Vänligen markera ditt val
  • Jag är:
Minst 6 tecken varav 1 siffra
54% kvinnor 46% män
%
54% kvinnor 46% män
Lika många män som kvinnor är medlemmar på ELITSINGLAR
Nya medlemmar
10 000+
Nya medlemmar
Tusentals nya singlar upptäcker ELITSINGLAR varje vecka
Akademiker
68%
Akademiker
Majoriteten av våra Premiummedlemmar har universitetsutbildning

Att hitta den rätta dejtingsajten för dig: varför ska man välja ELITSINGLAR?

Att välja den rätta dejtingagenturen är en viktig del i ditt sökande efter en framgångsrik relation. Så varför välja ELITSINGLAR? Eftersom vi har ett intelligent system för matchmaking, genuina medlemmar och ett engagemang för den högsta klassens kundservice och säkerhet, vilket gör att lättare att hitta en dejt (och kärlek som varar) med oss. Testa oss i dag!
Därför bör du testa ELITSINGLAR

Varför bör man välja ELITSINGLAR?

Om du funderar på att testa nätdejting kommer du förmodligen att jämföra alternativen innan du bestämmer dig för en sajt. Och du frågar dig kanske varför ELITSINGLAR? Enkelt uttryckt ska du välja oss för att vi vet hur det är att vilja få ut mer av kärleken. Vi förstår att de flesta svenska singlar helt enkelt vill träffa någon som de passar ihop med som bryr sig om dem. Vi förstår också att alla inte har tid att leta efter en sådan match. Därför är ELITSINGLARs matchmaking gjord för att hjälpa dig att hitta en match på två sätt: ett, vi fokuserar på kompatibilitet och, två, vi strävar efter att göra sökprocessen så smidig som möjligt.

En dejtförmedlare som erbjuder verkligt kompatibla kontakter

På ELITSINGLAR tror vi att, att hitta en partner som är kompatibel – någon som på riktigt passar din livsstil och dina dejtingambitioner – är nödvändigt för långvarig lycka. Det är därför vårt smarta matchmakingsystem är byggt för att kombinera plats i Sverige med individuella sökpreferenser och personlighetsprofil (baserat på femfaktorsmodellen från personlighetspsykologin): vi vill att du ska känna dig trygg i att de som hittar dig på vår sajt också verkligen passar ihop med dig i det långa loppet.

En sajt som lever upp till dina förväntningar

När det kommer till att söka efter en långvarig partner är det logiskt att vara selektiv och ELITSINGLAR jobbar för att hjälpa dig att hitta de singlar som passar dig. Majoriteten av våra medlemmar är intressanta utbildade svenskar mellan 30-55, som letar efter varaktig kärlek. Vi filtrerar också aktivt bort inaktiva användare, och tar proaktivt bort användare som vi misstänker inte är uppriktiga, så att våra medlemmar kan tillbringa sin tid med att göra det som är viktigast: att dejta. Eftersom vår sajt även är fullt optimerad för användning på mobiler och surfplattor kan medlemmar kontakta sina matchningar medan de är på språng.

Är du redo att välja en dejtingsajt som passar dig? Klicka på knappen nedan för att registrera dig – eller läs vidare för att lära dig mer om att dejta med ELITSINGLAR.

Tips:

ELITSINGLAR
Singlar på samma våglängd som du

ELITSINGLARs användare är de svenskar som letar efter långvariga förhållanden. För att kunna hitta ett sådant, behöver de hitta någon som de verkligen har något gemensamt med, på alla nivåer. Det här är dock ett koncept som kan betyda olika saker för olika personer: en del fokuserar kanske på religion, andra på etnicitet, ålder eller något annat specifikt kriterium. Den röda tråden är strävan efter kompatibilitet – och det är något som vi är specialister på.

Väljer du ELITSINGLAR som din dejtingförmedlare ger det dig chansen att kolla igenom matchningar som passar dig, oavsett vilka personlighetsdrag och livsmål du prioriterar. Dessutom formar vi våra dejtingråd så att du kan få hjälp och stöd utefter din situation, oavsett hur den ser ut. Från dejtingtips för ensamstående föräldrar till råd för yrkesarbetande singlar hittar du hjälp angående romantiken hos oss.

Råd från ELITSINGLAR
Relationsråd från experter

Vår sajt erbjuder regelbundet uppdaterat innehåll av hög kvalitet, inklusive insikter från experter, vetenskapliga studier och den senaste akademiska forskningen angående relationer och dejtande. Även om relationer långt ifrån är någon exakt vetenskap, anser vi att det är en värdefull grund till romantisk framgång att erbjuda våra medlemmar den senaste forskningen i psykologi och beteendevetenskap. I det avseendet har vi regelbunden kontakt med ett brett spektra av experter för att kunna ge dig exklusiva dejtingtips.


Vi involverar även våra medlemmar i vår egen forskning. Vi utför regelbundet anonyma undersökningar med målet att hitta sanningen om dejtande i Sverige vilket ger oss möjlighet att skräddarsy våra råd till de ämnen som svenska singlar är mest intresserade av. Vi vill aktivt möjliggöra för våra medlemmar att kunna hitta meningsfulla relationer medan vi samtidigt erbjuder trovärdig kunskap som stöder deras långsiktiga mål.

Tips från ELITSINGLAR
En stödjande service

Vi vet att sannolikt testar många av singelmännen och singelkvinnorna på vår sajt nätdejting för första gången. Det är därför som vår kundtjänst är inriktad på att stödja sökandet efter kärleken på alla nivåer. Vi erbjuder en lättöverskådlig introduktionsprocess för medlemmar i flera steg, vi har ett dedikerat team tillgängligt för att svara på de frågor som du kan tänkas ha angående dejtande, och vi verifierar alla användare manuellt för att försäkra oss om att de är äkta.


Vi sätter dessutom våra medlemmars säkerhet i det främsta rummet. Huvudprincipen i all vår kommunikation är att hela tiden skydda din personliga information, så all känslig data är krypterad och kommer inte att delas med någon annan medlem eller med utomstående. För att skydda våra användare använder vi oss av ID-verifiering, manuell profilverifikation, SSL-kryptering och bedrägeriupptäcktssystem som standard över hela vår sajt.