Få till din mest romantiska höst hittills! 10 hösttips

10 romantiska hösttips! ELITSINGLAR

Mörka kvällar, krispig luft och guldiga löv gör alla hösten till den tveklöst mysigaste årstiden. Tända ljus och inomhusbrasor samt friska promenader leder alla till en romantisk känsla som inspirerar – vi tipsar om hur du kan maximera din höst!

Höst innebär nystart – till och med mer än vad nyår gör för många. Vem orkar egentligen göra massa livsändringar och känna sig inspirerade i kallaste och mörkaste januari..? Nej, hösten är den tid på året man har ork efter sommaren och kan känna efter hur året har varit och inse vilka förändringar man vill ha innan året kommit till sin ände. Kanske vill man ta tag i sitt kärleksliv och börja dejta igen.

10 romantiska hösttips

1Bio och middag

Att gå på bio är en mysig dejt – men – man kommunicerar ju inte med varandra vilket är ett minus för många. Oavsett om ni ska se en romantisk komedi eller en thriller så är det ju bioduken fokus ligger på – inte den andre personen. Se därför till att ni har en mysig restaurang bokad för efteråt så att ni kan diskutera filmen tillsammans…!

2 Bowling

En aktiv dejt som innehåller rörelse kan aldrig slå fel. Speciellt om den är den första dejten kan det vara skönt att inte känna press att prata non-stop med varandra utan att ha andra distraktioner.

3 Picknick med termos

Packa en filt, bullar och en varm dryck för en mysig utflykt i närmsta park, skog eller trädgård! Att sitta på marken tillsammans är mysigt och kommer få er att känna er närmare varandra. Extrakurs: packa högtalare för ett soundtrack till er dejt..!

LÄS ÄVEN: 5 KÄRLEKSTIPS SOM FUNKAR!

4 Koka en gryta

Finns det något höstigare än att låta en gryta puttra långsamt i timmar medan man smuttar på ett glas rött och spelar kort tillsammans? Att spendera tid tillsammans i köket kan hjälpa att stärka ett band och får er att samarbeta för att uppnå samma mål – en fantastisk middag!

5 Plocka bär eller äpplen tillsammans

Eller kantareller, det spelar egentligen inte så mycket roll vad ni plockar utan att ni ger er ut i skogen tillsammans! När ni kommer hem kan ni baka en paj med era färskplockade bär eller en kantarelltoast till exempel…!

6 Åk luftballong

Inte något för den höjdrädde men en otroligt spännande och framförallt minnesvärd dejt! Googla luftballongfärder i ditt område och förbered dig för en spektakulär upplevelse som kommer få adrenalinet att rusa. Sväva uppe bland molnen och se ner på det orangeröda höstlandskapet under er.

7 Spa-dejt

En klassiker – men av en anledning! Ta en dag av jobbet och boka in dig och din dejt på ett härligt spa för helkroppsmassage, ansiktsbehandlingar, bastubadande och gröna smoothies. Du kommer inte bara få en bra dejt men även känna dig återhämtad och utvilad efteråt, alltså två flugor i en smäll!

8 Gör en dagsutflykt

Oavsett var i Sverige du bor så finns det alltid någon utflykt eller till och med dagstripp att hitta på. Fråga dina vänner och forska online och upplev något nytt i ditt närområde med din dejt…!

9 Ta in på hotell

Att ta in på hotell för en natt eller två är en lyx, men det kan vara otroligt skönt och romantiskt att checka ut från vardagslivet och bli bortskämd i en ny miljö. Försök hitta ett rum med öppen brasa för ultimat höstmys..!

10 Gå en långpromenad

Kanske låter tråkigt men en långpromenad kan göra under för humöret. Lämna mobilerna hemma och bege er ut i höstprakten och njut av alla fantastiska färger! Ibland är det enklaste alternativet det bästa.

10 hösttips ELITSINGLAR

Redo att finna din höstromans via online dating du med? Det finns massor av singlar som vill dela hösten med dig!

Om författaren: Lisa Davidsson Weiertz

Lisa Davidsson Weiertz är redaktör hos ELITSINGLAR

Läs mer artiklar skrivna av Lisa Davidsson Weiertz