Tecken på att du är redo att träffa någon ny

Träffa någon ny! ELITSINGLAR

De flesta av oss har någon gång upplevt smärtan av ett förhållande som tagit slut. Oavsett om du lämnat eller blivit lämnad och oavsett om förhållandet varade länge eller var kort så ställs du förr eller senare inför frågan när du egentligen är redo att träffa någon ny.

Ännu svårare blir det kanske att avgöra om du ska våga tro på kärleken igen om du är singel och har barn, är i en ålder då det verkar som om alla andra redan hittat en livspartner eller satsar 100 % på karriären. Här listar vi på ELITSINGLAR tecken på att du är redo att träffa någon ny.

1. Du har rensat ditt bagage från tidigare förhållanden

En redan avslutad relation lämnar dig inte oberörd. Om du idealiserar en tidigare partner eller är bränd av kärleken så kan det vara svårt att gå vidare. Att sluta älta det som varit är det kanske viktigaste steget för att åter släppa in kärleken i sitt liv. Ytterst handlar det om att acceptera faktum. Din tidigare partner var en del av ditt liv, men av någon anledning tog förhållandet slut. Den som sörjt färdigt den förlorade kärleken är mer redo att träffa någon ny än den som ständigt jämför nya bekantskaper med forna kärlekar. Ibland kan vänner och bekanta hjälpa till att sörja förlorad kärlek, men i de fall där tidigare förhållanden envist naggar sig kvar och lägger käppar i hjulen för den nya kärleken är det kanske dags att ta steget och ta professionell hjälp.

2. Du har tänkt över dina egna förväntningar och tillkortakommanden

Det är lätt att idealisera vad man vill ha ut av ett kärleksförhållande. Kanske har du byggt upp alltför högt ställda förväntningar? Den som är medveten om sina egna brister har enklare att acceptera att andra inte är helt perfekta. Att analysera de egna förväntningarna på en relation är en övning som lönar sig. Att se förhållandet som en enhet som ständigt förändrats och inse att även det mest fantastiska förhållande kan ha såväl dalar som toppar är en nyttig insikt för den som letar efter en själsfrände.

3. Du redo att träffa någon ny och leva i ett team

Singellivet kan upplevas ensamt, tungt och tråkigt. Men det ger också en frihet som kan vara svår att släppa taget om. Singellivet ger oss möjligheten av att själv välja våra rutiner: äta när det passar oss, vara pedantiska eller slarva utan att någon annan har synpunkter på hur vi väljer att leva. Naturligtvis behöver vi alla se efter våra egna behov för att må bra. Men kanske känner du att du är redo att kompromissa och släppa lite på din frihet för att återigen uppleva glädjen och gemenskapen i ett förhållande?

4.Du vågar tro på kärleken!

För den som blivit bränd eller aldrig riktigt tyckt sig uppleva riktigt stark kärlek kan det kännas motigt att ge sig ut för att hitta kärleken. Det kan vara lätt att bli cynisk av att försöka leta efter en partner på krogen eller i den redan upptagna bekantskapskretsen. Kanske upplever du att det finns många andra singlar runtomkring dig men ingen som du kan se att det skulle klicka med på riktigt? ELITSINGLAR skapades för att singlar med höga förväntningar ska kunna hitta kärleken. Vår metod bygger på seriös forskning och du som är medlem presenteras för noga utvalda singlar som är kompatibla med dig och din livssituation via matchmaking. Varför inte låta oss hjälpa dig att våga tro på kärleken igen?

Träffa någon ny med oss - ELITSINGLAR

Om författaren: ElitSinglars redaktion

Läs mer artiklar skrivna av ElitSinglars redaktion