Jag är:
Vänligen ange ditt kön.
Ange en giltig emailadress.
Ange ett giltigt lösenord.
« Gå tillbaka till föregående sida
Dejtingsajter - ELITSINGLAR
%
54% kvinnor 46% män

Lika många män som kvinnor är medlemmar på ELITSINGLAR

10 000+
Nya medlemmar

Tusentals nya singlar upptäcker ELITSINGLAR varje vecka

68%
Akademiker

Majoriteten av våra Premiummedlemmar har universitetsutbildning

Dejtingsajter har blivit normen för att hitta kärleken

Dejtingsajter - ELITSINGLARS guide

Att använda sig av dejtingsajter har sakta men säkert blivit det naturliga valet för upptagna singlar att träffa kärleken på. Dejtingsajter ger dig verktygen att få kontakt med spännande singlar var – och när – du vill.

När du först registrerar dig på en dejtingsajt så kan det kännas abstrakt att föreställa sig vilka slags singlar man kan träffa på nätet. Men snart kommer du inse att singlarna du möter på dejtingsajter är precis som vilka andra singlar som helst – med undantaget att du från början är försäkrad om att dessa singlar är genuint intresserade och är ute efter ett seriöst och långvarigt förhållande precis som du då de valt just ELITSINGLAR som sin dejtingsajt.

På vår dejtingsajt finner du enbart singlar med förväntningar som liknar dina egna och på så vis sänker du även oddsen för besvikelse. Nedan listar vi några av de många fördelarna med att använda sig av dejtingsajter för att finna kärleken.

Dejtingsajter – det smarta valet

De flesta av oss stressar för att få ihop livspusslet och det är alldeles för enkelt hänt att de allra viktigaste sakerna för ditt välbefinnande är just de som blir bortprioriterade. Kärlek, närhet och relationer till andra människor borde aldrig ta baksätet för jobb och karriär men tyvärr så är just detta lätt hänt. Vilket kanske inte är så konsigt med tanke på hur lite tid vi har över för oss själva i vardagen numera.

Fördelar med att använda seriösa dejtingsajter

Många lyckliga par idag möts genom just dejtingsajter som blivit det naturliga sättet för singlar runt hela världen att träffas på. Enligt forskning så anser 53 % att dejtingsajter gör det enklare för singlar att finna en bättre match för sig själva. 70 % anser att det är lättare då man med dejtingsidor har en mycket bredare tillgång till potentiella partners. Forskning utförd 2015 visar att hela 27 % av alla nya kärleksrelationer som formas numera är initierade online. Denna siffra förväntas enbart att stiga de närmaste åren då allt fler väljer dejtingsajter för att leta potentiella partners.

LÄS ÄVEN: LIKHETERNA MELLAN EN DEJTINGSAJT OCH JOBBSÖK

Dejtingsajter leder till lyckligare par

En stor studie utförd i USA 2012 avslöjade av de gifta par så hade de som mötts online (35 % av alla par) en lägre skilsmässo-ratio samt en högre procent av tillfredsställelse med sitt äktenskap än de par som mötts på andra sätt. Kanske beror detta på att par som möts via dejtingsajter är redo för förhållanden och går in i nätdejtandet med intentioner av att hitta långvarig kärlek och har en mycket större pool av potentiella partners att välja emellan till skillnad från traditionell dejting.

Dejtingsajter i Sverige – finn den bästa av dejtingsajter för just dig

Hur stor är sannolikheten att du kommer att möta ditt livs kärlek på stan, i ett museum eller ett café? Visst, kärleken kan hända alldeles slumpartat och till och med mirakulöst men vill du verkligen riskera att chansa? Ta ödet i egna händer och ge dejtingsajter en chans och återfå kontrollen över ditt eget kärleksliv redan idag! Finn den bästa dejtingsajten för just dig.

Dejtingsajter ELITSINGLAR reg banner

Sources:

BBC

http://www.pewinternet.org/2013/10/21/online-dating-relationships/

http://www.pnas.org/content/110/25/10135.full

Om författaren: Lisa Davidsson Weiertz

Lisa Davidsson Weiertz är redaktör hos ELITSINGLAR

Läs mer artiklar skrivna av Lisa Davidsson Weiertz