Vänligen markera ditt val
  • Jag är:
Minst 6 tecken varav 1 siffra
54% kvinnor 46% män
%
54% kvinnor 46% män
Lika många män som kvinnor är medlemmar på ELITSINGLAR
Nya medlemmar
10 000+
Nya medlemmar
Tusentals nya singlar upptäcker ELITSINGLAR varje vecka
Akademiker
68%
Akademiker
Majoriteten av våra Premiummedlemmar har universitetsutbildning

Träffa en partner genom kvalitativ dejting online

Även om Sverige enligt statistiken är ett av världens mest singeltäta länder, kan det vara lättare sagt än gjort att träffa en partner. Att dessutom möta någon som det klickar med på alla plan är en långt större utmaning.
Träffa partner med ELITSINGLAR

Det kan kännas både svårt, skrämmande och rent av omöjligt att träffa någon, och att ens börja dejta kan för många upplevas som ett mindre berg att bestiga.Det finns emellertid kompetent hjälp på vägen i dejtingdjungeln.

ELITSINLGAR tillhandahåller proffsig matchmaking som leder sökandet i rätt riktning redan från början. Dessutom erbjuder onlinedejting en skräddarsydd matchmaking som optimerar kompatibiliteten redan inledningsvis.

Hitta kärleken på nätet med professionell matchmaking

Ska man tro på kärlek vid första ögonkastet? Det sägs att man kan träffa sin framtida partner i stort sett var som helst. Det kan ske i kön till matbutiken, på gymmet, bland kollegorna på jobbet eller under en utekväll. Många vet dock att det i verkligheten inte alltid ter sig så enkelt. Att ta det där första steget till att börja prata med någon på fiket går bortom fysikaliska lagar. Det finns många hinder som kan föreligga att inte våga ta sig fram till en främling för att ta kontakt.

LÄS ÄVEN - ÄR DU EN LYCKLIG SINGEL?

Hur kan man då göra för att få mod nog att sätta sig i förbindelse med någon man skulle vilja dejta? Till att börja med handlar det om att känna självsäkerhet och trygghet i sig själv och i sin roll på dejtningmarknaden. För att optimera detta har vi på ELITSINGLAR ett personlighetstest i tio steg som maximerar kompatibiliteten mellan dig och dina matchningar. Detta lägger grunden för lyckade dejter och utgör förutsättningen för att finna den livslånga lyckan som det innebär att träffa en partner.

Med rätt att vara kräsen i sina val

En tredjedel av alla internetanvändare söker efter kärleken online. Denna trend ökar stadigt och så även efterfrågan på mer specificerad och professionell nätdejting. Vi på ELITSINGLAR har skräddarsydda lösningar för den som letar efter en livspartner och på samma gång har höga krav. För det är inte alltid det enklaste att finna tid att dejta. När man befinner sig mitt i karriären är det svårt att hinna med de vardagliga göromålen, att träna eller att underhålla sitt sociala liv med vännerna.

Att få till ett fungerande kärleksliv vid sidan om är det helt enkelt för tidskrävande för många att hinna få till stånd. Av denna anledning är det extra viktigt för yrkesverksamma singlar att även dejta framgångsrikt. Chansen att träffa parters som verkligen matchar ökar avsevärt genom dejting online. Detta skapar förutsättningar som i vanliga livet inte går att ge samma individuella utformning som den vi på ELITSINGLAR kan tillhandahålla.

Träffa någon som uppfyller alla önskemålen

Att fråga ut någon man känner via vänner och bekanta tar emot för många och kan i flera fall vara ett svårt steg. Att dejta på nätet är ett betydligt mycket enklare sätt att hitta kärleken på och har därför blivit mycket populärt. Att träffa en partner behöver inte nödvändigtvis krocka med en framgångsrik karriär. Flera moderna människor ger upp äktenskapet på bekostad av en lyckad jobbsituation. Vi på ELITSINGLAR vet att det är fullt möjligt att förena dessa två så viktiga delarna i livet. Att nätdejta är till en början både tids- och energisparande.

Att till exempel dejta som ensamstående förälder eller kristen singel till exempel kan vara en utmaning, men går enkelt att vända till något positivt. Fördelen med elitär dejting online via ELITSINGLAR är den säkerhet och totala kontroll det innebär. Här skräddarsys dina önskemål i sökandet efter en partner för att matchningen ska bli så självklar som möjligt. Genom att själv skapa en individuell utformning efter dina behov kan vi para ihop dig med de personer som verkligen matchar dina önskemål och kriterier. Av denna anledning är det en majoritet som ofta hittar en långvarig, helgjuten och samstämd relation vis oss. Det är rätt att ha höga förväntningar på att träffa singlar som passar in i det övriga livets helhetsbild, som spänner mellan arbete och fritid. Nätdejting innebär en enkel väg till kärlek som tillåter höga krav på potentiella framtida partners.

Tips:

Träffa singlar via ELITSINGLAR
Träffa partner via matchmaking

ELITSINGLARS vetenskapliga matchmaking är en av hemligheterna till vår framgång. Vi gör grovarbetet åt dig helt enkelt och sorterar bort de matchningar som inte fyller i dina kriterier.

Träffa singlar med ELITSINGLAR
Bjud ut på dejt!

Att dejta kan vara fruktansvärt, dötrist och... alldeles, alldeles underbart. Många singlar är rädda för att de ska få slut på samtalsämnen, så för garanterat flyt i konversationen så har vi sammanställt tips för dejten.

Träffa singlar - ELITSINGLAR
Ge inte upp

Singellivet ibland kännas som en uppförsbacke. Trots alla fördelar med nätdejting så kräver även detta tillvägagångssätt tålamod, arbete och tid - men så länge du är aktiv och lägger ner lite arbete på din profil kommer ditt arbete löna sig...!