Vänligen markera ditt val
  • Jag är:
Minst 6 tecken varav 1 siffra
54% kvinnor 46% män
%
54% kvinnor 46% män
Lika många män som kvinnor är medlemmar på ELITSINGLAR
Nya medlemmar
10 000+
Nya medlemmar
Tusentals nya singlar upptäcker ELITSINGLAR varje vecka
Akademiker
68%
Akademiker
Majoriteten av våra Premiummedlemmar har universitetsutbildning

Kontaktannons – ta ödet i egna händer

Du är singel, självständig och har koll på det mesta i livet – du har jobb, ett härligt hem och goda vänner. Trots detta har du en ihållig, gnagande känsla av att det saknas något (eller någon) att dela allt det fina med. Testa att dejta online med kontaktannonser via ELITSINGLAR. Testa även ett exklusivt Premium medlemskap i 3 dagar gratis nedan!
Prova kontaktannons på nätet med ELITSINGLAR

Många singlar kan nog känna igen sig i dessa tankebanor och börjar fundera på om de aktivt borde ta tag i att finna en partner eller bara låta livet ha sin gilla gång och helt enkelt se vad som händer. Om du har börjat tröttna på livet som singel och väljer att ta saken i egna händer och söker efter ett seriöst förhållande är en kontaktannons på nätet ett av de absolut effektivaste och smidigaste sätten att träffa någon på. Vad har du att förlora egentligen?

Kontaktannonser online har redan fört samman oräkneliga par som utan internet mest troligt aldrig skulle ha träffats. Vågar du riskera att missa den chansen?

Singel, självständig och självsäker? Dejta via kontaktannons!

Samtidigt som man åldras blir man allt tryggare i sig själv och (förhoppningsvis) allt mer harmonisk. Man vet vad man vill och det finns inte längre så många ’måsten’ i dagens samhälle, så som att gifta sig eller slå sig ner vid en viss ålder. Denna frihet kan vara fantastisk, men när alla ens vänner har en stabil partner och åren bara går och man börjar känna sig dömd till evig ensamhet kan friheten till slut kännas kvävande. Men att träffa någon likasinnad och seriös är lättare sagt än gjort, då kan det vara en god idé att ge en kontaktannonser en chans.

Så skriver du en unik kontaktannons - tips för den bästa kontaktannonsen

Kontaktannonser har funnits i flera århundranden men övergick snabbt från tryckt till digital form då internet blev en hushållsprodukt. Att ha en kontaktannons online har gått från att vara något nästan skamligt till ett helt normalt, och inte minst effektivt, sätt att träffa en partner på. Faktum är att idag har hela 30 % av alla euopeiska förhållanden inletts online1. Även om nätdejting på många sätt är ett enkelt och smidigt verktyg att träffa någon med så  betyder inte ett medlemskap att du magiskt blir kär. Precis som i riktiga livet så krävs dedikation, vilja och lite tur. Det finns många sätt att hjälpa turen på skjuts dock, till exempel genom att maximera den skrivna delen i din profil eller att välja rätt profilbild för din kontaktannons. Det kan vara en god idé att använda andra kontaktannnser som exempel när man skapar sin egen.

Använd kontaktannonser på nätet för en kompatibel partner

Hos ELITSINGLAR matchas du med andra singlar utifrån dina personliga sökkriterier, bakgrund samt personlighetsprofil som är baserat på ett vetenskapligt personlighetstest. På så vis är det lättare att hitta en partner som verkligen är kompatibel med just dig. Så om du känner dig redo att ge kärleken en chans igen, så ger vi dig verktygen - nu är det bara upp till dig att använda dem rätt! För priser och information om medlemskap - klicka här.

Kontaktannons med ELITSINGLAR

Tips:

Kontaktannonser med ELITSINGLAR
Kontaktannons i Sverige

Att hitta någon att känna sig verkligt kompatibel med är de flesta singlars dröm. Tyvärr är detta lättare sagt än gjort, och även om Sverige är ett singeltätt land så kan det ibland kännas hopplöst att man faktiskt skulle träffa den man är menad för enbart med slumpens hjälp. ELITSINGLAR hjälper dig ta ödet i egna händer tack vara vår unika matchmaking.

Kontaktannons - ELITSINGLAR
Finn singlar i din närhet med kontaktannons

Efter att du fyllt i personlighetstestet så fortsätter du med att fylla i alla dina personliga preferenser baserat på vad det är du söker efter i ett förhållande. Du kan bland annat fylla i inom hur många kilometers radie som du önskar att träffa nya singlar inom. Är du säker på att du enbart vill dejta inom ditt närområde eller är du öppen för att distansförhållande? Försäkra dig om att din kontaktannons underlättar ditt sökande!

Finn kärleken via en kontaktannonser
Dejta säkert med våra kontaktannonser

Din säkerhet är vår prioritet. Vi jobbar kontinuerligt för att försäkra oss om att du kan surfa tryggt när du dejtar på ElitSinglar. All din data är krypterad och alla profiler är manuellt verifierade av vårt kundtjänst-team. Du blir enbart matchad med andra seriösa singlar som är aktiva på sidan.