5 dejtingregler att följa om du är ute efter ett seriöst förhållande

Ett seriöst förhållande - ELITSINGLAR

Internet är en fantastisk plats för många saker; interaktioner, shopping, jobbsök, kultur och även för att hitta kärleken. Dock så finns det (precis som i verkligheten) många mindre seriösa människor och till och med bedragare som nätdejtar. ELITSINGLAR gör allt i vår makt för att hålla bedragare borta från vår sida med ID-verifiering och avancerade bedrägerifilter.

Andra saker som kan vara bra att ha i åtanke när man söker ett seriöst förhållande är:

1. Att finna en partner kräver tid och dedikation

Om du verkligen söker ett långvarigt och seriöst förhållande (som medlemmarna på vår sida) så måste du ta dig an jakten på kärlek med detta i åtanke. Rätt attityd betyder allt: du har ansvar för ditt eget liv och du bestämmer vad för slags relation du är ute efter. Kärlek kommer inte alltid ”när man minst anar det” – som det så populärt påstås. Kärlek kommer när man bestämt sig för att man är känslomässigt redo för ett seriöst förhållande och vet vad man söker.

2. Om du söker kärleken på nätet – ta hjälp av en vän

Be en nära vän vars omdöme du litar på om feedback om din dejtingprofil. Allt från val av bild till text ska granskas – din vän kanske till exempel påpekar att du som är en så rolig person inte alls ger intryck av det i din text och kan hjälpa dig ge en mer sann bild av dig själv utifrån din väns perspektiv!

LÄS ÄVEN – SÅ BYGGER MAN EN BRA RELATION

3. Arrangera en dejt som passar dig

Det finns inga regler om hur länge man bör pratat online med varandra innan den första dejten. Kanske klickar det direkt och du vill se om kemin kommer vara samma i verkligheten, eller så föredrar du att ta tid på dig och lära känna den du pratar med innan ni tar steget. Oavsett strategi så är det viktigt att du vågar ge dig ut på dejter, men stanna inom din bekvämlighetszon! Om du är nervös räcker det med att ses över en enkel fika den första gången. Om du är orolig över att få slut på samtalsämnen finns det hjälp att få!

4. Ett seriöst förhållande kräver att man ger och tar

Två gyllene regler (i alla stadier av en relation är): våga visa dig sårbar och kommunicera ärligt. Med dessa två kommer du väldigt långt både för att starta och bygga på en seriös relation. Det måste finnas balans och kommunikation

5. Låt matchmaking göra jobbet åt dig!

En av anledningarna till att så många söker ett seriöst förhållande på nätet hos just ELITSINGLAR är på grund av vår vetenskapligt baserade matchmaking. Dina dagliga partnerförslag är nämligen grundade på din kompatibilitet med andra singlar baserat på dina resultat i vårt utförliga, psykologiska personlighetstest. Så om du vill träffa någon skräddarsydd för dig, testa ELITSINGLAR du med!

Banner ELITSINGLAR

Om författaren: Lisa Davidsson Weiertz

Lisa Davidsson Weiertz är redaktör hos ELITSINGLAR

Läs mer artiklar skrivna av Lisa Davidsson Weiertz