Vänligen markera ditt val
  • Jag är:
Minst 6 tecken varav 1 siffra
54% kvinnor 46% män
%
54% kvinnor 46% män
Lika många män som kvinnor är medlemmar på ELITSINGLAR
Nya medlemmar
10 000+
Nya medlemmar
Tusentals nya singlar upptäcker ELITSINGLAR varje vecka
Akademiker
68%
Akademiker
Majoriteten av våra Premiummedlemmar har universitetsutbildning

Så lyckas du med att dejta online

Att träffa andra dynamiska singlar genom att dejta online har aldrig varit enklare. Men hur ska man se till att ens profil och tid som nätdejtare blir framgångsrik egentligen?
Testa att dejta online med ELITSINGLAR

Att ta steget att registrera sig för att dejta online första gången kan kännas som ett stort steg. Men faktum är att det är numera ett av de vanligaste sätten att träffa en partner på. Kanske har du vänner eller familjemedlemmar som träffats genom nätet eller så är du helt enkelt nyfiken på vad svenska singelsajter har att erbjuda. Vi på ELITSINGLAR gör allt vi kan för att försäkra oss om att din upplevelse med oss ska bli så säker, smidig och effektiv som möjligt. Vi erbjuder högkvalikativ matchmaking för singlar från söder till norr.

Om du är intresserad av att testa att dejta online så har vi sammanställt en guide nedan som förklarar hur du höjer dina odds för att finna långvarig lycka via oss du med!

Dejta online - så träffar du rätt med matchmaking

Precis som i "vanliga livet" så kräver att dejta online arbete, tålamod och dedikation för att löna sig. Visst kan man få tur men det finns många åtgärder man kan ta för att öka chanserna till framgång på en singelsajt. Nedan har vi listat de tre gyllene reglerna när det kommer till dejting på singelsajter.

1. Skriv en riktigt bra profil som reflekterar vem du är - men undvik klyschor. Om fantasin tryter kan du be en vän eller familjemedlem beskriva dig för lite perspektiv och nya infallsvinklar

2. Ladda upp en nytagen bild - en nytagen och tydlig bild är utan undantag mycket bättre än ingen bild alls för den som dejtar online Chansen att bli kontaktad av andra medlemmar ökar markant med en bild. Ställ helt enkelt samma krav på din profil som du förväntar dig av andra.

3. Skriv ett bra första meddelande - ett bra första meddelande är rättstavat, trevligt och inte för långt. Få personen du skriver till att förstå att det inte är ett standardmeddelande som du kopierat och skickar till alla utan välj ut något från hens profil som sticker ut som fångade ditt intresse. Om medlemmen nämner att hen är filmintresserad fråga vilken genre hen föredrar till exempel. Se till att läsa igenom ditt meddelande åtminstone en gång Innan du trycker 'skicka' knappen - det första intrycket kan vara avgörande!

Om allt går vägen läs våra första dejten-tips här och kom ihåg att tålamod är en dygd när det kommer till dejting online så ge inte upp om du inte får napp direkt. Din drömmatch väntar runt hörnet om du vågar ta steget.

Dejta online reg banner ELITSINGLAR

Tips:

Testa att dejta online du med
Vårt personlighetstest

Innan du börjar med att dejta online med oss kommer du först fylla i ett genomgående personlighetstest som kommer lägga grunden för alla dina framtida matchningar. Du kommer sedan att macthas ihop med de singlar vars profil är mest kompatibel med din egna!

Dejta online tryggt med - ELITSINGLAR
Dejta online tryggt

ELITSINGLAR erbjuder Premium dejting vilket innebär den allra högsta nivå när det kommer till din säkerhet när du nätdejtar - all din data och dina personliga uppgifter är krypterade och vi använder oss av ett avancerat bedrägerifilter.

Dejting online för singlar med krav - ELITSINGLAR
En singelsajt för de som kräver mer

Alla registrerade medlemmar hos ELITSINGLAR har en sak gemensamt: de har höga krav och söker långvarig och lycklig kärlek. Genom att välja en singelsajt som ELITSINGLAR höjer du automatiskt standarden på din dejting.