Vänligen markera ditt val
  • Jag är:
Minst 6 tecken varav 1 siffra
54% kvinnor 46% män
%
54% kvinnor 46% män
Lika många män som kvinnor är medlemmar på ELITSINGLAR
Nya medlemmar
10 000+
Nya medlemmar
Tusentals nya singlar upptäcker ELITSINGLAR varje vecka
Akademiker
68%
Akademiker
Majoriteten av våra Premiummedlemmar har universitetsutbildning

Dating Uppsala - hitta din drömdejt

Trots att Uppsala är en studentstad, så finns det här gott om singlar som söker kärlek i alla åldrar. I Sveriges fjärde största stad finns det en uppsjö av alternativ för roliga dejter året om i en historisk atmosfär. Uppsala är en fantastisk stad för dating med massvis av varierande aktiviteter, upptäck några av de många alternativen för dig själv!
uppsala dating elitsinglar

Dating Uppsala – akademiker och aktiviteter

Trots att Uppsala är en studentstad, så finns det här gott om singlar som söker kärlek i alla åldrar. I Sveriges fjärde största stad finns det en uppsjö av alternativ för roliga dejter året om i en historisk atmosfär. Uppsala är en fantastisk stad för dating med massvis av varierande aktiviteter, upptäck några av de många alternativen för dig själv egnom att läsa nedan och registrera redan idag för att hitta den perfekta partnern för dig!

Singelliv i Uppsala

Uppsala har, precis som ELITSINGLAR,  mängder av akademiker som söker partners. Problemet är bara hur man finner dem, men det är där vi kommer in i bilden! Pressande jobbscheman samt allt mindre egentid gör det svårare och svårare att få tid till att finna spännande potentiella partners. Sök och finn kärlek lokalt online istället - nu är det enklare än någonsin.

Varför använda ELITSINGLAR för att finna en partner i Uppsala?

Om du, precis som våra medlemmar, söker en seriös partner som också är redo för ett långvarigt förhållande så kan du träffa din match lokalt genom oss. Du kan enkelt ställa in dina geografiska preferenser när du fyller i din profil till hur många kilometers ratio du föredrar att din potentiella partner ska bo inom. Ta befälet över ditt eget öde och registrera dig gratis redan idag och fyll i personlighetstestet för en inblick till hur ELITSINGLAR fungerar.

Tips:

dating uppsala elitsinglar
Parker och drinkar

Ett bra och avslappnat sätt att börja en dejt på kan vara med en trevlig promenad i en av Uppsalas vackra parker. Ett annat förslag för dating i Uppsala är att kolla in cocktailbaren hos Uppsala Konsert och Kongress som har en fantastisk utsikt över Uppsala från sjätte våningen. Ett annat populärt ställe är Teaterbaren där ni kan mingla med finklädda teaterbesökare, och såklart även själva se en av pjäserna där om ni föredrar en kulturell och underhållande dejt med gott om saker att diskutera tillsammans efter!

dating uppsala elitsinglar
Följ Fyrisån tillsammans

Följ den vackra Fyrisån genom staden för en atmosfärisk och romantisk promenad tillsammans. Beroende på årstid kan ni hitta på roliga aktiviteter  så som en picknick i sommargräset eller, om det är vinter, åka skridskor eller långskidor tillsammans. Om ni vill bege er ut på vattnet till båts kan ni borda M/S Kung Carl Gustaf för en rofylld tur med den gamla ångbåten som går till slottet Skokloster och tillbaka till centrum igen.

äta ute dating uppsala elitsinglar
Ät ute

I centrala Uppsala ligger den vackra restaurangen Biztron som är som gjord för en romantisk middag för två med sina rödvitsrutiga dukar dekorerade med levande ljus. Eller varför inte testa thai-mat på första dejten för att krydda till kvällen litegrann? Restauragen Amazing Thai erbjuder genuint thailändska rätter och trevlig inredning där du kan lära känna din dejt bättre.