Vänligen markera ditt val
  • Jag är:
Minst 6 tecken varav 1 siffra
54% kvinnor 46% män
%
54% kvinnor 46% män
Lika många män som kvinnor är medlemmar på ELITSINGLAR
Nya medlemmar
10 000+
Nya medlemmar
Tusentals nya singlar upptäcker ELITSINGLAR varje vecka
Akademiker
68%
Akademiker
Majoriteten av våra Premiummedlemmar har universitetsutbildning

Här hittar du andra singlar i Gävle

Testa dating i Gävle med ELITSINGLAR du med. Läs våra tips nedan och börja jakten på kärleken med oss redan idag!
Singel i Gävle? Testa ELITSINGLAR

I Gästriklands största stad borde det väl vara enkelt att finna kärleken? De flesta singlar i Gävle vet att det är mer komplext än så. Många är de som lessnat på att höra påståenden som ”– Det är väl bara att gå ut en fredagskväll, uteställena brukar ju krylla av andra singlar” eller ”– Jag har en bekant som också varit ensam länge, en perfekt date för dig!” De flesta som provat planlös dating upplever att det inte leder någon vart.

ELITSINGLAR blev till med målsättningen att skapa långvariga och seriösa relationer. Vi hjälper dig gärna på vägen till dating i Gävle som passar dina preferenser!

Ta hjälp av ELITSINGLAR för att finna kärleken

Via vår seriösa och vetenskapligt baserade matchmaking hjälper vi dig att finna andra singlar i Gävle. Vår metod bygger på vedertagen forskning om människors kompabilitet och förhållanden. Den första delen i vårt test svarar på frågorna vem du är, vad du söker och var du bor. Hos oss behöver du inte lägga ned tid på att själv leta efter kompatibla singlar, vi gör jobbet åt dig!

Dating i Gävle – Vad kan ni göra?

Du har kommit igång med att dejta online hos ELITSINGLAR och det är dags för en första date. Spännande och roligt men också pirrigt! Det kan vara många tankar i omlopp om klädval, konversationsämnen och, kanske det viktigaste, var ni ska mötas? Här ger vi våra bästa tips för en lyckad dating i Gävle.

Tips:

Testa dating i Gävle
Insup frisk luft och vackra vyer tillsammans

Få saker är så dating-vänliga som promenader i romantiska omgivningar. Varför inte promenera i det populära friluftsområdet Hemlingby och avsluta med en fika på det mysiga caféet med utsikt över staden.

För den som kan tänka sig att bege sig lite längre utanför Gävle är pittoreska Gåsholma ett romantiskt alternativ för en rofylld date. I fiskeläget kan du och din date njuta av sköna vyer och ett vackert läge, här finner ni även ett hemtrevligt café.

Singel i Gävle med ELITSINGLAR
Ett rikt kulturliv

Sveriges trettonde största stad satsar stort på kultur, perfekt för kulturintresserade singlar i Gävle! Varför inte ta med din date till vackra Forsbacka bruk? Tillfälliga konstutställningar och de permanenta om brukets historia sätter garanterat fart på samtalet. Här finner du också välkända kulturella scener som Gävle Teater och Konserthuset med landets nordligaste symfoniorkester. Egentligen är det bättre att konversera och lära känna varandra än att sitta tysta och titta på en föreställning. Men om föreställning följs av ett glas på en restaurang och trevligt småprat i pausen, varför inte?

Testa dating Gävle med ELITSINGLAR
Gävles mest romantiska restauranger

I Gävle är det tätt mellan restaurangerna. På Söder ligger omtyckta Restaurang Matildas. En restaurang som trots sin mycket höga kvalitet på maten är avslappnat gemytlig. Strax norr om Gävle vid Boskär ligger Axmar Brygga, en prisbelönt restaurang med lokalproducerad och ekologisk mat väcker alla sinnen till liv. Axmar har dessutom kanske Gävles mest romantiska läge vid vattnet. Den som söker enklare men goda alternativ kan pröva någon av stadens internationella kök, indiska Namaste eller asiatiska Bong Mai är trevliga.