Vad kvinnor vill ha – vi guidar dig till att läsa kvinnor

Vad kvinnor vill ha - ELITSINGLAR

Det sägs att män är från Mars och kvinnor är från Venus. Betyder detta i själva verket att vi är så olika trots allt? Ibland kan det tyckas vara omöjligt att läsa sin partner. För att er parrelation ska bli så lyckad som möjligt vill vi på ELITSINGLAR hjälpa dig att förstå din respektive för att undvika onödiga missförstånd så att kärleken kan blomstra. Lär dig kommunicera med din kvinna och förstå vad det är hon önskar.

Är kvinnan och mannen egentligen så olika?

Mannen har ett generellt rykte om sig att vara rätt okomplicerade varelser. Kvinnan däremot, sägs vara desto svårare att förstå sig på, och hur ska man egentligen veta vad det är hon vill ha? Oavsett om detta är myter eller om det faktiskt ligger någon sanning bakom det hela kan det vara till hjälp med lite guidning på vägen. Därför har vi på ELITSINGLAR samlat några tips på saker som är viktigt för varje kvinna i sökandet efter kärleken.

För kvinnan är det viktigt att veta att en man kan ta hand om sig själv. De vill ha en partner som är både kapabel och oberoende att kunna fatta sina egna beslut. Detta kan handla om basala ting som att betala sin hyra eller att laga middag till sig själv. Tro vad man vill, men ingen kvinna vill vara din mamma (förutom – naturligtvis – din riktiga mamma). En av sakerna i en relation som kvinnor värdesätter, är därför vetskapen om att du är kapabel att bära din egen vikt i en relation. En partner som ständigt är i behov av trygghet, kamratskap, hjälp, motivation och rådgivning är en avstängning.

LÄS ÄVEN – ÄR HON INTRESSERAD AV DIG?

Finn likasinnade för ett rikt liv tillsammans

Någon som verkligen imponerar på din kvinna är humor. Detta är onekligen en av de viktigaste egenskaperna hon letar efter när hon söker hitta en partner. En känsla för humor är inte bara ett effektivt sätt att kunna bryta isen på dejten, utan dess avgörande framgång ligger i att det har bäring i byggandet av en långsiktig relation. Kanske att inget är lika viktigt som att kunna skratta tillsammans! Livet är inte alltid romantiska weekends och lata lördagsmorgnar från sängen. Vad hon önskar är därför en partner som har förmågan att se på saker från den ljusa sidan. För vad är egentligen viktigt, om ni inte kan få varandra att skratta på en daglig basis? Kvinnan vill vara med någon som vet hur man har kul.

På samma gång är det ingen kvinna som vill dejta en dörrmatta, men ingen älskar en tuffing utan ett hjärta av guld. Kommunikation är därför hörnstenen i varje framgångsrik relation. Det är avgörande att kunna lyssna till och leva med sin partner genom vardagen. Din kvinna uppskattar en livskamrat som står med båda fötterna på jorden och som kan tillhandahålla komfort i tuffa tider. Plus, en känsligare dejt vet ofta en sak eller två om romantik. Din kvinna gillar uppvaktning i både ett inledande stadie såväl som under hela relationens livslängd.

Vad kvinnor vill ha är en jämbördig partner

Hos oss på ELITSINGLAR finner du som är registrerad akademiska singlar med höga ambitioner. Vi tycker att alla förtjänar att sätta ribban högt och att ställa krav på såväl sin partner som sin relation. Att finna kärleken på nätet är ett effektivt sätt för alla som är ute efter en långvarig och seriös relation. Genom att registrera sig på sin sida får våra singlar tillgång till vår matchmakingsida som bygger på hög kompatibilitet. För kvinnan är intelligens viktigt i en relation eftersom det inte bara påverkar hur en partner kommer att lyckas i sin omgivning och yrkesliv, utan även för att varje kvinna vill kunna ha en meningsfull konversation med sin respektive. Du behöver inte vara Stephen Hawking för att få kvinnan i dina drömmar, men du bör kunna vara förstående och besitta en kulturell och akademisk kännedom. Därför är det extra bra att singlarna hos oss på ELITSINGLAR redan från början träffar andra likasinnade med höga ambitioner och livsmål.

Om författaren: ElitSinglars redaktion

Läs mer artiklar skrivna av ElitSinglars redaktion