E-kontakt för effektiv dejting

Känner du att det är svårt att träffa andra, likasinnade singlar i din närhet? Har du ont om tid över för dejting och känner dig trött på singellivet? Isåfall kan e-kontakt vara ett bra alternativ!

Ny undersökning om beydelsen av SMS

Att telefonen numera praktiskt taget är en tredje part i ett förhållande kan nog de flesta hålla med om. Men hur påverkar SMS våra kärleksrelationer egentligen?

Dejtingsajter – hur vanligt är det?

Detingsajter är enligt rykande färsk forskning ett av de mest effektiva sätten att träffa kärleken på. Läs mer om fördelarna här och bestäm för dig själv.

Dejting 50+ - allt du behöver veta

Allt fler söker numera kärleken online, och den snabbast växande gruppen är singlar som är 50+. Läs mer om online dejting vid 50+ och lär dig om fördelarna med nätdejting.

Lämna en kommentar på dina favoritprofiler

När du har loggat in på ELITSINGLAR har du flera olika alternativ för att komma i kontakt med dina matchningar. Att lämna en kommentar är ett smidigt och effektivt sätt.

  • Jag är:
Ange en giltig emailadress
Minst 6 tecken varav 1 siffra

Ensamstående pappa

Att dejta en ensamstående pappa – eller dejta som en ensamstående pappa – kan vara både utmanande och givande på samma gång. Vi guidar dig i djungeln.

Första dejten – det första steget för en långvarig relation

Efter att ni lärt känna varandra online, kommer den första dejten uppfylla förväntningarna?

Träffa din partner online

Även om Sverige enligt statistiken är ett av världens mest singeltäta länder, kan det vara lättare sagt än gjort att träffa en partner. Att dessutom möta någon som det klickar med på alla plan är en långt större utmaning...