Jag är:
Vänligen ange ditt kön.
Ange en giltig emailadress.
Ange ett giltigt lösenord.
« Gå tillbaka till föregående sida
Ta ELITSINGLARS personlighetstest!
%
54% kvinnor 46% män

Lika många män som kvinnor är medlemmar på ELITSINGLAR

10 000+
Nya medlemmar

Tusentals nya singlar upptäcker ELITSINGLAR varje vecka

68%
Akademiker

Majoriteten av våra Premiummedlemmar har universitetsutbildning

Personlighetstest – vägen till effektiv matchmaking

ELITSINGLARS personlighetstest

Vårt personlighetstest är grunden för din framgång med ELITSINGLAR. Läs igenom denna artikel noggrant innan du påbörjar testet för att lära dig så mycket som möjligt om vad testet egentligen är baserat på samt dess funktioner.

Frågorna i ELITSINGLARS unika personlighetstest granskar dina kvaliteter, presenterar din unika personlighet till andra medlemmar och tillåter oss att introducera dig för likasinnade singlar. Genom att fastställa dina personliga egenskaper och karaktärsdrag så kommer ett genomfört test att möjliggöra en djup kompabilitet med din framtida partner.

Några viktiga överväganden när du tar vårt personlighetstestet kommer att underlätta din långsiktiga framgång med ELITSINGLAR. Läs mer om vårt personlighetstest och hur det fungerar i detalj nedan.

 

Om ELITSINGLARS personlighetstest

Personlighetstestet är uppdelat i tio delar, utvärderar dig omfattande och är centralt för vår matchmaking process. Det är baserat på Five Factor modell-teorin om personlighetsdrag; en psykologisk modell som bygger på forskning av Robert McCrae och Paul Costa. Genom att övergripande ifrågasätta din personlighet, så beräknar testet dina nivåer av öppenhet, samvetsgrannhet, utåtriktning, och nervositet. Eftersom vår matchmaking har sina rötter i vetenskaplig kompabilitet, så kommer ELITSINGLAR enbart att föreslå mycket lämpliga medlemmar för att ge de bästa förutsättningarna för en långsiktig relationsstabilitet.

”Testet är uppdelat i tio delar, utvärderar dig omfattande och är centralt för vår matchmaking process”

Begrunda och var ärlig när du fyller i personlighetstester

Då testet består av mer än 200 frågor så bör svaren till vårt personlighetstest övervägas noggrant, så se till att färdigställa det när du är avslappnad och har gott om tid på dig. Medan vissa frågor är polära (ja/nej), så använder andra en skala för att bedöma relativ betydelse och kräver således verklig återspegling av hur du verkligen är. Ärlighet är alltid den bästa strategin. Vårt personlighetstest fastställer dina speciella och unika personlighet, och hur du kommer att presenteras till andra användare av ELITSINGLAR. Att ge vad som kan tyckas vara det ”rätta” svaret kan alltså helt enkelt späda ut dina egenskaper och få dig att framstå som ganska generisk. Det som gör dig annorlunda är ofta det som gör dig attraktiv. Att tänka noggrant och ärligt rekommenderas därför; både för att särkilja dig själv och för att tillåta oss att bäst kunna aktivera ett sökande för en djupt kompatibel partner.

Personlighetstest med ELITSINGLAR

Skilj dig från mängden med vårt personlighetstest

Vårt personlighetstest inkluderar både frågor med flera olika val och öppna-svar frågor, så som ´vad brinner du för?´, och kommer att gensvara till det fokus som du lägger på intellektuell förmåga, yrkesmässig ambition samt relationsmål. Använd dina öppna frågor för att presentera en unik och intressant bild av dig själv, och se till att berätta för andra i detalj vad det är du letar efter. Om du till exempel värdesätter en akademisk sida, berätta varför detta är viktigt för dig, och vad du förväntar dig i gengäld. Forskning av Norton (2007) har fastställt att profiler med mer information har betydligt mer framgång i att attrahera högt kompatibla potentiella partners, så försök att beskriv dig själv så fullständigt som möjligt.1 Andra medlemmar har lika höga krav – så förmedla vad det är som gör dig exceptionell på dejtingsajter. Precis som du vill läsa intressanta svar från andra medlemmar, se till att skriv uttrycksfullt och minnesvärt i gengäld.

Ta vårt personlighetstest du med!

Sources:

1 Norton, M.I., Frost, J.H., and Ariely, D. (2007). Less is more: The lure of ambiguity, or why familiarity breeds contempt. Journal of Personality and Social Psychology, 92 (1), pp.97-105.

Om författaren: Lisa Davidsson Weiertz

Lisa Davidsson Weiertz är redaktör hos ELITSINGLAR

Läs mer artiklar skrivna av Lisa Davidsson Weiertz