Vänligen markera ditt val
  • Jag är:
Minst 6 tecken varav 1 siffra
54% kvinnor 46% män
%
54% kvinnor 46% män
Lika många män som kvinnor är medlemmar på ELITSINGLAR
Nya medlemmar
10 000+
Nya medlemmar
Tusentals nya singlar upptäcker ELITSINGLAR varje vecka
Akademiker
68%
Akademiker
Majoriteten av våra Premiummedlemmar har universitetsutbildning

Singel i Stockholm? Vår guide för den bästa dejten!

I Sveriges största stad kryllar det av singlar – men hur ska man gå till väga för att möta dem egentligen? Det är inte alltid lätt att dejta i en jäktig huvudstad och även om det finns ett stort utbud av singlar kan det ibland kännas omöjligt att träffa någon i myllret. ELITSINGLAR guidar dig till dejting i Stockholm.
stockholm singel elitsinglar

Det finns mängder av fantastiska potentiella partners för dig som är singel i Stockholm! Men om man känner att barrundorna börjar bli tröttsamma och vänskapskretsen är fylld av lyckliga par, vart vänder man sig då? Om man är trött på korta relationer och söker en långvarig, stabil relation kan det vara en god idé att vända sig till en plattform som är utformad speciellt för just detta.

Massvis av ambitiösa singlar som söker seriös dating i Stockholm vänder sig till oss för att träffa någon via vår vetenskapliga matchmaking. Läs mer om fördelarna med denna typ av dejting i Stockholm nedanför! Om du undrar var du ska bege dig på vintern läs våra Stockholm dejttips för vintern här!

Varför använda ELITSINGLAR för dejting i Stockholm?

Via ELITSINGLAR kan du nu enkelt matchas ihop med andra singlar som också söker seriösa, långvariga förhållanden i huvudstaden. Du kan själv ställa in dina geografiska preferenser till att enbart matchas ihop med singlar inom Stockholms innerstad eller hur många kilometer inom Stockholms län som du föredrar. Finn äntligen en partner som delar dina värderingar, mål och intressen i din närhet!

LÄS ÄVEN: ALLT OM VÅRT PSYKOLOGISKA PERSONLIGHETSTEST

Dejting i Stockholm: vad ska man göra?

Det finns massvis av härliga dejter man kan bege sig på som singel i Stockholm. Nedan tipsar vi om några av våra favoriter! Självklart sätter enbart fantasin gränser, det finns få städer så upplagda för romantik som bildsköna Stockholm. Som singel i Stockholm är du bortskämd med utbud av aktiviteter för obegränsat med dejtande, så se till att starta redan idag genom att skicka ett meddelande!

En exklusiv guide för att dejta i Stockholm; ett dejtställe för varje tunnelbanestation!

Att hitta på var man ska gå på dejt i Stockholm kan kännas överväldigande då det finns så många ställen att välja mellan. ELITSINGLAR har därför valt ut ett bra dejtställe för varje tunnelbanestopp i huvudstaden - 108 stycken totalt station för station!

Dejta i Stockholm med ELITSINGLAR

Tips:

Singel i Stockholm med ELITSINGLAR
Ta en fika tillsammans

Det är ett välkänt faktum att svenskar älskar sin fika, och för många singlar är ett café den ultimata platsen för en första dejt. Så varför inte besöka ett av stadens alla mysiga caféer ihop för att lära känna varandra lite bättre? Se till att fiket du går till inte är för högljutt så att du och din dejt kan konversera i lugn och ro tillsammans. Gå till Bulleboden (där allt är ekologiskt) eller varför inte romantiska Flickorna Helin & Voltaire som har både en vacker terrass samt inomhusbrasa?

singel i stockholm med elitsinglar
Gröna Lund och Skansen

Stockholm har två fantastiskt vackra och trevliga aktiviteter att erbjuda; Skansen och Gröna Lund. Ta med din dejt till en av de här två ställena och ni är garanterade en rolig och intressant dag i vackra omgivningar. Välj mellan pirriga åkturer och sockervadd eller idylliska omgivningar med djur och röda lador som är som tagna ur en svensk saga eller lantidyll mitt i storstaden.

singel i stockholm elitsinglar
Promenera längs vattnet

Med fantastiska restauranger, underbara båtturer och fina parker så finns det gott om dejtplatser för dig som är singel i Stockholm. Ett annat alternativ kan vara att bara vandra runt i bildsköna Gamla Stan eller Södermalm och bara låta slumpen avgöra vilket ställe man hamnar på och låta sig inspireras av Monica Zetterlunds gamla dänga "Sakta vi gå genom stan."