärleken. En av dessa funktioner är hur vi jobbar med medlemsfoton på vår sajt. Eftersom ELITSINGLAR är specifikt anpassat till singlar som letar efter långvariga relationer, kan enbart andra Premiummedlemmar se dina foton när du har registrerat dig. Detta säkerställer att din profil bara är tillgänglig för likasinnade singlar, som är seriösa i sitt sökande efter ett långvarigt förhållande. Läs vidare för att få en fullständig introduktion till våra funktioner och sätt igång att söka efter den rätte eller den rätta redan i dag!

Att titta på medlemsfoton – så funkar det

Vi vill att du ska uppskatta upplevelsen på ELITSINGLAR och dra nytta av allt det som vi erbjuder. För att säkerställa att alla på vår sajt letar efter ett längre förhållande, låter vi bara Premiummedlemmar få tillgång till foton på föreslagna partners.

Vi använder denna funktion för att skydda våra Premiummedlemmars privatliv. Eftersom den stora majoriteten av våra medlemmar är seriösa när det kommer till nätdejting, så bjuder vi på ett basmedlemskap så att var och en kan se om vår sajt passar dem. Den här funktionen ger våra Premiummedlemmar tryggheten att känna sig säker på att när du är på ELITSINGLAR, är det enbart riktigt serösa singlar som kan se dina foton.

LÄS ÄVEN – SKAPA EN ATTRAKTIV DEJTINGPROFIL

Premium-medlemmarnas engagemang garanterar att folk som har registrerat sig på vår sajt är villiga gå så långt som behövs för att hitta en kärlek som varar. De som har ett Premiummedlemskap kan vara trygga i förvissningen om att de enbart kommer att matchas med medlemmar som är lika seriösa i sitt sökande efter kärlek som de är.

Till skillnad från andra dejtingsajter skickar vi dig 3-7 specialutvalda och mycket kompatibla matchningar om dagen, där vi enbart föreslår folk som du faktiskt skulle kunna tänka dig att dejta. De kommer att vara personer som inte bara passar din personlighet, utan även din utbildningsnivå och din livsstil. I stället för att skicka dig hundratals profiler om dagen, begränsar vår process ditt letande till enbart de mest passande matchningarna, vilket ökar dina chanser att hitta en varaktig kärlek. Vi tog detta beslut för att våra medlemmar ska kunna känna sig trygga i att alla på den här sajten har prövats av oss som en möjlig långsiktig matchning.

Denna metod kommer att hjälpa dig att hitta en partner som passar din personlighet, din livsstil och dina förhoppningar på ett förhållande: det är vårt recept för att hitta den långvariga kärleken åt dig.

Fotoförfrågan: Be dina potentiella matchningar om en bild!

När du skickar ett meddelande till någon intressant person på nätet är du så klart nyfiken på hur den ser ut. Det flesta brukar visserligen ha med ett foto på sin profil, men ibland kommer du att bli matchad med någon utan ett foto. Självklart så vill du se hur dessa personer ser ut. Är de din typ och kan du se dig själv ihop med dem? Om denna situation dyker upp: skicka bara en fotoförfrågan! Denna funktion gör det möjligt för dig att be om ett foto från din föreslagna partner med ett enkelt knapptryck, som ger dem en liten vink om att de borde skicka en bild på sig själva.

Hur gör jag för att skicka en fotoförfrågan till en annan medlem?

När du får dina dagliga partnerförslag kommer du bland att se en profil som innehåller silhuetten av ett ansikte men ingen riktig bild. Om du är nyfiken på hur de ser ut, gå då bara till deras profil så dyker det upp ett meddelande över silhuetten med frågan ”Skulle du vilja se [namnets] profilfoto? Du svarar helt enkelt genom att klicka på ”Photo poke”-länken precis under meddelandet. Det kommer då att stå ”Fotoförfrågan skickad”.

När ditt partnerförslag får din förfrågan och bestämmer sig för att ladda upp en bild, kommer ELITSINGLAR omedelbart informera dig om att det nu finns ett foto på deras profil som du kan titta på. Då kan du se hur din potentiella partner ser ut!

Vad gör jag om jag får en fotoförfrågan?

Om du själv får en fotoförfrågan kommer du att få ett meddelande både på din dejtingplattform och via e-mail. I dessa meddelanden kommer vi att berätta exakt vem det är som har skickat förfrågan. Du kan då följa länken på personen som gjorde förfrågans namn och se deras profil med det samma.

Om du därefter bestämmer dig för att det skulle vara till din fördel att ha en profilbild kan du omedelbart ladda upp en till din profil. Klicka bara på din profil och välj ”Ladda upp foton”. Vi har även lagt till en Facebook-funktion så att du enkelt kan använda din profilbild från Facebook på ditt ELITSINGLAR-konto. En perfekt profil på bara några sekunder!

Vilka fördelar finns det med att ladda upp en profilbild?

Det sägs att en bild säger mer än tusen ord, och den kan också verkligen ge ledtrådar på vilken sorts person du är. Du har säkert själv upplevt hur välkomnande ett vänligt leende på en profilbild kan vara. Att se någon i ögonen kan berätta mer om den personen än en massa text.

Det är även viktigt att tänka på att i slutändan så vill du ha en partner som älskar dig för den du är, från första början. Bra profilbilder ger en rättvisande bild av vem du är och möjliggör att din personlighet och dina intressen kommer fram, så att du kan attrahera den sortens människor som du vill träffa. De som är seriösa med nätdejting bör alltid ladda upp en profilbild, då man ökar chansen att bli kontaktad markant med en profilbild. Väljer du en trevlig, hyfsat nytagen bild på dig själv där du ler kan det inte gå fel.

Kära medlemmar, den här artikeln finns till för att ge en introduktion till vår nya fotoapplikationsfunktion som kan hittas i partnerförslagsdelen på din profil. Var god och skicka inte fotoförfrågan i kommentaravdelningen utan använd i stället ”fotoförfrågan”-funktionen.

Stort tack och lycka till med att använda fotoförfrågan!

Om författaren: ElitSinglars redaktion

Läs mer artiklar skrivna av ElitSinglars redaktion