Söker du ditt livs stora kärlek? Följ våra 9 tips

Finn ditt livs stora kärlek med ELITSINGLAR

Även om singellivet kan vara roligt ett tag så kan det även bli tröttsamt och lämna singlar med en känsla av att finna en meningsfull relation. Om detta stämmer in på dig och du söker ett seriöst kärleksförhållande så finner du vår guide i 9 steg till hur du kan finna din drömrelation och ditt livs stora kärlek.

Söker du ett kärleksförhållande? Gå med i ELITSINGLAR idag och bli introducerad till män och kvinnor som passar med dig!

Så finner du ditt livs stora kärlek: 9 steg

1. Är du redo?

Innan du aktivt börjar söka efter ett kärleksförhållande så måste du först känna dig bekväm med dig själv och på egen hand. Självkänsla är en attraktiv egenskap – alltså motsatsen till desperation och osäkerhet. Försök att känna dig säker i dig själv och komplett även som singel. När du når detta skede kommer du att vara öppen för att finna ett kärleksförhållande och det kommer även finna dig. Människor vill känna att någon har valt dem, inte att man desperat söker ett förhållande.

LÄS MER – SVENSKA SINGLARS STÖRSTA DEALBREAKERS

2. Var självsäker för att hitta ditt livs stora kärlek

Att övertänka och analysera allting och vara nervös och orolig är tyvärr inte attraktiva egenskaper som de flesta singlar söker hos en potentiell partner. Var självsäker, gör planer och red ut i din hjärna vad du egentligen vill ha. Allt kommer tillbaka till att känna sig bekväm med sig själv – du behöver inte vara den snyggaste eller roligaste i rummet, så länge som du är säker på vem du är och bekväm med det så kommer du omedelbart bli mer attraktiv.

3. Våga fråga ut någon på en riktig dejt

Om du har mött, eller chattat med någon, som har fångat ditt intresse så är det dags att fråga ut personen i fråga! Som sagt, människor gillar självsäkra och tydliga personer så fråga ut den du är intresserad av ordentligt. Föreslå inte en vag plan eller ge för många idéer att välja från så att inget blir klart. Kom helt enkelt på en bra dejt-idé; en där ni kan prata med varandra och lära känna varandra (så som över en drink eller en fika) och ge din partner en tid och plats. Erbjud en plan som inte kan refuseras.

4. Lyssna och ställ frågor

Ställ frågor och var intresserad av din dejt! Många kvinnor klagar på att män föredrar att prata om sig själva och inte visar så mycket intresse i vad kvinnan har att säga. För båda könen gäller självklart att vara aktiv i konversationen. Fokusera på vad hon faktiskt har att säga och fråga relevanta, uppföljande frågor. Detta kommer definitivt att uppskattas. Konversationen kommer bli mer intressant för båda om konversationen är tvåsidig.

5. Var ambitiös i ditt sökande efter ditt livs stora kärlek

Att vara ambitiös är en attraktiv egenskap för majoriteten. Det är självklart okej att lata sig då och då men att någon som är ambitiös och motiverad att uppnå och göra saker kommer omedelbart få uppmärksamhet. Det finns dock en fin linje; ingen vill ha ett kärleksförhållande med en workaholic. Men att vara passionerad över saker och motiverad att uppnå saker kommer genast att få dig att framstå som mer attraktiv och intressant.

LÄS ÄVEN: DETTA BEHÖVER DU FÖR ATT STARTA ETT FÖRHÅLLANDE

6. Konsten att flirta

Att flirta är en konstform och är en viktig del av att hitta ett förhållande. Flirtning är det som skiljer två personer mellan vänskap och kärlek: det är ett lekfullt sätt att visa någon att du är romantiskt intresserad. Klassiska tekniker är ökad ögonkontakt, le och ge komplimanger. Gör det tydligt att du är intresserad av mer än vänskap men gå inte på för starkt utan ta det sakta men säkert om du är ute efter ett riktigt förhållande.

7. Vikten av kroppsspråk

Kroppsspråk kan ta dig långt. Ett bra knep när det kommer till flirtning via kroppsspråk är att sätta fokus på era sexuella skillnader. Män som är lite längre ställer sig ännu rakare och visa sin storlek och dominans medan kvinnor kan luta på huvudet och leka med sitt hår till exempel. Lätt fysisk kontakt kan även det indikera intresse, en snabb berörning på armen eller axeln är utmärkta sätt att flirta på.

8. Visa att du har ett sinne för humor

Ett av de vanligaste råden när det kommer till hur man kan hitta ett förhållande är ”var rolig”. Alla älskar att träffa någon som får den att skratta. Det är en klyscha av en anledning; par som skrattar tillsammans stannar tillsammans. Självklart är det inte lätt att vara hysteriskt rolig på beställning men att visa att du inte tar dig själv på för stort allvar och kunna föra en lättsam konversation kommer stå till din fördel. Om det visar sig att ni har samma humor se det som ett extremt gott tecken!

9. Spela inte spel, men förbli lite mysiskt

När det kommer till att finna ett kärleksförhållande så kommer inte att spela spel ta dig väldigt långt. Om du tar lång tid på dig att svara på SMS eller bete dig disträ eller ointresserad, så kommer personen mest troligt gå vidare. Den du dejtar behöver veta att du är seriös och faktiskt vill ha ett förhållande. Föreslå roliga dejter, diskutera exklusivitet och för en dialog om vilken slags relation ni vill ha. Dock är det viktigt att inte överösa den du dejtar med SMS utan behålla lite mystik.

Förhållande ELITSINGLAR banner

Om författaren: ElitSinglars redaktion

Läs mer artiklar skrivna av ElitSinglars redaktion