Jag är:
Vänligen ange ditt kön.
Ange en giltig emailadress.
Ange ett giltigt lösenord.
« Gå tillbaka till föregående sida
Att dejta - ELITSINGLARS guide
%
54% kvinnor 46% män

Lika många män som kvinnor är medlemmar på ELITSINGLAR

10 000+
Nya medlemmar

Tusentals nya singlar upptäcker ELITSINGLAR varje vecka

68%
Akademiker

Majoriteten av våra Premiummedlemmar har universitetsutbildning

Dejtande som leder till kärlek

ELITSINGLAR - dejta med oss

Att ta steget ut från singellivet kan för många kännas som en stor utmaning. Det är kanske inte helt lätt att avsätta tid till dejtande när jobb, träning och övriga fritidssysselsättningar ständigt tycks komma emellan. Det kan rent av vara förknippat med viss rädsla att börja gå på singelträffar.

Vi på ELITSINGLAR grundades för en effektiv och professionell hjälp i sökandet efter att träffa en partner. Vi sysslar med seriöst dejtande för att underlätta för singlar som befinner sig i karriären. 71% av våra medlemmar är akademiker och en majoritet välutbildade kvinnor och män i en ålder mellan 30 och 70 år.

Att dejta online blir allt vanligare och är ett optimerat sätt att träffa likasinnade singlar som söker efter en intressant och långvarig parrelation.

Detjtande – första steget mot ett nytt förhållande

Att registrera sig på vår dejtingsida innebär att skapa en seriös och trygg profil som går bortom endast snyggt inramade profilbilder. Genom ett vetenskapligt belagt personlighetstest skapar vi kompatibel matchmaking som bygger på uppriktighet och öppenhet. Detta gör det även tillförlitligt att ta första steget till kontakt – alla singlar har genomgått samma frågeformulär! Enkäten möjliggör för oss att kunna para ihop singlar utifrån bästa kompatibilitet tänkbar som utgår ifrån såväl personlighetsdrag som intressen. Detta gör att alla som registrerar sig hos oss kan känna sig trygga i att ta kontakt med våra föreslagna partners. Efter att ha pratat med varandra genom e-kontakt och stämt av hur den andra verkar vara som person, kan man välja om det är dags att ta steget till att gå på dejt.

LÄS ÄVEN: 10 FÖRSTA DEJTEN TIPS

Våga ställa krav på dejtande

För att matchen ska bli så rätt som möjligt tycker vi på ELITSINGLAR att ribban aldrig kan sättas för högt för de särskilda kriterier man ställer på en potentiell partner. Detta gör det dessutom betydligt mycket enklare att veta att det blir rätt redan från början. Flört och kärlek kan vara vilseledande och resultera i att man brister i omdömet. Vi vill därför hjälpa till på vägen mot en lyckosam förening. För även om flört och flyktiga romanser är både härligt och charmigt, är det en långvarig och kärleksfull parrelation långt mer meningsfullt för de allra flesta. Att dejta med online dating möjliggör ett nytt förhållande med någon som tänker likartat. Här är det för många även enklare att våga ta initiativet till att såväl ta första kontakten som att sedermera gå på dejt.

Seriös dejting utifrån gemensamma intressen

Dejtande är inte alltid den enklaste och det kräver sin eftertänksamhet. Även här kommer vårt personlighetstest till handa, där vi på ELITSINGLAR har sökt matcha så givna partners som möjligt som med stor sannolikhet kommer att ha mycket gemensamt. Genom att vara lyhörd är det lättare att överraska på dejten. Ömsesidiga intressen kan leda till många spännande sätt att dejta på. En fantastisk restaurangmiddag för gastronomiska gommar, eller kanske en tur i löpspåret som avslutas med en fika? Att kunna prata utifrån samstämda engagemang gör det också lättare att komma igång med konversationen redan från början. Via den utförliga e-kontakt som föregått mötet, vet ni med stor sannolikhet redan vad den andre jobbar med, varför det går lättare att fördjupa samtalen och ta de till en personligare nivå. Detta är att gå på dejt för att verkligen lära känna en partner.

Om författaren: ElitSinglars redaktion

Läs mer artiklar skrivna av ElitSinglars redaktion