Den stora dejting adventkalendern – 24 tips för en bra december

Testa vår adventkalender för dejting!

Dagarna som leder upp till jul kan kanske kännas som en udda tid för dejting: du har fullt upp med festliga åtaganden och förberedelser och julhelgen känns designad med med par i åtanke. Men håll uppe modet! För att hjälpa till så har vi utformat en dejting adventskalender med 24 tips för att finna kärleken och ha den bästa decembern någonsin.

Att julen kan kännas som en tuff årstid för singlar är ingen hemlighet. Men med 24 tips för att finna kärlek och sprida glädje inför julen, så är vår dejting adventskalender det perfekta verktyget för att hjälpa dig ha din härligaste decembern någonsin. Genom att följa ett nytt tips varje dag kommer du inte bara känna dig bättre till mods, men även ge dig själv en skjuts till att finna någon fantastisk nästa år (eller i slutspurten av detta!).

ElitSinglars 24 tips för en fantastisk december

1:a december: Bär en tröja med ett juligt motiv

En tröja med ett roligt motiv – eller assoccear för den delen – fungerar alldeles utmärkt som en konversationsstartare för dig som gillar att flirta. Det är december nu så du är officiellt tillåten att välkomna julen.

2:e december: Boka ett julbord med dina kompisar

Överraska dina singelkompisar och boka ett julbord att avnjuta tillsammans. Ni är garanterade en trevlig stund tillsammans, och vem vet vem du träffar vid buffén..?

3:e december: Baka lussebullar

Att baka är terapeutiskt för många. Tänd några ljus och baka själv eller med dina vänner för en garanterat mysig hemmakväll.

4:e december: Gå till frisören och gör dig redo för alla festligheter

Gör något pragmatiskt och unna dig själv ett besök till frisören och en uppdatering av din frisyr. Du kommer känna dig i toppform för alla julfester och tillställningar som väntar.

5:e december: Sprid kärleken och skicka ett julkort
För den femte dagen i december är det dags att ta tag i dina julkort..! Det är skönt att bocka av det på ”att göra”-listan och ett säkert sätt att sprida julglädje på.

6:e december: Be en vän hjälpa dig med din dejtingprofil

Se över din dejtingprofil över ett par glas julmust eller glögg. Ta hjälp av en god vän du litar på; oavsett om du är en nybörjare när det kommer till dejtingsajter eller ej så skadar det aldrig att uppdatera och se över sin profil..!

LÄS ÄVEN: ENSAM PÅ JULAFTON? VÅRA TIPS

7:e december: Dags för shopping

Bege dig på en shoppingtur och unna dig ett snyggt plagg du känner dig riktigt bekväm och självsäker i som kommer få dig att känna dig festlig och redo för att finna kärleken. Idag är även ett bra tillfälle att börja fixa julklappar så du slipper sista minuten-stressen!

8:e december: Anordna en julfest

Sitt inte hemma och vänta på en fest…! Bjud in till en julfest hemma hos dig för vänner och familj och be alla att ta med sig en singel för extra härligt fest-mingel!

9:e december: Be en vän ta fina bilder av dig

Du har redan sett över din profil den 6:e. Nu är det dags att uppgradera den visuella delen. Vikten av en bra, och nytagen profilbild, vid nätdejting kan inte understrykas nog. Så be en vän ta några fina bilder du kan välja mellan (passa på nu när du är nyklippt och har en snygg, nyköpt outfit..!)

10:e december: Gör en god gärning

Kärlek är unikt – man får mer av ju mer man ger bort. Påminn dig själv om att kärlek finns överallt om man bara ser omrking sig. Så gör en god gärning idag och hjälp till att sprida julglädjen! Det kan vara allt från att ge någon en komplimang till att göra något för välgörenhet.

11:e december: Secret santa – hemligt gåvoutbyte

På engelska kallas det ’secret santa’, alltså att man lägger alla medverkandes namn i en skål och alla drar ett namn som de ska köpa en gåva till och hålla givaren hemlig. Oavsett om det är en upplevelse, något litet men meningsfullt eller något hemmagjort så kommer det lämna dig med en bra känsla.

