Jag är:
Vänligen ange ditt kön.
Ange en giltig emailadress.
Ange ett giltigt lösenord.
« Gå tillbaka till föregående sida
%
54% kvinnor 46% män

Lika många män som kvinnor är medlemmar på ELITSINGLAR

10 000+
Nya medlemmar

Tusentals nya singlar upptäcker ELITSINGLAR varje vecka

68%
Akademiker

Majoriteten av våra Premiummedlemmar har universitetsutbildning

Singel i Sverige – finn din partner online!

Oavsett om du bor i Stockholm, Göteborg eller Malmö så har ELITSINGLAR ett stort utbud av singlar som är kompatibla just med dig. Ibland kan det verka svårt att finna en partner när man är singel i Sverige, och vi förstår att våra medlemmar inte vill kompromissa när det kommer till kärlek – inkluderat hur långt du ska behöva resa för att finna den. Våra artiklar för den som är singel i Sverige ger dig en insikt till singelliv i din stad såväl som tips vart du kan gå på nästa dejt.

Singel i Sverige med ELITSINGLAR

Sverige är ett av världens allra singeltätaste länder men ibland kan det kännas otroligt svårt att ens träffa en ny singel. ELITSINGLARS medlemmar är trötta på meningslösa kärleksaffärer och flirting som inte leder någonstans och delar alla samma mål; att finna ett långvarigt och lyckligt förhållande med en likasinnad partner. Majoriteten av våra medlemmar är 30 till 70 år gamla, högutbildade, ambitiösa och dynamiska singlar som är hängivna till att finna en partner som verkligen är kompatibel med dem. Registrera dig redan idag för att hitta någon speciell du med!

Kompatibilitet styr

Genuin kompatibelitet handlar inte om att bara bara ihop individer efter liknande hobbies och intressen. Ett ömsesidigt intresse för hästar, till exempel, är troligtvis inte nog för att hjälpa ett par gå igenom tuffa faser tillsammans. Snarare så tror vi på ELITSINGLAR att par är kompatibla när deras styrkor komplementerar deras svagheter, när delade värderingar bidrar till ömsesidig förståelse och när liknande intentioner när det kommer till dating skapar en god grogrund för ett tillgivet och hållbart förhållande. Detta möjliggörs genom ett smart profilieringssystem i två steg där varje ny medlem granskas individuellt.

Hitta rätt singel i Sverige för dig med vårt test

Den första delen av bedömningen består av ett personlighetest på 240 frågor, vilket är baserat på ”The big 5” – ett grepp från psykologin där de fem personlighetstyperna utåtvändhet, behag, öppenhet, samvetsgrannhet och neuroticism beräknas. Den andra delen av bedömningen frågar nya medlemmar om deras preferenser angående faktorer så som ålder, kroppsbyggnad, distans, rök och drinkvanor, religion med mera. Den genomgående och grundliga bedömningsprocessen ger oss värdefull insikt till karaktärsdrag, värderingar och de attribut som varje medlem har, vilket tillåter oss att rensa ur de icke-kompatibla matchningarna så att vi istället kan fokusera på att tillhandahålla introduktioner av hög kvalitet.

Att ta kommunikationen från online till offline

Även om en medlem ser perfekt ut på papper, så är det den där magiska, svårgreppade ingrediensen – kemi- som avgör om en match online kommer fungera offline. Den första dejten är det avgörande steget i dating-processen men med ELITSINGLAR kan du känna dig tryggare än med andra dejtingsidor då vi använder oss av ett vetenskapligt framtaget personlighetstest samt en matchmaking-metod som försäkrar att alla dina matchningar verkligen är kompatibla med just dig.

 

Om författaren: ElitSinglars redaktion

Läs mer artiklar skrivna av ElitSinglars redaktion