Lisa Davidsson Weiertz, 18.11.2016

Dejting vid 40 – ditt kärleksliv startar vid fyrtio!

Dejting efter 40 – ditt kärleksliv startar vid fyrtio! Därför är online dating det smarta sättet att dejta på när man befinner sig mitt i livet och karriären.
Lisa Davidsson Weiertz, 11.11.2016

Kärlek online – fyra steg att följa

Att finna kärlek online har blivit allt vanligare. Följ våra fyra steg för att finna kärleken igen.
Lisa Davidsson Weiertz, 08.11.2016

Vår matchmaking förklarad

Ett långvarigt och framgångsrikt förhållande grundas på välutformad matchmaking. Vi förklarar hur vi ger våra medlemmar de bästa förutsättningarna till äkta kompatibilitet.
ElitSinglars redaktion, 17.08.2016

Mötesplatsen för svenska singlar

ELITSINGLAR har blivit den naturliga mötesplatsen för singlar från hela landet. Mängder av nya par bildas varje vecka på vår plattform. Läs mer om varför.
ElitSinglars redaktion, 08.08.2016

Datingsidor - så väljer du

Det råder ingen tvekan om saken. Internet har revolutionerat vårt sociala samspel och kärleken frodas online. Men hur ska man välja mellan alla datingsidor?
Lisa Davidsson Weiertz, 04.08.2016

Ensamstående pappa

Att dejta en ensamstående pappa – eller dejta som en ensamstående pappa – kan vara både utmanande och givande på samma gång. Vi guidar dig i djungeln.
Lisa Davidsson Weiertz, 04.08.2016

Finn kärleken som ensamstående mamma

Det är inte det enklaste jobbet i världen att som singelmamma leta efter en ny partner. Varje dag som förälder innebär nya utmaningar och det finns sällan tid över för egna behov när barnet står i fokus. Läs mer.
Lisa Davidsson Weiertz, 19.07.2016

Vilken är den bästa dejtingsidan?

Vi guidar dig till att finna den bästa dejtingsidan online. Letar du efter ett seriöst, långvarigt förhållande eller en kompanjon? Läs mer.
ElitSinglars redaktion, 19.07.2016

En sofistikerad dejtingsida

Söker du en dejtingsida som fokuserar på kvalitet snarare än kvantitet? Ta reda på varför ELITSINGLAR är det självklara valet för akademiker och seriös dejting.
ElitSinglars redaktion, 14.07.2016

Träffa intressanta singelmän

En kvinna som söker en singelman ska inte behöva gå igenom hundra dåliga dejter för att sedan gå på en bra. På ELITSINGLAR erbjuder vi därför hjälp för den kräsne singeln.

Pages