Array

Finn kärlek online med fyra steg | ElitSinglar
Jag är:
Vänligen ange ditt kön.
Ange en giltig emailadress.
Ange ett giltigt lösenord.
« Gå tillbaka till föregående sida
Finn kärlek online med 4 enkla steg med ELITSINGLAR
%
54% kvinnor 46% män

Lika många män som kvinnor är medlemmar på ELITSINGLAR

10 000+
Nya medlemmar

Tusentals nya singlar upptäcker ELITSINGLAR varje vecka

68%
Akademiker

Majoriteten av våra Premiummedlemmar har universitetsutbildning

Finn kärleken online med fyra enkla steg

Kärlek online med ELITSINGLAR

Att finna kärleken kan verka som en skrämmande uppgift. Hur och var ska man ens börja igen? Därför har ELITSINGLAR skapat en händig guide för de som vill tillbaka in i dejtingvärlden. Vi har identifierat de fyra bäst stegen för att hjälpa våra medlemmar finna kärleken online. Allt startar här – är du redo?

1. Håll ditt huvud högt och ta nya tag för att finna kärlek online

Ett brustet hjärta. Få saker är så fruktansvärda att genomlida som hjärtesorg. Det kan kännas otroligt kämpigt att känna sig som sig själv och glad igen. Men det här är grejen: att relationer tar slut och förhållanden sinar ut händer oss alla. Det betyder inte att något är fel med en – det är bara ett tecken på att förhållandet helt enkelt inte fungerade. Med andra ord, hjärtesorg eller ett avslutat förhållande gör en inte mindre värdig att finna kärlek. Det betyder bara att det väntar en annan slags kärlek för dig, en som passar dig ännu bättre.

Om du vill ha en bra och hälsosam relation som håller så kommer du inte komma närmare den genom att deppa. Självklart ska du ge dig själv tid att komma över någon men när sörjeperioden är över är det viktigt att du sträcker på dig och tar nya tag. När du börjar påminna dig själv om ditt eget värde så händer någonting underbart – andra människor börjar se det med. Att vara bekväm med sig själv är attraktivt.1

LÄS ÄVEN: FINN KÄRLEKEN PÅ NÄTET – TIPS

2. Kärlek online – sök på rätt ställe

När du väl har rätt inställning och verkligen vill finna kärleken igen så är det dags att ta ditt sökande till nästa nivå. Detta betyder olika saker för olika människor – det rätta stället för dig beror på vad du letar efter.

Inkluderar dina prioriteringar för en partner långvarig potential och djup kompatibilitet? Isåfall kan den bästa platsen för dig vara en seriös dejtingsida som ELITSINGLAR. Vi baserar vår psykologiska matchmaking på det som vi anser vara de bästa ingredienserna för varande affektion: personlighet, förhållandemål och var man bor i Sverige. Vi är rätt plats för singlar som vill ha ut mer från kärleken.

3. Gör att hitta kärleken till en prioritet

För att finna kärleken online måste man välja rätt dejtingsida – men det räcker inte att bara göra det. Att luta sig tillbaka och vänta på att kärleken ska finna dig är inte någon vidare strategi – med online dating får du vad du ger.

Detta betyder att du kommer ha mer flyt online om du verkligen anstränger dig för att vara en aktiv medlem på sidan. Ta tiden att skapa en dynamisk och attraktiv dejtingprofil med nya foton och uppdaterad info. Likaväl har de som har mest framgång med dejting online inga tvivel när det kommer till att våga ta initiativ och skicka första meddelanden till profiler som intresserar dem. Låter det för läskigt? Börja med att skicka ett leende eller lämna en fotokommentar – man vet aldrig vad det kan leda till…

4. Finn kärlek online genom att ha kul!

Varför dejtar du? För de flesta människor kommer svaret ha att göra med att söka varaktigt sällskap, tillgivenhet och lycka. Med andra ord, det är för att finna kärleken är ett sätt säkra lycka på. Och vilket bättre sätt att kickstarta en romans på än att ha kul medan du dejtar?

När du väl befinner dig i rätt sinnesstämning och funnit en dejtingsida och polerat din profil för att finna kärleken online så är du på helt rätt väg till roliga dejter! Så gör dig redo för att flirta, skicka meddelanden och planera din nästa dejt. Redo att finna kärleken online? Skjut inte upp på det, börja redan idag!

Sources:

Seth Myers, Psy.D for Psychology Today, 2011. Secret Tips: What Makes Someone Sexy & Have Sex Appeal. Found at http://www.psychologytoday.com/blog/insight-is-2020/201105/secret-tips-what-makes-someone-sexy-have-sex-appeal

Om författaren: Lisa Davidsson Weiertz

Lisa Davidsson Weiertz är redaktör hos ELITSINGLAR

Läs mer artiklar skrivna av Lisa Davidsson Weiertz