Skriv en bra profil – utförlig guide

En utförlig guide skriven av vår partnerpsykolog Sam Owens om vilka misstag du ska undvika när du gör din profil. Läs mer.

Är du en lycklig singel?

Är du en lycklig singel? Vi guidar dig till hur du får ut mer av ditt singelliv samt listar var de lyckligaste svenska singlarna bor!

Singel och vegetarian?

ELITSINGLAR har undersökt vilken inställning svenska singlar har till att dejta som vegetarian och vilka hinder samt hjälp detta kan innebära. Skulle du ge upp kött för kärleken till exempel...? Läs mer.

Kontaktannons på ditt sätt

Kontaktannons - något för dig? Ibland kan det vara skönt att låta slumpen avgöra, men ibland måste man styra ödet själv genom aktiva beslut.

Så kan du träffa någon ny

Så vet du att du är redo att träffa någon ny. Ibland kan det vara svårt att gå vidare och öppna sig för kärleken igen, vi listar fyra punkter som visar om du är redo eller inte.

Vänligen markera ditt val
  • Jag är:
Minst 6 tecken varav 1 siffra

Kärleken på nätet

Att finna kärleken på nätet är numera ett av de allra vanligaste och effektiva sätten att träffa kärleken på. Läs mer om varför här.

Dejta framgångsrikt online

Framgångsrika, karriärsmedvetna singlar saknar ofta tiden att finna en partner att dejta offline. Vi hjälper dig i ditt sökande.

Förförelse och flirtande – ta hjälp av vetenskapen

När förfördes du senast? Förmodligen var det inte särskilt länge sedan. Vi förknippar ofta förförelse med romantiska sammanhang men faktum är att vi både förför och förförs ständigt. Läs mer.