Vänligen markera ditt val
  • Jag är:
Minst 6 tecken varav 1 siffra
54% kvinnor 46% män
%
54% kvinnor 46% män
Lika många män som kvinnor är medlemmar på ELITSINGLAR
Nya medlemmar
10 000+
Nya medlemmar
Tusentals nya singlar upptäcker ELITSINGLAR varje vecka
Akademiker
68%
Akademiker
Majoriteten av våra Premiummedlemmar har universitetsutbildning

Så finner du den bästa dejtingsajten för dig

Vilken är den bästa dejtingsajten för just dig? Dagens enorma utbud av olika sidor kan te sig förbryllande och svaret beror helt enkelt på vilket slags förhållande du är ute efter. Om du är ute efter ett seriöst förhållande behöver du helt enkelt en seriös dejtingsajt.
Hitta den bästa dejtingsajten för dig

Dejting med ett syfte

Att hitta den sidan som är den bästa dejtingsajten för just dig kan vara en utmaning om man är helt ny i spelet när det kommer till nätdejting. Först måste du först   och främst veta vilket slags förhållande det är du söker, är det något seriöst och långvarigt eller bara en kort romans du har i åtanke? Hur viktig är säkerheten och helhetsupplevelsen för dig på dejtingsajter? Att finna den bästa dejtingsajten för sina egna unika behov behöver inte vara svårt om man bara vet vad man letar efter. För seriös dejting, finn din ideala partner med ELITSINGLAR.

Bästa dejtingsajten för dig - ELITSINGLAR banner

Så matchas våra medlemmar

Vi på ELITSINGLAR använder oss av demografisk data tillsammans med personliga preferenser och din unika personlighetsprofil baserat på ett psykologiskt personlighetstest. Vi är måna om att våra medlemmar får matchningar som delar liknande livsstil, värderingar och förhållandemål med varandra. Vi stödjer våra användares jakt på ett seriöst förhållande genom att manuellt verifiera varenda ny profil som skapas hos oss samt så raderar vi inaktiva konton. Denna process möjliggör det för oss att enbart rekommendera aktiva profiler till våra användare och på så sätt ge en så smidig och enkelt dejtingupplevelse som möjligt.

Är ELITSINGLAR den bästa dejtingsajten för dig?

ELITSINGLAR är en dejtingsajt för intelligenta, dynamiska och intressanta singlar som är seriösa när det kommer till att hitta ett långvarigt förhållande med en likasinnad partner som söker ett tryggt och effektivt sätt att finna långvarig kärlek på.

Tips:

Bästa dejtingsajten - så hittar du den
Lägg ned tid på din profil

Din profil är avgörande för din framgång på dejtingsajter. Ju mer välarbetad och regelbundet uppdaterad en profil är, desto större chans till intresse. Se till att din profil verkligen speglar vem du är, undvik klyschor och ladda upp en profilbild. 

Fyll i personlighestet
Ta testet i lugn och ro

Vårt psykolgiskt baserade personlighetstest är nyckeln till vår framgångsrika matchmaking. När du registrerar dig hos oss fyller du först i ett stort test där du besvarar frågor om dig själv som sedan används för att hitta de bästa partnerförslagen för just dig.

Finn din bästa dejtingsajt - ELITSINGLAR
Skriv ett bra första meddelande

Det är en konst att kunna skriva ett riktigt bra första meddelande till någon man inte träffat förut, men det går att öva upp med lite träning och färdighet! Klicka på bilden ovan för att läsa våra bästa tips för ett framgångsrikt första meddelande.