Vänligen markera ditt val
  • Jag är:
Minst 6 tecken varav 1 siffra
54% kvinnor 46% män
%
54% kvinnor 46% män
Lika många män som kvinnor är medlemmar på ELITSINGLAR
Nya medlemmar
10 000+
Nya medlemmar
Tusentals nya singlar upptäcker ELITSINGLAR varje vecka
Akademiker
68%
Akademiker
Majoriteten av våra Premiummedlemmar har universitetsutbildning

Dejting 40 plus – ditt kärleksliv startar efter fyrtio!

Oavsett om du söker kärlek för första eller andra gången eller helt enkelt startar om, så kan dejting efter 40 kännas överväldigande. Online är det dock annorlunda – nätdejting har förlorat sin förlegade stigma, de flesta singlar är numera överens om att det är ett superbt sätt att träffa en framtida partner på! ELITSINGLAR finns till hands för att hjälpa dig starta ett nytt och spännande kapitel i ditt liv; en plats för mogna, intelligenta och dynamiska singlar i din ålder!
Dejting efter 40 med ELITSINGLAR

Dejting 40 plus – sökandet efter en seriös relation

Att dejta efter 40 är det en helt annan grej än tidigare – troligtvis vet man vad man söker i ett förhållande och vill fokusera på att finna en seriös relation. Korta och oseriösa romanser är något som hör till det förflutna och är inte längre nog för att tillfredsställa dig. Som en professionell, ansvarstagande vuxen så har även ditt kärleksliv blivit mer seriöst. Kanske finns det till och med barn i bilden? Att möta och bli förälskad i någon som är stöttande, mogen och värd att prioriteras i ditt liv är en fantastisk sak; problemet är bara hur och var man ska hitta sådana singlar.

Dejting efter 40 - ELITSINGLAR

Inte undra på att den bara ökande andelen av singlar efter 40 har flyttat sitt sökande online, med mellan 4-5 % fler 40 plussare som använder dejtingsajter och appar de senaste åren så har nätdejting blivit ett essentiellt verktyg för dejting efter 40, allt du behöver göra är att bestämma vilken sida som passar dig allra bäst…

Varför ELITSINGLAR? 40 plus dejting online

Dejtingsajter för singlar som är över 40 finns det gott om, därför är det viktigt att du tar reda på vilken som skulle passa dig och dina behov bäst. ELITSINGLAR är stolta över faktumet att våra medlemmar är framgångsriska och välutbildade, så väl som seriösa i sitt sökande efter kärleken. Om detta stämmer in på dig, så har du funnit rätt sida!

ELITSINGLAR är designat för den mogna singeln som befinner sig mitt i karriären och söker likasinnade. Majoriteten av våra medlemmar (68 %) är akademiker. Förutom det så verifierar vårt dedikerade kundtjänst-team manuellt varje ny profil på vår sida, så vi är försäkrade om att alla våra medlemmar genuint söker kärleken. ELITSINGLAR är mötesplatsen för singlar som söker någon mogen, intelligent och genuin att dela framtiden med.

LÄS ÄVEN: MOGEN DATING PÅ NÄTET

Vår sida är mångfacetterad och erbjuder tjänster beroende på var du befinner dig någonstans i livet -  från kristna singlar till, skilda singlar till singlar som är gay – så förlitar vi oss på vår intelligenta matchmaking för att finna den perfekta partnern som är kompatibel med just dig. När du väl har registrerat dig och tagit vårt psykologiskt baserade personlighetstest så kommer du emotta 3-7 skräddarsydda matchingar per dag (så du slipper kolla igenom dussintals med irrelevanta profiler dagligen!) och är strömlinjeformat för att optimera din upplevelse med online dating. Vi har gjort dejting efter 40 så enkel som möjligt!

Tips för dejting 40 plus

Det viktigaste rådet för singlar som dejtar efter 40 plus är enkelt: stagnera inte. Förbli aktiv i din jakt efter kärleken då det är alldeles för lätt att förlita sig på att gå på blind dates med kompisars kompisar eller blint tro att kärleken bara kommer falla i din famn när du minst anar det. Det sista är dock inte omöjligt så fungerar inte dejting och kärlek så i praktiken – att finna potentiella partners – oavsett om det är online eller offline – så är nyckeln till framgångsrik dejting. När du dejtar som 40 plus så är man verkligen sin egen lyckas smed!

Självklart så finns det många andra fördelar med att använda sig av just ELITSINGLAR! För mer tips om hur du kan få ut mer av din nätdejting upplevelse läs sektionen här nedan…

Tips:

Dejting efter 40 med ELITSINGLAR
Hitta likasinnad kärlek

En av de stora fördelarna med att dejta när man är 40+ är att man har så mycket livserfarenhet och har lärt sig så mycket om sig själv som människa – att man är mer insiktsfull och vet vad man söker efter hos en partner. Vem vill slösa tid på dåliga matchningar? Vi har inga som helst avsikter att slösa på din tid! Vår matchmaking är designat med dina prioriteringar i åtanke; när det kommer till var i Sverige du söker kärlek, utbildningsnivå, inkomst och personlighet. Varje ny medlem tar vårt personlighetstest så att vi får en känsla för vem du är – det kräver lite tid men i längden kan det hjälpa dig finna din nästa kärlek!

Dejting efter 40 via ELITSINGLARS app
40 plus dejting på språng

En annan stor fördel med ELITSINGLAR är vår praktiska ELITSINGLAR dejting app som finns tillgänglig både för iOS och Android. Då vi vet att majoriteten av våra medlemmar är upptagna karriärister så vet vi även att de har lite tid över för att aktivt söka efter meningsfull kärlek offline. Vår app är skapad med att åtanken att du ska kunna söka kärlek när och var du vill från din telefon. Bara fantasin sätter gränsen för var du befinner dig när du första gången har kontakt med din nästa partner; på pendeltåget, i en kö eller i väntrummet hos tandläkaren!

40 + singlar ELITSINGLAR
Dejting med barn i bilden

Oavsett om de är yngre eller vuxna så är att vara singelförälder vanligt bland singlar i 40-års åldern. Det är bara naturligt att oroa sig över hur ens barn kommer reagera mot en ny partner och vice versa, men finns det egentligen grund till oron? Majoriteten av våra medlemmar – hela 82 % -  säger sig inte ha några problem när det kommer till att dejta någon som redan har barn.  För mer tips om hur man kan dejta som singelförälder och om vanliga problem som uppstår som singel med barn, läs vidare i vårt magasin.