En sofistikerad dejtingsida

Söker du en dejtingsida som fokuserar på kvalitet snarare än kvantitet? Ta reda på varför ELITSINGLAR är det självklara valet för akademiker och seriös dejting.

5 dejtingtips att följa om du söker ett seriöst förhållande

Om du söker ett seriöst förhållande kan det vara bra att ha dessa 5 dejtingregler i åtanke..! Läs mer

Att gå vidare efter en förlust

Att gå vidare efter att man förlorat en partner är en av de tuffaste sakerna man kan gå igenom. Vi låter en psykoterapeut guida dig när du är redo att finna kärlek igen.

Träffa singlar som passar dig

Träffa singlar via vår smarta matchmaking. Därför är kvalitet viktigare än kvantitet när det kommer till nätdejting. Läs mer!

Blind date – så lyckas du!

Att gå på en blind date kan kännas nervöst. ELITSINGLAR tipsar om hur du bäst förbereder dig för ett garanterat trevligt möte!

  • Jag är:
Ange en giltig emailadress
Minst 6 tecken varav 1 siffra

Att säga "Jag älskar dig" till någon

Att säga ’Jag älskar dig’ till någon för första gången kan kännas som en utmaning och är ett stort steg i vilket förhållande som helst. ELITSINGLAR guidar dig i ämnet med hjälp av vår psykolog om hur och när man ska yttra den ödesdigra frasen.

När kvinnan tjänar mer än mannen

Är det verkligen svårare för framgångsrika kvinnor att finns kärleken än vad det är för framgångsrika män? ELITSINGLAR har undersökt och grävt djupare i ämnet.

En singelsajt med hög nivå

Finn kärleken genom att registrera dig på en professionell dejtingsajt som är inriktad mot dina specifika behov. Vi på ELITSINGLAR tillåter dig att vara kräsen och att hitta andra singlar mitt i karriären som värdesätter samma saker som du.