Mötesplatsen för svenska singlar

ELITSINGLAR har blivit den naturliga mötesplatsen för singlar från hela landet. Mängder av nya par bildas varje vecka på vår plattform. Läs mer om varför.

När kvinnan tjänar mer än mannen

Är det verkligen svårare för framgångsrika kvinnor att finns kärleken än vad det är för framgångsrika män? ELITSINGLAR har undersökt och grävt djupare i ämnet.

Är din partner känslomässigt redo för ett förhållande?

Visar din partner tecken på att vara känslomässigt svårtillgänglig? Vi listar 5 varningstecken

Så förstör du en dejt enligt svenska singlar

Vi listar vanliga dealbreakers vid dejtande. De vanligaste misstagen innan, under och efter en dejt. Läs mer.

Äldre kvinna med yngre man

Äldre kvinna yngre man, vilka är fördelarna och nackdelarna? Spelar åldern någon roll när det kommer till kärlek egentligen? Läs mer.

Vänligen markera ditt val
  • Jag är:
Minst 6 tecken varav 1 siffra

En singelsajt med hög nivå

Finn kärleken genom att registrera dig på en professionell dejtingsajt som är inriktad mot dina specifika behov. Vi på ELITSINGLAR tillåter dig att vara kräsen och att hitta andra singlar mitt i karriären som värdesätter samma saker som du.

Finn kärleken igen efter en skilsmässa

Är du redo för att gå vidare från din skilsmässa och börja dejta igen? ELITSINGLAR delar med sig av sina bästa råd om hur du kan lägga det förflutna bakom dig och starta ett nytt kapitel i ditt liv.

Att dejta på dejtingsajt vs. jobbsök

Att söka kärleken på en dejtingsajt kan precis som jobbsök ibland kännas otroligt utmanande och oförutsägbart, men båda är i slutet var all slit värd och möda. Läs mer.