Jag är:
Vänligen ange ditt kön.
Ange en giltig emailadress.
Ange ett giltigt lösenord.
« Gå tillbaka till föregående sida
Dejting 40+ ELITSINGLAR
%
54% kvinnor 46% män

Lika många män som kvinnor är medlemmar på ELITSINGLAR

10 000+
Nya medlemmar

Tusentals nya singlar upptäcker ELITSINGLAR varje vecka

68%
Akademiker

Majoriteten av våra Premiummedlemmar har universitetsutbildning

Dejting 40 plus – ditt kärleksliv startar efter fyrtio!

Dejting efter 40 med ELITSINGLAR

Oavsett om du söker kärlek för första eller andra gången eller helt enkelt startar om, så kan dejting efter 40 kännas överväldigande. Online är det dock annorlunda – nätdejting har förlorat sin förlegade stigma, de flesta singlar är numera överens om att det är ett superbt sätt att träffa en framtida partner på! ELITSINGLAR finns till hands för att hjälpa dig starta ett nytt och spännande kapitel i ditt liv; en plats för mogna, intelligenta och dynamiska singlar i din ålder!

Dejting 40 plus – sökandet efter en seriös relation

Att dejta efter 40 är det en helt annan grej än tidigare – troligtvis vet man vad man söker i ett förhållande och vill fokusera på att finna en seriös relation. Korta och oseriösa romanser är något som hör till det förflutna och är inte längre nog för att tillfredsställa dig. Som en professionell, ansvarstagande vuxen så har även ditt kärleksliv blivit mer seriöst. Kanske finns det till och med barn i bilden? Att möta och bli förälskad i någon som är stöttande, mogen och värd att prioriteras i ditt liv är en fantastisk sak; problemet är bara hur och var man ska hitta sådana singlar.

 

Inte undra på att den bara ökande andelen av singlar efter 40 har flyttat sitt sökande online, med mellan 4-5 % fler 40 plussare som använder dejtingsajter och appar de senaste åren så har nätdejting blivit ett essentiellt verktyg för dejting efter 40, allt du behöver göra är att bestämma vilken sida som passar dig allra bäst…

Varför ELITSINGLAR? 40 plus dejting online

Dejtingsajter för singlar som är över 40 finns det gott om, därför är det viktigt att du tar reda på vilken som skulle passa dig och dina behov bäst. ELITSINGLAR är stolta över faktumet att våra medlemmar är framgångsriska och välutbildade, så väl som seriösa i sitt sökande efter kärleken. Om detta stämmer in på dig, så har du funnit rätt sida!

ELITSINGLAR är designat för den mogna singeln som befinner sig mitt i karriären och söker likasinnade. Majoriteten av våra medlemmar (68 %) är akademiker. Förutom det så verifierar vårt dedikerade kundtjänst-team manuellt varje ny profil på vår sida, så vi är försäkrade om att alla våra medlemmar genuint söker kärleken. ELITSINGLAR är mötesplatsen för singlar som söker någon mogen, intelligent och genuin att dela framtiden med.

LÄS ÄVEN: MOGEN DATING PÅ NÄTET

Vår sida är mångfacetterad och erbjuder tjänster beroende på var du befinner dig någonstans i livet – från kristna singlar till, skilda singlar till singlar som är gay – så förlitar vi oss på vår intelligenta matchmaking för att finna den perfekta partnern som är kompatibel med just dig. När du väl har registrerat dig och tagit vårt psykologiskt baserade personlighetstest så kommer du emotta 3-7 skräddarsydda matchingar per dag (så du slipper kolla igenom dussintals med irrelevanta profiler dagligen!) och är strömlinjeformat för att optimera din upplevelse med online dating. Vi har gjort dejting efter 40 så enkel som möjligt!

Tips för dejting 40 plus

Det viktigaste rådet för singlar som dejtar efter 40 plus är enkelt: stagnera inte. Förbli aktiv i din jakt efter kärleken då det är alldeles för lätt att förlita sig på att gå på blind dates med kompisars kompisar eller blint tro att kärleken bara kommer falla i din famn när du minst anar det. Det sista är dock inte omöjligt så fungerar inte dejting och kärlek så i praktiken – att finna potentiella partners – oavsett om det är online eller offline – så är nyckeln till framgångsrik dejting. När du dejtar som 40 plus så är man verkligen sin egen lyckas smed!

Självklart så finns det många andra fördelar med att använda sig av just ELITSINGLAR! För mer tips om hur du kan få ut mer av din nätdejting upplevelse läs sektionen här nedan…

Om författaren: Lisa Davidsson Weiertz

Lisa Davidsson Weiertz är redaktör hos ELITSINGLAR

Läs mer artiklar skrivna av Lisa Davidsson Weiertz