Jag är:
Vänligen ange ditt kön.
Ange en giltig emailadress.
Ange ett giltigt lösenord.
« Gå tillbaka till föregående sida
Dejtingsidor - ELITSINGLAR tips
%
54% kvinnor 46% män

Lika många män som kvinnor är medlemmar på ELITSINGLAR

10 000+
Nya medlemmar

Tusentals nya singlar upptäcker ELITSINGLAR varje vecka

68%
Akademiker

Majoriteten av våra Premiummedlemmar har universitetsutbildning

Så lyckas du på dejtingsidor!

Dejtingsidor - våra tips

Dejtingsidor har har skapat en modern, ny värld för singlar som söker kärlek. Funktionaliteten som dejtingsidor har ger singlar chansen och verktygen att leta efter en potentiell partner utifrån specifik kriteria – vilket betyder att det finns en god chans att finna någon verkligt kompatibel online. Testa även Premium gratis i tre dagar nedan!

Allt fler vänder sig till dejtngsidor

Inte undra på att fler och fler svenskar vänder sig till dejtingsajter för att finna någon. Numera börjar nämligen en fjärdedel av alla relationer i Sverige online, en siffra som bara ser ut att öka. Med andra ord; det är ren logik att söka efter kärlek på dejtingsidor. För att hjälpa våra medlemmar att göra just detta så framgångsrikt som möjligt, så listade vi tipsen nedan; riktlinjer så att du kan göra det mesta av ditt äventyr här på ELITSINGLAR.

  1. Gör en profil som sticker ut från andras på vår dejtingsida

Du är fantastisk. Rolig, smart, välutbildad – men hur kan potentiella dejter veta detta om du inte är beredd att låta andra veta det? En perfekt profil är kanske inte den enklaste saken i världen att göra, men om du lägger ner arbete på den kommer det att löna sig i slutändan. Det är din chans att visa potentiella partners vem du är. Att sälja sig själv låter kanske olustigt men det finns en likhet här; tänk på din profil som ditt fönster mot omvärlden, eller din personliga reklamannons. Du visar helt enkelt upp de bästa sidorna av dig själv så att kan fånga intresset av någon lika speciell som du.

test voucher

Gratis Premium i tre dagar med koden ’testpremium4’

  1. Autencitet tar dig långt på dejtingsidor

Ett av sätten att göra det mesta av din ‘reklamplats’ på är att vara så autentisk som möjligt när det kommer till dina interaktioner online. Medan viss statistik antyder på att följa en standard formula är det bästa sättet att vinna intresse på1, så ger inte detta den hela bilden. Visst, att lägga upp väldigt smickrande foton eller att skriva en viss typ av profil kan resultera i fler meddelanden, men om denna projekterade personen inte matchar ditt autentiska jag så kommer inte heller de som du får meddelanden från att matcha. Att vara ärlig i dina interaktioner – till exempel genom att svara på frågorna i personlighetstestet noggrant och att använda nytagna foton – betyder att de som faktiskt kontaktar dig är intresserade av ditt riktiga jag. När det kommer till att få meddelanden från andra medlemmar som du blivit matchad med så kan kvantitet verka tilltalande, men kvalitet är mycket mer belönande i längden.

  1. Vet vad du söker på dejtingsidor

Att vara ärlig är viktigt när det kommer till att relatera med andra online, men det är ännu viktigare att vara ärlig mot dig själv. Detta är din chans att låta ELITSINGLAR hjälpa dig möta någon verkligt kompatibel, som uppfyller dina önskemål för vad du söker hos en potentiell partner – därför är det extra viktigt att du redogör vad för slags önskemål det är du har. Somliga dating-experter råder till och med att skriva ned en önskelista när du börjar din resa med dejtingsidor, där du preciserar önskat geografiskt läge till framtida mål och planer. På det här sättet förenklar du processen av att fylla i din profil med detaljer, samt sökandet efter potentiella matcher, då du redan kommer ha en idé av vad det är du vill ha.

  1. Självsäkerhet är attraktivt

Att självsäkerhet kan vara väldigt attraktivt är kanske en självklarhet.3 Ett av de viktigaste råden är att lära sig att omfamna detta genom att våga ta det första steget. Om du får ett partnerförslag som du tycker ser intressant ut, varför inte vara den som tar kontakt först? Det finns trots allt en god chans att personen i fråga helt enkelt inte sett din profil än, så att vänta på den kan potentiellt resultera i en missad chans. Om du finner någon intressant, så finns det ingen skada i att säga hej. Kom ihåg; en miljon saker startar med ett enkelt hej.

  1. Var snäll mot dig själv när du använder dig av dejtingsidor

Även den mest självsäkra personen vet att jakten på kärlek inte alltid är en dans på rosor. Du kan vara utrustad med varje trick som finns men fortfarande uppleva en tyst period med få meddelanden eller skicka meddelanden som inte får några svar. Grejen är den att, dessa tysta perioder händer alla som använder sig av online dating. De reflekterar inte ens värde eller attraktionskraft. Det är därför det är otroligt viktigt att vara snäll mot dig själv när du använder dejtingsidor. Ge dig själv tiden att påminna dig själv om att du är fantastisk och värd att älskas är det absolut bästa sättet att ge dig tillbaka in i leken med – du kommer mest troligt finna att dragningskraften som en positiv inställning har är den snabbaste vägen till en god matchning!

Svenska dejtingsidor – så finner du den bästa för dig

Dejtingsidor må vara en någorlunda ny och modern företeelse som kan känns svår att orientera sig i som nybörjare, men det är en värld som är lättare att navigera när du är utrustad med de rätta tipsen. När du skapat en lockande profil på ett autentiskt, självsäkert tillvägagångssätt så har du redan kommit långt på vägen till framgång på dejtingsidor!

Sources:

1 http://www.svd.se/nyheter/idagsidan/trender/var-fjarde-relation-borjar-pa-natet_4565995.svd
2 Caitlin Roper for Wired, 2014. How to Create the Perfect Online Dating Profile, in 25 Infographics
3 Seth Myers, Psy.D for Psychology Today, 2011. Secret Tips: What makes Someone Sexy & Have Sex Appeal

Om författaren: Lisa Davidsson Weiertz

Lisa Davidsson Weiertz är redaktör hos ELITSINGLAR

Läs mer artiklar skrivna av Lisa Davidsson Weiertz