Jag är:
Vänligen ange ditt kön.
Ange en giltig emailadress.
Ange ett giltigt lösenord.
« Gå tillbaka till föregående sida
Dating med ELITSINGLAR - din guide
%
54% kvinnor 46% män

Lika många män som kvinnor är medlemmar på ELITSINGLAR

10 000+
Nya medlemmar

Tusentals nya singlar upptäcker ELITSINGLAR varje vecka

68%
Akademiker

Majoriteten av våra Premiummedlemmar har universitetsutbildning

Dating online med ELITSINGLAR

Dating med ELITSINGLAR

ELITSINGLAR är datingsidan för dig som har höga ambitioner och söker ett seriöst och långvarigt förhållande. Vi matchar dig med singlar som både passar din personlighet och delar din livsstil och dina värderingar.

På ELITSINGLAR tror vi på dating där vi matchar personer som delar livsstil och ambitioner med varandra. Vår matchmaking-metod är vetenskapligt baserad och utgår från modern relationspsykologi. Matchningen utgår från ett omfattande personlighetstest, demografiska data och individuella sökpreferenser. Oavsett vem du är och vem du söker så kan du vara säker på att dagligen få skräddarsydda partnerförslag från oss.

LÄS ÄVEN – KONTAKTANNONS PÅ DINA VILLKOR

Träffsäker och skräddarsydd matchning

Vi vet att människor är selektiva när det kommer till kärlek. De allra flesta söker efter någon som delar ens värderingar och har en liknande livsstil. Hos ELITSINGLAR är det lätt att hitta någon med liknande intressen och samma höga ambitioner – vi skräddarsyr matchningar och presenterar dig för rätt personer direkt. Lika många män som kvinnor är medlemmar på ELITSINGLAR och den absoluta majoriteten av medlemmarna är akademiker.

Vi erbjuder en trygg, säker och helt reklamfri miljö där du kan fokusera på att träffa den rätta i lugn och ro. Vi godkänner alla profiler manuellt innan de publiceras, och alla inaktiva profiler filtreras bort automatiskt. Sidan är givetvis optimerad för mobiler och surfplattor, så du kan logga in var och hur du vill.

En kundservice utöver det vanliga

Vår Kundservice består av ett dedikerat team som är specialiserat på att både hjälpa dig med vår service och med att ge dig tips och råd om hur får ut mer av din dating. Din säkerhet är alltid vår första prioritet. Det gäller både dig och din data. Därför har vi manuella kontroller av alla profiler och kryptering av all känslig data. Vi säljer aldrig dina uppgifter vidare till tredje part.

Prova dating med ELITSINGLAR

Om författaren: Lisa Davidsson Weiertz

Lisa Davidsson Weiertz är redaktör hos ELITSINGLAR

Läs mer artiklar skrivna av Lisa Davidsson Weiertz