Vänligen markera ditt val
  • Jag är:
Minst 6 tecken varav 1 siffra
54% kvinnor 46% män
%
54% kvinnor 46% män
Lika många män som kvinnor är medlemmar på ELITSINGLAR
Nya medlemmar
10 000+
Nya medlemmar
Tusentals nya singlar upptäcker ELITSINGLAR varje vecka
Akademiker
68%
Akademiker
Majoriteten av våra Premiummedlemmar har universitetsutbildning

Gratis dating eller betald – vilket passar dig?

Idag finns det hundratals dejtingsidor till hands på nätet som alla erbjuder chansen till evig kärlek. Oavsett vad för slags nisch eller sida du söker efter så kan du enkelt finna rätt val för dig genom några få, snabba klick. Ett flertal av dessa sidor erbjuder gratis dejting tack vare annonser och reklam medan andra tar en avgift för sina tjänster. Vi väger de fördelar och nackdelar som en premium respektive en gratis dejtingsajt innebär.
Registrera dig gratis med ELITSINGLAR för kvalikativ dejting

Gratis dating ställs mot premium dejting

’Smakar det så kostar det’ brukar det heta - men stämmer det gamla talesättet när det kommer till dejtingsajter eller inte? Vi bombarderas dagligen med rabatter och erbjudanden om produkter att välja och vraka mellan som konsumenter, men ska man välja kvalitet eller kvantitet när det kommer till dejting? Vilket är att föredra egentligen - premium eller gratis dejting?

Varför betala för något man kan få gratis dating?

Just denna fråga ställer sig många konsumenter i dessa tider av nedladdningar och en ständig närvaro av annonser och reklam online. När det kommer till nätdejting är det enkelt att lockas att testa gratis dejting - men om du prioriterar kvalitet, seriösa medlemmar och högsta möjligas säkerhet när det kommer till dina personliga uppgifter så är ELITSINGLAR det smarta valet. Tack vare betald dejting får du helt enkelt en annonsfri kvalitetsprodukt och med ELITSINGLAR är du garanterad en säker och trygg dejtingupplevelse där dina ekonomiska uppgifter, din identitet och all din data alltid är säkrad från obehöriga.

Seriös dejting eller dating gratis - man får vad man betalar för

ELITSINGLAR är, och kommer att förbli, en sida fri från all sorts annonser och smygreklam för en trevligare användarupplevelse. Studien ”Ett nödvändigt ont”1 gjord på Lunds Universitet visade att majoriteten av svenskar finner reklam irriterande och jobbig, och att annonser minskar kvaliteten på sidupplevelsen. I en tid där IT-brott och bedrägerier har blivit allt vanligare så kan det kännas skönt att dejta säkert med en sida där medlemmar ID-verifieras och ett gediget kundtjänst team alltid finns till din tjänst.

Tips för hur du dejtar säkert på nätet med gratis dating eller betald

  1. Skicka inte under några omständigheter personliga uppgifter så som dina bankdetaljer eller lösenord till någon
  2. Ändra ditt lösenord regelbundet och använd siffror och en blandning av små och stora bokstäver
  3. Installera ett anti-virusprogram så att du alltid är uppdaterad med det senaste skyddet
  4. Se till att det finns ett ”s” efter http i adressen för att försäkra dig om att informationen på sidan är krypterad

Seriösare singlar utan gratis dating

Om du använder dig av gratis dejting är chansen stor att du även kommer komma i kontakt med många oseriösa medlemmar. Om du menar allvar med att söka efter en partner online och förväntar dig samma slags dedikation från potentiella partners har du hittat rätt med ELITSINGLAR. Registrera dig gratis redan idag för att starta din resa med oss!

Gratis dejting med ELITSINGLAR

Tips:

Gratis nätdejting med ELITSINGLAR
Seriösa singlar när man väljer bort gratis dejting

På ELITSINGLAR kommer du enbart finna singlar som är seriösa när det kommer till kärlek och dejting. Vårt kundtjänst-team verifierar till skillnad från gratis dejtingsajter manuellt alla nya medlemmar samt har ett avancerat bedrägerifilter.

Gratis dating idag med ELITSINGLAR
Dejta var och när du vill

En av de många fördelarna med dejtingsidor är att man kan göra det var och när man vill. Flexibiliteten med nätdejting gör att du alltid kan prioritera ditt kärleksliv, trots tidpress med familj och karriär.

Gratis dating med ELITSINGLAR
Finn din perfekta match

ELITSINGLARS unika matchmaking-system hjälper dig att finna den rätta matchen för dig. Efter att du fyllt i vårt personlighetstest så matchas du dagligen med andra singlar som kommer vara kompatibla med dig.