12:e december: Överraska dina kollegor eller vänner med något sött

Baka eller köp något sött att ta med till jobbet, eller överraska en vän eller släkting med en spontan fika för att liva upp den 12:e! Både du och dem du bjuder kommer bli glada av tilltaget. Kanske lussebullar eller pepparkakor?

13:e: Dags för Lucia!

Den kanske mest stämningsfyllda morgonen på hela året. Bege dig till ett Lucia-tåg och ta ögonkontakt och le – eller om du är riktigt modig – prata med åtminstone en ny person!

14:e: Boka en resa för januari

Över halvvägs till julafton! Fira genom att ge dig själv en gåva – fly den svenska vinterkylan och starta nästa år med nya intryck. Man behöver inte en dejt för att ha en fantastisk semester!

15:e: Gör en lista över vad du vill ha ut av ett framtida förhållande

Sätt dig ner och skriv en lista över vad du vill ha och inte ha i ett framida förhållande. Reflektera över tidigare relationer och vad du verkligen behöver och vad som inte fungerat förr. När du har det svart på vitt framför dig är det lättare att visualisera hur din nästa relation kommer se och ut på så sätt få den att hända.

16:e december: Vad modig

Använd dig av listan du skrev igår och se vilken av dina matcher som verkar stämma med dina prioriteringar. Be en av dina matchningar online om en festlig dejt! Friskt vågat, hälften vunnet! Vem vet, om dejten går bra kanske du har säkrat din nyårskyss för tolvslaget om två veckor?

17:e december: Unna dig en massage

Boka in en massage eller en spa-tripp denna dag. Du har jobbat hårt hela året och på jul är det oftast full rulle – så ge dig själv en chans att slappna ordentligt och är redo för jul och nyår!

18:e december: Gå till en julmarknad

Kolla upp vad som händer i ditt område innan jul och bege dig till en julmarknad, körsång eller vad du föredrar för att boosta din julstämning och kanske träffa några nya människor!

19:e december: Sätt ihop en spellista med jullåtar du älskar

Att julmusik är ett måste för att verkligen komma i rätt stämning håller nog de flesta med om. Sätt ihop din egen lista eller följ ELITSINGLARS unika spellista med jullåtar med kärlekstema för att även få in lite romans i julpeppen! Till vår spellista de mest romantiska jullåtarna.

20:e december: Kolla på en mysig julfilm

Musik är inte det enda som kan få dig att känna För en riktigt romantisk julfilm, kolla Love actually och kom ihåg att kärlek kommer i alla skepnader och former, inte bara romantisk! Att svenska singlar älskar romantiska komedier avslöjades i vår undersökning i ämnet.

LÄS ÄVEN – SÅ LÄKER DU ETT KROSSAT HJÄRTA

21:a december: Ring en person som du saknar

Det är så enkelt att skicka iväg ett sms men att höra någons röst och ta sig tiden att föra ett riktigt samtal kommer ge dig en mycket bättre känsla, så låt någon veta att du tänker och saknar på hen idag!

22:e december: Bjud över vänner och slå in klappar och rimma tillsammans

Dan före dan före dopparedan. Bjud över några vänner och slå in era klappar tillsammans och komponera julrim. Dela dejtingtips med varandra och och peppa varandra!

23:e december: Polera din profil och förbered dig för högsäsongen för nätdejting!

Slutet av december är verkligen högsäsong för dejtingsidor världen över, ElitSinglar inkluderat. Se till att du är nöjd med din profil för att ge dig själv en utmärkt utgångspunkt eftter jul!

24:e december: Kom ihåg att du är älskad

Äntligen julafton! Oavsett om du har en partner eller ej är idag en dag att omringa dig med dem du älskar och som betyder mest för dig och njut av dagen tillsammans. Omringa dig med människor som älskar dig och som du älskar tillbaka och kom kom ihåg att du är djupt älskad av många och avsluta detta år och inled det nya med denna insikt!

Vår romantiska spellista med jullåtar!

Nedan finner du ElitSinglars exklusivt sammansatta spellista med våra favorit jullåtar med kärlekstema. Tryck på ’play’, tänd ett adventsljus och njut av julstämningen och låt dig inspireras av vår lista för den december som du förtjänar!

Om författaren: ElitSinglars redaktion

Läs mer artiklar skrivna av ElitSinglars redaktion