Den perfekta partnern till jul

Lagom till jul så har vi på ELITSINGLAR sammanställt en lista på de fem saker som avslöjar hur du blir den perfekta partnern under högtiderna. Läs mer.

Blind date – så lyckas du!

Att gå på en blind date kan kännas nervöst. ELITSINGLAR tipsar om hur du bäst förbereder dig för ett garanterat trevligt möte!

Är din partner känslomässigt redo för ett förhållande?

Visar din partner tecken på att vara känslomässigt svårtillgänglig? Vi listar 5 varningstecken

Finns evig kärlek?

Medelsvensken tror på kärleken. I en studie som gjordes 2011 svarade hela 8 av 10 svenskar ja på frågan om de trodde på livslång kärlek. Läs mer.

Hitta sann kärlek du med

Söker du efter sann kärlek? Underlätta jakten genom att börja ta dejting på allvar och söka där det finns andra seriösa singlar.

Vänligen markera ditt val
  • Jag är:
Minst 6 tecken varav 1 siffra

Testa ElitSinglars dating app

Ta ditt dejtande med ElitSinglar till en ny nivå och ladda ner vår nya, exklusiva dejting app för smidig nätdejting var och när du vill. Läs mer.

Så bygger du upp ditt förtroende igen

Tillit är inte något som automatiskt finns i ett förhållande från allra första början. Det är ett val och något som såväl vår partner som vi själva gör oss förtjänta av. Läs mer...

Träffa intressanta singelmän

En kvinna som söker en singelman ska inte behöva gå igenom hundra dåliga dejter för att sedan gå på en bra. På ELITSINGLAR erbjuder vi därför hjälp för den kräsne singeln.