Lämna en kommentar på dina favoritprofiler

När du har loggat in på ELITSINGLAR har du flera olika alternativ för att komma i kontakt med dina matchningar. Att lämna en kommentar är ett smidigt och effektivt sätt.

Datingsidor - så väljer du

Det råder ingen tvekan om saken. Internet har revolutionerat vårt sociala samspel och kärleken frodas online. Men hur ska man välja mellan alla datingsidor?

Kärlek i framtiden - hur ser den ut?

Kärlek i framtiden - vi listar 9 trender när det kommer till relationer som vi kommer se mer av i framtiden. Läs vår senaste undersökning här!

Sex på äldre dagar - undersökning

Sanningen om seniorers sexliv samt seniordejting avslöjas i vår senaste undersökning, och vad vi fann kommer förvåna dig! Läs mer.

Därför är dejting bäst på hösten - 10 tips!

Att dejta på hösten kan vara alldeles underbart. Försäkra dig om att detta blir din bästa höst någonsin med våra romantiska hösttips!

  • Jag är:
Ange en giltig emailadress
Minst 6 tecken varav 1 siffra

Dejtingsajter – hur vanligt är det?

Detingsajter är enligt rykande färsk forskning ett av de mest effektiva sätten att träffa kärleken på. Läs mer om fördelarna här och bestäm för dig själv.

Så dejtar singelkvinnor idag

Vi förklarar varför allt fler singelkvinnor väljer att finna kärlekeken på nätet och hur man höjer oddsen till framgång online...!

Singel i Göteborg - hitta kärlek vid kusten!

Guide för singelliv och dejtplatser i Göteborg. Hitta din ideala partner längs västkusten med oss.