Ghosting förklarad

Termen ”ghosting” har snabbt blivit en välkänd term när det kommer till modern dejting, men vad är ghosting egentligen? Läs mer.

Singel och vegetarian?

ELITSINGLAR har undersökt vilken inställning svenska singlar har till att dejta som vegetarian och vilka hinder samt hjälp detta kan innebära. Skulle du ge upp kött för kärleken till exempel...? Läs mer.

5 dejtingtips att följa om du söker ett seriöst förhållande

Om du söker ett seriöst förhållande kan det vara bra att ha dessa 5 dejtingregler i åtanke..! Läs mer

Dejtingsidor – hur lyckas man?

Dejtingsidor - hur ska man egentligen göra för att lyckas? Vi guidar dig med våra bästa tips. Testa Premium gratis i tre dagar!

Är du en lycklig singel?

Är du en lycklig singel? Vi guidar dig till hur du får ut mer av ditt singelliv samt listar var de lyckligaste svenska singlarna bor!

Vänligen markera ditt val
  • Jag är:
Minst 6 tecken varav 1 siffra

21 av de värsta första dejterna i världen

Över 45,000 singlar från 15 olika länder har medverkat för att avslöja 21 av de värsta första dejthistorierna i världen...!

Ett recept på kärlek – fransk specialitet för första dejten

Om du söker inspiration för en romantisk måltid så har den franske kocken David Ratgeber skräddarsytt ett recept för just detta!

Sommarkärlek – så finner du den!

Att hitta en sommarkärlek är en dröm för många, men faktum är att det finns ingen årstid då det är så enkelt att flirta på som sommaren. Läs mer om hur och varför!