Den perfekta första dejten innehåller en kopp kaffe

Vi på ELITSINGLAR har tagit reda på hur den perfekta dejten ser ut. Det visade sig att en överväldigande majoritet av singlar helst dricker en kaffe på den första dejten.

Hela 83 % av singlar anser att en perfekt första dejt innehåller en fika tillsammans. 10 % föredrar middagsdejter och enbart 7 % en bardejt. För mer info läs vår artikel i ämnet som innehåller 5 tips för den perfekta kaffe dejten här.

Fakta om fika, kaffe och första dejter

Psykologens tips

ELITSINGLARS psykolog Salama Marine om vad man bör tänka på innan den första dejten:

  1. Fokusera på framtiden, inte det förgångna: Om du inte känner dig redo för att dejta någon, gör det helt enkelt inte. Det är bättre att känna sig fullständigt redo och självsäker nog att träffa någon en ny partner. Så försök fokusera på nuet och framtiden; ingen tycker om att höra om ett ex på den första dejten.
  2. Lyssna och visa ditt intresse. Detta låter kanske uppenbart men nuförtiden har människor förlorat konsten att lyssna på varandra. Försök förstå vad din dejt verkligen säger. Till exempel om hen säger att hen haft dåliga erfarenheter med dejting förr så betyder det antagligen ”Kan jag lita på dig?”.
  3. Ändra inte på din personlighet för någon annan. Ibland när människor vill förföra någon, så försöker de framstå som perfekta, genom att säga ja till allt och hålla med om allt. Att vara dig själv och låta din personlighet lysa igenom är det viktigaste att tänka på under en första dejt. Glöm inte bort dig själv och dina åsikter; detta är faktiskt det bästa sättet att förföra någon på.

Om författaren: ElitSinglars redaktion

Läs mer artiklar skrivna av ElitSinglars redaktion