Jag är:
Vänligen ange ditt kön.
Ange en giltig emailadress.
Ange ett giltigt lösenord.
« Gå tillbaka till föregående sida
Kontaktannonser - lägg upp din på ELITSINGLAR
%
54% kvinnor 46% män

Lika många män som kvinnor är medlemmar på ELITSINGLAR

10 000+
Nya medlemmar

Tusentals nya singlar upptäcker ELITSINGLAR varje vecka

68%
Akademiker

Majoriteten av våra Premiummedlemmar har universitetsutbildning

Kontaktannons – ta ödet i egna händer

Prova kontaktannons på nätet med ELITSINGLAR

Du är singel, självständig och har koll på det mesta i livet – du har jobb, ett härligt hem och goda vänner. Trots detta har du en ihållig, gnagande känsla av att det saknas något (eller någon) att dela allt det fina med. Testa att dejta online med kontaktannonser via ELITSINGLAR. Testa även ett exklusivt Premium medlemskap i 3 dagar gratis nedan!

Många singlar kan nog känna igen sig i dessa tankebanor och börjar fundera på om de aktivt borde ta tag i att finna en partner eller bara låta livet ha sin gilla gång och helt enkelt se vad som händer. Om du har börjat tröttna på livet som singel och väljer att ta saken i egna händer och söker efter ett seriöst förhållande är en kontaktannons på nätet ett av de absolut effektivaste och smidigaste sätten att träffa någon på. Vad har du att förlora egentligen?

Kontaktannonser online har redan fört samman oräkneliga par som utan internet mest troligt aldrig skulle ha träffats. Vågar du riskera att missa den chansen?

Singel, självständig och självsäker? Dejta via kontaktannons!

Samtidigt som man åldras blir man allt tryggare i sig själv och (förhoppningsvis) allt mer harmonisk. Man vet vad man vill och det finns inte längre så många ’måsten’ i dagens samhälle, så som att gifta sig eller slå sig ner vid en viss ålder. Denna frihet kan vara fantastisk, men när alla ens vänner har en stabil partner och åren bara går och man börjar känna sig dömd till evig ensamhet kan friheten till slut kännas kvävande. Men att träffa någon likasinnad och seriös är lättare sagt än gjort, då kan det vara en god idé att ge en kontaktannonser en chans.

Så skriver du en unik kontaktannons – tips för den bästa kontaktannonsen

Kontaktannonser har funnits i flera århundranden men övergick snabbt från tryckt till digital form då internet blev en hushållsprodukt. Att ha en kontaktannons online har gått från att vara något nästan skamligt till ett helt normalt, och inte minst effektivt, sätt att träffa en partner på. Faktum är att idag har hela 30 % av alla euopeiska förhållanden inletts online1. Även om nätdejting på många sätt är ett enkelt och smidigt verktyg att träffa någon med så betyder inte ett medlemskap att du magiskt blir kär. Precis som i riktiga livet så krävs dedikation, vilja och lite tur. Det finns många sätt att hjälpa turen på skjuts dock, till exempel genom att maximera den skrivna delen i din profil eller att välja rätt profilbild för din kontaktannons. Det kan vara en god idé att använda andra kontaktannnser som exempel när man skapar sin egen.

Använd kontaktannonser på nätet för en kompatibel partner

Hos ELITSINGLAR matchas du med andra singlar utifrån dina personliga sökkriterier, bakgrund samt personlighetsprofil som är baserat på ett vetenskapligt personlighetstest. På så vis är det lättare att hitta en partner som verkligen är kompatibel med just dig. Så om du känner dig redo att ge kärleken en chans igen, så ger vi dig verktygen – nu är det bara upp till dig att använda dem rätt! För priser och information om medlemskap – klicka här.

Sources:

1 http://www.expressen.se/halsoliv/svenskar-betalar-flera-miljoner-for-natdejting/

Om författaren: Lisa Davidsson Weiertz

Lisa Davidsson Weiertz är redaktör hos ELITSINGLAR

Läs mer artiklar skrivna av Lisa Davidsson Weiertz