Vänligen markera ditt val
  • Jag är:
Minst 6 tecken varav 1 siffra
54% kvinnor 46% män
%
54% kvinnor 46% män
Lika många män som kvinnor är medlemmar på ELITSINGLAR
Nya medlemmar
10 000+
Nya medlemmar
Tusentals nya singlar upptäcker ELITSINGLAR varje vecka
Akademiker
68%
Akademiker
Majoriteten av våra Premiummedlemmar har universitetsutbildning

Dating Malmö - hitta singlar nära dig!

Charmiga Malmö är en underbar stad att uppleva både som singel och som par. Men om man tröttnat på singellivet och känner sig redo att leva parliv, hur går man bäst tillväga för att möta en partner? ELITSINGLAR tipsar om de bästa platserna för dejting i Sveriges tredje största stad. Närheten till Köpenhamn ger Malmö har en kosmopolitisk känsla, men staden står även gott på egna ben; med mysiga barer, promenadvänliga kullerstensgator och ståtliga parker behöver du inte söka länge efter passande aktiviteter för dating i Malmö. Vår guide nedan tipsar dig om guldkornen! Finn singlar i Malmö för dig själv genom att registrera dig här redan idag så du kan testa våra dejttips i praktiken!
dating malmö elitsinglar

Varför använda ELITSINGLAR för att finna ett förhållande i Malmö?

Även om det finns många ställen och sätt att träffa andra singlar på kan det ibland kännas nästintill omöjligt att träffa den rätte. Många har idag har ett fullbokat liv och lite tid över för socialiserande utanför den redan etablerade bekantskapskretsen. Detta gör det svårt att träffa nya, spännande människor i vardagen. Därför kan det vara ett smart val att låta ELITSINGLAR finna dina potentiella partners åt dig; fyll i vårt personlighetstest och låt vårt avancerade matchmaking-system göra grovjobbet och dagligen leverera dig passande förslag i Malmö-trakten!

Dating Malmö - våra bästa tips

Nedan har vi samlat några av våra bästa tips när det kommer till dating i Malmö. Oavsett årstid eller preferenser finns det något för just dig och din dejt att göra i denna atmosfäriska stad, bara din fantasi sätter gränser! När det kommer till den första dejten kan det vara en god idé att välja en dejt som kräver konversation (alltså undvika bio eller teater) då meningen är att ni ska lära känna varandra, samtidigt som en tre-rätters middag kan bli lite för mycket press för första mötet.

Tips:

Dating Malmö med elitsinglar
Dating Malmö för kulturella singlar

Det finns goda förutsättningar för en kulturell dejt när det kommer till dating i Malmö. Malmös Opera kan vara ett annorlunda men spännande alternativ för en dejt -  våga testa något som känns kul men nytt för båda! Moderna Museet är ett annat ställe där det alltid finns intressanta utställningar som kommer ge dig och din dejt gott om saker att diskutera både under tiden och efteråt.

Singlar i Malmö
Ät ute som singel i Malmö

En Malmö-favorit är restaurangen Atmosfär som är benägen vid foten av Fersens väg, stadens enda riktiga paradgata. Menyn mixar modern mat med traditionella skånska rätter som anpassar sig efter årstiderna och är ett säkert kort för en lyckad dejt! För vackra lokaler och en intim stämning, gå till den vackra Rådhuskällaren, hit kan ni gå för en romantisk måltid men även för vinprovning!

Dating Malmö - vackra promenader
Dating Malmö: vad kan man göra?

Malmö har vackra parker så som Kungsparken, Slottsparken och Pildammsparken att stoltsera med. Alla dessa parker lämpar sig väl för till exemeplvis en picknick eller en cykeltur. I Malmö finns det även gott om trevliga barer där du och din dejt kan ses avslappnat över ett glas. Möts på stadens enda cocktailbar Belle Epoque för en fransk atmosfär och en livad publik. Om ni är sugna på ett riktigt gott glas vin eller öl bege er till Bastard på Mäster Johansgatan.