Vänligen markera ditt val
  • Jag är:
Minst 6 tecken varav 1 siffra
54% kvinnor 46% män
%
54% kvinnor 46% män
Lika många män som kvinnor är medlemmar på ELITSINGLAR
Nya medlemmar
10 000+
Nya medlemmar
Tusentals nya singlar upptäcker ELITSINGLAR varje vecka
Akademiker
68%
Akademiker
Majoriteten av våra Premiummedlemmar har universitetsutbildning

Singel i Göteborg? Läs vår dejtingguide!

I Sveriges näst största stad finns ett stort utbud av glada och öppna singlar, men frågan är - hur kommer man bäst i kontakt med dem? Nu förtiden vänder sig singlar i alla åldrar till nätet för att förbättra sina chanser till att finna kärlek. Så ta saken i dina egna händer du med och finn en Göteborgare som precis som du letar efter en långsiktig och seriös relation.
singel göteborg elitsinglar

Singel i Göteborg

Det finns ett stort utbud av potentiella partners för dig som är singel i Göteborg. Singlarna i Göteborg är i regel sociala och utåtvända, men trots detta kan det vara svårt att få kontakt ute i vimlet. Om du vet att du söker en långvarig partner kan det vara ett klokt val att ta kontakt online, där du kan finna singlar med samma prioriteringar som du har. Göteborg har ett fantastiskt läge och här finns utmärkta dejtaktiviteter att finna året runt. Oavsett om det är Majorna, centrum eller Haga som lockar finns det gott om vackra platser att upptäcka tillsammans!

Varför ska man använda ELITSINGLAR för att hitta en singel i Göteborg?

Om du söker en likasinnad singel vars personlighet, mål och intressen kompletterar dina egna så är ELITSINGLAR en utmärkt mötesplats. Efter att du fyllt i vårt personlighetstest så gör vi matchningsjobbet åt dig, du kan själv ställa in hur viktiga olika faktorer så som geografisk närhet inom Göteborg och andra preferenser är för just dig. Nedan finner du våra bästa dejtingtips för dig som är singel i Göteborg - lycka till med kärleken!

Tips:

singel göteborg elitsinglar
Äta ute

Ett bra stråk att gå längs med i jakt på ett trevligt ställe att dinera tillsammans på är Linnégatan, där det finns ett stort utbud av bra restauranger. Om ni vill ha en smak av medelhavet så kan ni besöka den Italienska krogen Ristorante Angelo’s där det även erbjuds vinprovningar. För en lite annorlunda restaurang-upplevelse besök båten S/S Marieholm som är förankrad vid packhuskajen nära den majestätiska Göteborgs-operan.

Singel i Göteborg elitsinglar
Ha en dejt utomhus

Det finns gott om skog och natur nära Göteborgs innerstad, men om ni föredrar att hålla er till de centrala delarna av staden så är Botaniska Trädgården ett utmärkt ställe för en romantisk och vacker promenad. Eller varför inte åka till en av Europas allra bästa nöjesparker Liseberg för en fantastisk dag bland bergochdalbanor, vackra parkanläggningar och gröna kaniner? En annan kul dejt kan vara att turista för en stund och åka en tur med Paddan och se staden från vattnet eller gå till den vackra Slottsskogen och klappa på djuren.

singel i göteborg elitsinglar
Fika eller klubba tillsammans

I Göteborg finns det gott om dansvänliga lokaler, pubar och barer. Några klassiska Göteborgsfavoriter är uteställen så som Pustervik, Nefertiti, Jazzhuset och Trädgår´n.  Om du känner mer för en stillsam drink än att slå klackarna i taket så finns det även gott om fina barer så som trendiga Ritz eller Avalon vid Kungstorget där du kan beställa Manhattans och slappna av i designfåtöljer. Om du är singel i Göteborg har du gott om spännande dejter att se fram emot, så ta initiativet och bjud ut någon redan idag!