Hitta den rätte – därför har du inte träffat ditt livs kärlek än

Hitta den rätte med ELITSINGLAR

Varför har du inte hittat din rätte än? Hur gör man för att hitta sin livs kärlek egentligen? Vi guidar och tipsar.

Man kan träffa ’den rätte’ var som helst och när som helst. Men ibland kan denna möjlighet bara kännas ännu mer överväldigande i jakten på att träffa ens livs kärlek.
Att starta en konversation med en främling på ett café eller ute på stan kan vara lättare sagt än gjort.

Så vilka steg kan du ta för att hitta den rätta, och vad kan du ändra på idag för att höja oddsen till att hitta den rätte du med?

Anledningar till att du inte hitta den rätte än:

Du saknar balans mellan ditt jobb och privatliv. ELITSINGLARS medlemmar är dynamiska och ambitiösa, något som tyvärr ibland kan överskugga kärlekslivet. Mycket av ens tid och energi går åt jobbet, åren går och man står kanske karriärsmässigt på topp men ett kärleksliv är närmast obefintiligt. Välj och prioritera mänskliga relationer om du känner igen dig i denna sits. Låt inte din karriär hindra dig från att finna äkta kärlek.

Du söker efter den rätte på fel ställen. Hur och var man träffas är mycket subjektivt men om du varit singel länge och inte har en aning om hur det ens ska gå till att träffa den rätte för just dig så är det dags att vidga vyerna.

Du anser ditt ex vara ditt livs kärlek. Om du fortfarande bearbetar slutet av din förra relation och inte känner dig redo för ett förhållande finns det ingen anledningen att brådska. Men om du är fast i tankar om vad som kunde ha varit och inte kan komma över ditt förra förhållande. För tips och råd om du du kan komma över ett ex läs mer här och här.

LÄS ÄVEN: SÅ KICKSTARTAR DU DITT KÄRLEKSLIV

Du gör ingenting för att hitta den rätta. Visst kan det kännas motigt ibland. Klyschan ”det händer när man minst anar det” må stämma i vissa fall, men kan också få ödesdigra konsekvenser om man låter passiviteten ta över och väntar på ödet att rycka in. Du måste bli skaparen av ditt eget öde i jakten på ditt livs kärlek. Den rätta för dig kommer mest troligtvis inte bara dyka upp vid din dörr utan kommer vara resultatet av att du vågar erkänna att du vill ha kärlek och aktivt söker den.

Du ger upp för snabbt i jakten på att hitta den rätta. Har du har en orealistisk checklist? Glöm din ” vanliga typ” och tänk istället efter; har din typ verkligen funkat i det långa loppet förut? Våga testa något nytt och upptäck en helt ny värld av dejtande. När du dejtar med ELITSINGLAR så kommer du dagligen emotta singlar som är kompatibla matchningar med dig baserat utifrån resultaten av vårt personlighetstest. Dock så kommer du även få ’Lyckträffar’ vilket är förslag som inte nödvändigtvis har samma psykologiska profil som dig men som av andra anledningar passar in i dina specifierade kriterier.

Du ger inte den där dejten en andra chans. Ni hade en helt okej första dejt men du är inte säker på om du ska acceptera förfrågan till en uppföljare. Det är helt normalt och naturligt att man är nervös på en första dejt och det kan vara svårt att bilda en sann uppfattning om varandra. Det behöver inte klicka och vara fyrverkerier direkt – en första träff är snarare till för att få en känn på om ni har kemi och om det finns något att bygga på. Så ge den där dejten åtminstone en till chans, vem vet vad som döljer sig bakom fasaden? Hur många har inte blivit lyckligt förälskade i en arbetskramrat eller vän som de i åratal bara såg som en vän och inget mer som sedan växte till en äkta kärlek då de tog tid att upptäcka andra sidor av varandra.

Så hittar du den rätte

Enbart det faktum att du läser denna artikel är ett gott tecken på att du är motiverad att hitta den rätte för dig! Det betyder att du har en vilja och lust att hitta ditt livs kärlek och den viljan kommer ta dig långt men bara om du omsätter den i handlingar.

Dating på nätet har blivit det enklaste och mest effektiva sättet att träffa nya partners på. Tack vare avancerad matchmaking och dedikerade medlemmar som är seriösa med att hitta kärleken så ökar du drastiskt dina chanser att träffa din match.

Kom ihåg att den rätte finns där ute för dig men du måste jobba aktivt på förutsättningarna för att få det att hända!

Finn ditt livs kärlek med ELITSINGLAR genom att klicka på länken nedan

Finn din livs kärlek med ELITSINGLAR

Om författaren: Lisa Davidsson Weiertz

Lisa Davidsson Weiertz är redaktör hos ELITSINGLAR

Läs mer artiklar skrivna av Lisa Davidsson Weiertz