Jag är:
Vänligen ange ditt kön.
Ange en giltig emailadress.
Ange ett giltigt lösenord.
« Gå tillbaka till föregående sida
Träffa härliga singlar med ELITSINGLAR
%
54% kvinnor 46% män

Lika många män som kvinnor är medlemmar på ELITSINGLAR

10 000+
Nya medlemmar

Tusentals nya singlar upptäcker ELITSINGLAR varje vecka

68%
Akademiker

Majoriteten av våra Premiummedlemmar har universitetsutbildning

Träffa singlar – öka dina odds med oss

Träffa dynamiska singlar med ELITSINGLAR

Att hitta kärleken online beror på ett antal olika faktorer: kompatibla personligheter, lite ansträngning och tur samt en välgjord profil som verkligen representerar dig. Men hur stort urval behöver du egentligen för att hitta ett lyckligt förhållande? Så träffar du singlar som är rätt för dig med ELITSINGLARS matchningsmetod.

Att finna en bra match bland alla singlar som finns där ute kan vara mycket lättare sagt än gjort. Trots att Sverige är ett av världens singeltätaste länder så behöver man verktygen att träffa de singlar som precis som du är ute efter att hitta kärleken.

En av de mest kända fördelarna med nätdejting är att de ger singlar ett större urval av potentiella partners att välja emellan, men hur stort urval är egentligen nog när det kommer till att finna den rätta? Forskning visar att ett allt för stort urval snabbt kan bli problematiskt – psykologen Barry Schwartz argumenterar att ju fler val man har desto sämre kommer man må över valet som man gjort.

Träffa singlar med matchmaking

Logiskt så anser majoriteten av singlar att besluten som tas kommer leda till en mer fördelaktig utkomst om vi får en stor pool av singlar tillhanda att välja emellan. Med ett så livsavgörande beslut är det lätt att tro att 100 singlar att välja emellan är att föredra framför att välja mellan 5 om dagen. När vi har ett större urval känner vi oss mer övertygade om att vi snabbare kommer hitta en singel som matchar oss väl. Forskning visar dock på motsatsen – för många val är överväldigande och minskar både motivationen samt tillfredställelsen med det eventuella beslutet som gjorts.

LÄS ÄVEN – TRÄFFA SINGLAR I SVERIGE

Singlar som föredrar kvalitet framför kvantitet

Singlar som föredrar kvalitet framför kvantitet är rätt ute – det är numera bevisat. En stor studie från 2016 avslöjar att ju större urval man får vid nätdejting desto svårare är det att finna en partner. Att ha färre men mer kvalitativa val visade sig vara mycket mer effektivt än de som överröstes med val. För de som söker seriösa singlar och hållbar kärlek är alltså ett mindre urval bättre än ändlöst med val.

Attraktiva singlar förväntar sig mer

Singlar som väljer att dejta med ELITSINGLAR har höga krav – både på sig själva samt på potentiella partners. De tänker inte nöja sig med det näst bästa och söker långvarig, seriös kärlek.

Vi på ELITSINGLAR arbetar hårt för att försäkra oss om att dina dagliga partnerförslag alla är skräddarsydda för just dig. Vårt personlighetstest samt unika matchmaking är verktygen som gör jobbet åt dig.

Singlar hos ELITSINGLAR

Sources:

http://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/15213269.2015.1121827

Lenton, A.P., Fasolo, B. and Todd, P.M. (2008). “Shopping” for a mate: Expected versus experienced preferences in online mate choice. IEEE Transactions on Professional Communication, Vol. 51 (2), pp.169-182.

Om författaren: Lisa Davidsson Weiertz

Lisa Davidsson Weiertz är redaktör hos ELITSINGLAR

Läs mer artiklar skrivna av Lisa Davidsson Weiertz