Jag är:
Vänligen ange ditt kön.
Ange en giltig emailadress.
Ange ett giltigt lösenord.
« Gå tillbaka till föregående sida
Varför bör singlar välja ELITSINGLAR?
%
54% kvinnor 46% män

Lika många män som kvinnor är medlemmar på ELITSINGLAR

10 000+
Nya medlemmar

Tusentals nya singlar upptäcker ELITSINGLAR varje vecka

68%
Akademiker

Majoriteten av våra Premiummedlemmar har universitetsutbildning

Att hitta den rätta dejtingsajten för dig: varför ska man välja ELITSINGLAR?

Därför bör du testa ELITSINGLAR

Att välja den rätta dejtingagenturen är en viktig del i ditt sökande efter en framgångsrik relation. Så varför välja ELITSINGLAR? Eftersom vi har ett intelligent system för matchmaking, genuina medlemmar och ett engagemang för den högsta klassens kundservice och säkerhet, vilket gör att lättare att hitta en dejt (och kärlek som varar) med oss. Testa oss i dag!

Varför bör man välja ELITSINGLAR?

Om du funderar på att testa nätdejting kommer du förmodligen att jämföra alternativen innan du bestämmer dig för en sajt. Och du frågar dig kanske varför ELITSINGLAR? Enkelt uttryckt ska du välja oss för att vi vet hur det är att vilja få ut mer av kärleken. Vi förstår att de flesta svenska singlar helt enkelt vill träffa någon som de passar ihop med som bryr sig om dem. Vi förstår också att alla inte har tid att leta efter en sådan match. Därför är ELITSINGLARs matchmaking gjord för att hjälpa dig att hitta en match på två sätt: ett, vi fokuserar på kompatibilitet och, två, vi strävar efter att göra sökprocessen så smidig som möjligt.

En dejtförmedlare som erbjuder verkligt kompatibla kontakter

På ELITSINGLAR tror vi att, att hitta en partner som är kompatibel – någon som på riktigt passar din livsstil och dina dejtingambitioner – är nödvändigt för långvarig lycka. Det är därför vårt smarta matchmakingsystem är byggt för att kombinera plats i Sverige med individuella sökpreferenser och personlighetsprofil (baserat på femfaktorsmodellen från personlighetspsykologin): vi vill att du ska känna dig trygg i att de som hittar dig på vår sajt också verkligen passar ihop med dig i det långa loppet.

En sajt som lever upp till dina förväntningar

När det kommer till att söka efter en långvarig partner är det logiskt att vara selektiv och ELITSINGLAR jobbar för att hjälpa dig att hitta de singlar som passar dig. Majoriteten av våra medlemmar är intressanta utbildade svenskar mellan 30-55, som letar efter varaktig kärlek. Vi filtrerar också aktivt bort inaktiva användare, och tar proaktivt bort användare som vi misstänker inte är uppriktiga, så att våra medlemmar kan tillbringa sin tid med att göra det som är viktigast: att dejta. Eftersom vår sajt även är fullt optimerad för användning på mobiler och surfplattor kan medlemmar kontakta sina matchningar medan de är på språng.

Är du redo att välja en dejtingsajt som passar dig? Klicka på knappen nedan för att registrera dig – eller läs vidare för att lära dig mer om att dejta med ELITSINGLAR.

Om författaren: ElitSinglars redaktion

Läs mer artiklar skrivna av ElitSinglars redaktion