Vänligen markera ditt val
  • Jag är:
Minst 6 tecken varav 1 siffra
54% kvinnor 46% män
%
54% kvinnor 46% män
Lika många män som kvinnor är medlemmar på ELITSINGLAR
Nya medlemmar
10 000+
Nya medlemmar
Tusentals nya singlar upptäcker ELITSINGLAR varje vecka
Akademiker
68%
Akademiker
Majoriteten av våra Premiummedlemmar har universitetsutbildning

Singelsajter - den rätta vägen för att hitta en perfekt matchande partner

Finn kärleken genom att registrera dig på en professionell dejtingsajt som är inriktad mot dina specifika behov. Vi på ELITSINGLAR tillåter dig att vara kräsen och att hitta andra singlar mitt i karriären som värdesätter samma saker som du.
Testa singelsajter med ELITSINGLAR

Anpassad dejting genom personlighetstest och support

Att registrera dig på en singelsajt är ett effektivt sätt att hitta en partner som passar dina specifika önskemål. Med inriktade profiler och personlighetstest skapar ELITSINGLAR förutsättningar för hög kompatibilitet med en framtida partner. Frågorna i testformuläret låter lyfta fram unika karaktärsdrag, intresseområden och individuella personlighetsdrag som gör det lättare att finna den äkta kärleken. Långsiktig kärlek byggs genom gemensamt förtroende och trivsel. Därför har vi på ELITSINGLAR omsorgsfullt tagit fram ett matchningstest med vetenskaplig och psykologisk förankring. Denna inledande undersökning i tio steg är en säker ansats mot en långsiktig och överensstämmande parrelation.

Hur kan anpassade singelsajter hjälpa dig i sökandet efter en partner?

Hitta kärleken på nätet genom att registrera dig på en sida du kan känna förtroende för. ELITSINGLAR riktar sig till dig som söker en långsiktig och seriös relation med någon du har mycket gemensamt med. Det är mycket att ha med i beräkningen när man väljer partner och satsar på att gå in i en ny relation. Därför har ELITSINGLAR fokus på dig som är kräsen och som vill ha ut mycket av livet - i såväl karriären som privatlivet.

LÄS ÄVEN - SUCCÉ FÖR MOGEN DATING PÅ NÄTET!

Här handlar det om att få ihop ett ambitiöst arbetsliv med en inspirerande och blommande fritid. I dessa moderna tider vill vi att du ska kunna vara kräsen i dejtandet - detta för att det ska bli så rätt som möjligt när du finner kärleken. På vår singelsajt är det därför enkelt att hitta matchningar som är förenliga med ditt arbete, din utbildning, fritid och övriga intressen.

Perfekta metoder för matchning på vår singelsajt

Hur skiljer sig en skräddarsydd singelsajt för oss akademiker ut sig från andra sidor? ELITSINGLAR erbjuder dejting av högsta kvalitet. Genom att manuellt kontrollera samtliga profiler skapar vi en trygg plattform. Vi vill att du ska känna dig säker i din dejting med andra singlar hos oss! Därtill är det endast de utvalda singlarna som får tillgång till din sida, för att dejtingupplevelsen ska kännas såväl säker som stabil och pålitlig.

"Genom att manuellt kontrollera samtliga profiler skapar vi en trygg plattform"

Våra profiler skapar dessutom möjligheten till en skräddarsydd framtoning på både din egen sida och hos andra. Dessutom garanterar vi att dina uppgifter i form av e-mailadress, bilder och textinformation aldrig riskerar att hamna i orätta händer. Du kan alltid nå oss på vår kundtjänst via mail eller telefon så svarar vi på dina frågor!

Anpassad dejting av högsta kvalitet på riktade singelsajter

Vårt dejtingsystem hjälper dig mot nästa verkliga kärleksfulla upplevelse genom seriös dejting. Det är bevisat att modererad dejting lättare skapar bättre förutsättningar för lyckade relationer. Vi på ELITSINGLAR hjälper dig att sålla bland tusentals singlar i tre steg: vem du är, var du bor och vad du söker. Denna trestegsmetod skänker en stabil grund för att hitta din perfekta matchning.

Dejta på rätt sätt för dig

Oavsett om du befinner dig mitt i karriären med en omfattande jobbsituation eller om du dejtar som singelförälder - fixar vi kompatibla matchningar för dina önskemål. Därför är det ett givet ändamål att söka sig till en elitär dejtingplattform. Börja din dejting i rätt ände redan idag! Hos oss på ELITSINGLAR börjar ditt sökande direkt hos personer som du redan inledande vet att du har mycket gemensamt med. Fyll i ditt personlighetstest för att hjälpa oss i vår matchning - så att vi kan ge en individuell utformning till ditt sökande. Se till att redan den första dejten bli en given succé!

Singelsajter med ELITSINGLAR

Tips:

Testa en högkvalikativ singelsajt - ELITSINGLAR
Hitta någon som passar dig

Hos ELITSINGLAR slipper du automatiskt oseriösa singlar. Medlemmarna på vår sida söker alla efter samma sak; långvarig och seriös kärlek. De höjer helt enkelt sina odds till att träffa någon med samma prioriteringar i livet.

Träffa någon via vår singelsajt
Att dejta ska vara kul!

Att dejta ska kännas roligt och spännande! Läs våra bästa första dejten tips här oavsett om ni ska på den första, tredje eller hundrade dejten så kommer du finna inspiration för nästa dejt!

Testa vår singelsajt du med - ELITSINGLAR
Så skriver du bra meddelanden

Mästra konsten att skriva ett bra första meddelande här. Att lyckas med detta och ge ett gott första intrycket kan göra stor skillnad när man håller på och lära känna någon online.