ELITSINGLARS redaktion, 17.08.2016

Mötesplatsen för svenska singlar

ELITSINGLAR har blivit den naturliga mötesplatsen för singlar från hela landet. Mängder av nya par bildas varje vecka på vår plattform. Läs mer om varför.
ELITSINGLARS redaktion, 08.08.2016

Datingsidor - så väljer du

Det råder ingen tvekan om saken. Internet har revolutionerat vårt sociala samspel och kärleken frodas online. Men hur ska man välja mellan alla datingsidor?
Lisa Davidsson Weiertz, 04.08.2016

Ensamstående pappa

Att dejta en ensamstående pappa – eller dejta som en ensamstående pappa – kan vara både utmanande och givande på samma gång. Vi guidar dig i djungeln.
Lisa Davidsson Weiertz, 04.08.2016

Finn kärleken som ensamstående mamma

Det är inte det enklaste jobbet i världen att som singelmamma leta efter en ny partner. Varje dag som förälder innebär nya utmaningar och det finns sällan tid över för egna behov när barnet står i fokus. Läs mer.
Lisa Davidsson Weiertz, 19.07.2016

Vilken är den bästa dejtingsidan?

Vi guidar dig till att finna den bästa dejtingsidan online. Letar du efter ett seriöst, långvarigt förhållande eller en kompanjon? Läs mer.
ELITSINGLARS redaktion, 19.07.2016

En sofistikerad dejtingsida

Söker du en dejtingsida som fokuserar på kvalitet snarare än kvantitet? Ta reda på varför ELITSINGLAR är det självklara valet för akademiker och seriös dejting.
ELITSINGLARS redaktion, 14.07.2016

Träffa intressanta singelmän

En kvinna som söker en singelman ska inte behöva gå igenom hundra dåliga dejter för att sedan gå på en bra. På ELITSINGLAR erbjuder vi därför hjälp för den kräsne singeln.
ELITSINGLARS redaktion, 07.07.2016

Dejting för de som är 60+

Genom vår 60+ online dating blir det möjligt att träffa din nästa partner genom kvalitativ matchmaking som bygger på trygga ramverk och effektiva och vetenskapliga matchmakingtest.
ELITSINGLARS redaktion, 04.07.2016

Så dejtar singelkvinnor idag

Vi förklarar varför allt fler singelkvinnor väljer att finna kärlekeken på nätet och hur man höjer oddsen till framgång online...!
ELITSINGLARS redaktion, 24.06.2016

Hitta en partner

Att hitta en partner som man verkligen är lycklig med som vill ha ut samma saker från en relation som en själv är inte det enklaste. Men du kan öka dina odds med ELITSINGLARS hjälp. Läs mer.

Pages