ELITSINGLAR och Trygg e-handel

Trygg e-handel med ELITSINGLAR

 

 

 

Vi är certifierade av Trygg e-handel

Vi på ELITSINGLAR är stolta över att kunna meddela att ELITSINGLAR uppfyller alla krav för att bli certifierade av Trygg e-handel – Sveriges ledande kvalitetsmärkning för butiker som säljer varor och tjänster online. Vi tycker nämligen att det allra viktigaste är att du ska känna dig helt trygg när du dejtar med oss, från registrering till dess att du träffat rätt och det är dags att avsluta ditt medlemskap. Det är et mål vi delar med Trygg e-handel. Certiferingstjänsten Trygg e-handel drivs av intresseorganisationen för digitalhandeln i Sverige, Svensk Digital Handel, och fungerar som en garant för att företaget erbjuder trygg och kundvänlig e-handel.

Trygg e-handels riktlinjer

Trygg e-handels riktlinjer är utformade för att du som konsument skall ha ett riktigt bra konsumentskydd. Målet är att det ska vara lika enkelt och tryggt att handla varor eller tjänster via internet som det är i butik. Det går helt i linje med ELITSINGLAR filosofi – därför har vi satsat på att bli certifierade av Trygg e-handel. För dig betyder det att du kan vara säker på att vi har säkra rutiner för hantering av personuppgifter, bara använder oss av betalningsmetoder du kan lita på och att vi erbjuder full ångerrätt och att det är lätt att få hjälp om du mot förmodan skulle behöva det.

Alla Trygg e-handels kriterier hittar du här under rubriken 14 grundläggande punkter.

Hur du känner du igen en Trygg e-handel-certifierad butik

För att kontrollera att symbolen är äkta kan du klicka du eller hålla muspekaren över Trygg e-handel-symbolen som du också ser högst upp på den här sidan. Nu ska mer information om företaget bli synlig, eller så ska du bli vidarebefordrad direkt till företagets egen sida på tryggehandel.se. Där kan du se företagets certifikat och rankning, och läsa mer om de tjänster eller varor som det erbjuder.

ELITSINGLAR är certifierade sedan november 2015.