Kontaktsidor – så gör du för att lyckas

Kontaktsidor – så hittar du rätt match! ELITSINGLAR tipsar om vad du kan göra föra att höja oddsen till framgångsrik nätdejting!

Maximera din profilbild med 5 enkla steg!

Dejting med oss handlar om att hitta någon som är verkligt kompatibel med dig. För att lyckas med detta och få ut så mycket som möjligt av ditt medlemskap är det a och o att du lyckas med din profil.

Så kan du träffa någon ny

Så vet du att du är redo att träffa någon ny. Ibland kan det vara svårt att gå vidare och öppna sig för kärleken igen, vi listar fyra punkter som visar om du är redo eller inte.

Skriv en bra profil – utförlig guide

En utförlig guide skriven av vår partnerpsykolog Sam Owens om vilka misstag du ska undvika när du gör din profil. Läs mer.

Nätdejting tips - expertens svar på era frågor

Vår relationsexpert Charlotte Sander besvarar era frågor om nätdejting, kärlek och relationer! Läs mer.

Vänligen markera ditt val
  • Jag är:
Minst 6 tecken varav 1 siffra

10 steg för att övervinna svartsjuka

Svartsjuka kan uppstå även i de bästa av förhållanden, men det är hur man tacklar problemet som räknas. Nedan följer några goda tips över hur man kan hantera och överkomma svartsjuka och avundssjuka i en relation.

Gillar han mig? Säkra tecken på intresse!

Gillar han mig? Så vet du! Lär dig läsa hans kroppspråk som en öppen bok samt tolka tecken på intresse!

Så bygger du upp ditt förtroende igen

Tillit är inte något som automatiskt finns i ett förhållande från allra första början. Det är ett val och något som såväl vår partner som vi själva gör oss förtjänta av. Läs mer...