Vänligen markera ditt val
  • Jag är:
Minst 6 tecken varav 1 siffra
54% kvinnor 46% män
%
54% kvinnor 46% män
Lika många män som kvinnor är medlemmar på ELITSINGLAR
Nya medlemmar
10 000+
Nya medlemmar
Tusentals nya singlar upptäcker ELITSINGLAR varje vecka
Akademiker
68%
Akademiker
Majoriteten av våra Premiummedlemmar har universitetsutbildning

Är ELITSINGLAR bra?

Under de senaste åren har allt fler människor vänt sig till online dating för att hitta sin ideala partner. Tusentals par har redan hittat kärleken tillsammans på vår webbplats och tusentals andra har just börjat sitt sökande. Men om du är tveksam till att gå med eftersom du tror att ELITSINGLAR kan vara en bluff, fortsätt att läsa så att vi kan bevisa att ELITSINGLAR är ett genuint sätt för dig att hitta kärleken på nätet.
Är ELITSINGLAR bra?

ELITSINGLAR har hjälpt många nätdejtare att möta singlar de är förenliga med, trots det är vår webbplats inte fri från de fördomar som fortfarande innehas av vissa människor mot legitimiteten och effektiviteten med nätdejting. Vissa människor hävdar att online dating inte är ett hållbart alternativ för att hitta ett seriöst förhållande, att det är oromantiskt och för dyrt. I själva verket så lär 1,3 miljoner singlar lära känna sin partner via Internet varje år, ett antal som växer dagligen.

Filter som förhindrar nätdejting bedragare

Det är dock viktigt att vara försiktig när man väljer datingsida, eftersom vissa datingsidor har medlemmar som är bedragare, något man inte finner hos ELITSINGLAR tack vare ett avancerat bedrägerifilter och manuell verifiering. Vi är en dejtingsajt tillägnad åt att föra samman matchande och kompatibla par och för att hjälpa alla våra medlemmar att hitta kärleken.

LÄS ÄVEN: ELITSINGLAR RECENSIONER

Om du fortfarande är oroad över att ELITSINGLAR kan vara en bluff så finner du här tre av de största myterna om vår webbplats - tillrättavisade och avvisade.

Är ELITSINGLAR bra? banner

Tips:

Fungerar ELITSINGLAR?
"Falska profiler"

En av de mest populära fördomarna om online dating är tron ​​att många av profilerna är falska. Du kanske har hört talas om bedrägliga online dating webbplatser som skapar falska profiler för att lura andra medlemmar på pengar i nyheterna till exempel. Du kan vara säker på att ELITSINGLAR inte gör detta, det är olagligt och omoraliskt och ligger inte i vårt intresse att lura våra medlemmar ur sina pengar eller ha medlemmar som ägnar sig åt bedrägeri på något vis.

Det är dock ett vanligt problem inom nätdejting att bedragare gör falska profiler på webbplatser som anses som seriösa. För att undvika detta så kontrollerar vi på ELITSINGLAR manuellt varje individuell profil för att garantera att alla på vår sida är allvarligt när det kommer till sökandet efter kärlek. Vi använder ID-autentisering, SSL-kryptering, Fraud Detection och manuell profil kontrollen av våra medlemmar så de känner sig helt bekväma när du använder vår tjänst. Din säkerhet är vår prioritet.

Fungerar ELITSINGLAR?
"En dyr sida för snobbar"

Denna fördom sprids av personer som inte har provat vår webbplats och som har hängt upp sig på ordet "elit". Vi är en dejtingsajt som används av ett stort antal ensamstående män och ensamstående kvinnor som alla är allvarliga när det kommer till deras sökande efter kärlek och partnerskap. Det finns vissa gemensamma drag som sammanbinder våra medlemmar; till exempel, är de flesta av våra medlemmar utbildade, relativt rika och mellan åldrarna 30 och 55. singlar från alla samhällsskikt hittar kärleken på vår webbplats, och framför allt, vi är konstruerade för singlar som söker ett seriöst och långvarigt förhållande. Vi erbjuder helt enkelt en elit datingtjänst.

När det gäller vår prissättning, erbjuder vi två olika medlemskaps alternativ, ett fritt grundläggande basmedlemskap och ett Premiummedlemskap. Basmedlemskap är utformat för att tillåta användare att se om de gillar sidan, medan genom att betala våra Premiummedlemsavgifter, får du full tillgång till alla funktioner på webbplatsen.

Fungerar ELITSINGLARS tjänst?
"Ingen chans att lyckas"

En av fördelarna med online dating är att du får tillgång till fler potentiella partners än du skulle kunna möta i ditt dagliga liv. Men vissa människor fortfarande tror att de inte kommer att kunna hitta kärleken på nätet eftersom den typ av människor som går på internet inte kommer att vara anpassade till dem. ELITSINGLAR är en sida som finns på plats för att hjälpa våra användare att hitta en långsiktig partner, ELITSINGLAR hjälper genom att begränsa sökningen till dem som du är kompatibla med genom att tillgodose med 5-7 kvalitativa matchningar per dag.

Vi förstår att du har specifika krav på en partner, vi förstår också hur svårt det kan vara att träffa någon som delar dina intressen, mål och bakgrund. Vår smarta profileringsprocess, vilket ger oss en inblick i din personlighet och vad du letar efter i en relation, låter oss introducera dig till likasinnade singlar. Vilket resulterar i att vi kan skapa i genomsnitt 2000 lyckliga par varje månad.