Vänligen markera ditt val
  • Jag är:
Minst 6 tecken varav 1 siffra
54% kvinnor 46% män
%
54% kvinnor 46% män
Lika många män som kvinnor är medlemmar på ELITSINGLAR
Nya medlemmar
10 000+
Nya medlemmar
Tusentals nya singlar upptäcker ELITSINGLAR varje vecka
Akademiker
68%
Akademiker
Majoriteten av våra Premiummedlemmar har universitetsutbildning

Dating Umeå - finn den bästa dejten för dig!

Umeå är en vibrerande och färgstark stad fylld med massor av härliga singlar som söker kärleken precis som du. Umeå, eller ’björkarnas stad’ som tätorten så ofta kallas, är en norrländsk naturskön pärla med gott om härliga dejting-aktiviteter året runt. Umeå är en kulturstad att räkna med, fylld av spännande singlar som bara väntar på att få möta dig. Ta ödet i egna händer och registrera dig här för att fylla i vårt personlighetstest redan idag för din chans till lokal kärlek! Med ett så stort utbud av vackra ställen att mötas på som i Umeå behöver du aldrig ha problem med att finna ett passande ställe för nästa dejt.
umeå dating elitsinglar

Varför använda ELITSINGLAR för att hitta en dating i Umeå?

ELITSINGLAR gör det enklare än någonsin att hitta kärlek lokalt. Du kan enkelt själv ställa in avståndet du önskar samt hur mycket vikt du lägger vid din potentiella partners geografiska läge inom Umeå-området när du skapar din profil. Vi gör jobbet åt dig och skickar matchningsförslag till dig dagligen så att du regelbundet får nya relevanta potentiella partners att kontakta.

Dejtingtips Umeå

Nedan har vi listat dejtingtips för dig som är intresserad av dating i Umeå. I Umeå behöver du aldrig vara uttråkad så utnyttja alla härliga valmöjligheter som staden har att erbjuda, oavsett årstid. Med trevliga restauranger, mysiga barer och fina utomhus-platser så finns det många sätt att imponera på en första dejt med i Umeå. Försök tänka vad som skulle intressera din dejt och se till att platsen du valt är intim, charmig och avslappnande. Till exempel så kan du inte prata om ni går på bio eller teater vilket kan vara synd när ni fortfarande lär känna varandra. Istället, testa några av våra förslag listade för en riktigt romantisk dejt!

Tips:

Dating i Umeå med elitsinglar
Dejting på dagstid

I Umeå behöver man aldrig vara uttråkad när det kommer till utomhus-aktiviteter på dagstid. En aktiv första dejt tillsammans är nästan alltid en god idé, ni kan till exempelvis cykla längs vattnet och packa med en god fika och termos för pauserna. Om det är vinter kan skridskor vara ett bra substitut för cyklelturen, eller varför inte en skidtur i en vacker dal? Oavsett årstid lider ni aldrig brist på goda alternativ, så börja upptäck de lokala pärlorna redan idag!

Dating Umeå elitsinglar
En sportig dejt

Oavsett om det är en romantisk, sportig, fartfylld eller lugn första dejt du är ute efter finns det något för alla som vill dejta i Umeå. Vandra längs den vackra Umeleden med din dejt, dansa i en källarbar eller ta en mysig fika tillsammans. Ett tips är att noggrant läsa igenom din dejts profil och se till hens intressen för att komma på ett bra förslag på någonting att göra med just den personen. Tänk dock på att bara tacka ja till aktiviteter som du känner dig bekväm med på en första dejt så att du får en positiv upplevelse som ger mersmak!

äta ute dating elitsinglar
Ät ute

För ett romantiskt kvällsmål har du och din dejt gott om alternativ i Umeå. Testa restaurangen Bistro Le Garage vid Umedalsallén för en trevlig atmosfär och god mat. Om ni vill ha en smak av medelhavet kan ni besöka Umeås enda grekiska restaurang, Costas Greek Couzina. Ett annat alternativ kan såklart vara att ta saken i egna händer och laga en romantisk middag alldeles själv och imponera på sin dejt med sina kulinariska färdigheter.