Vänligen markera ditt val
  • Jag är:
Minst 6 tecken varav 1 siffra
54% kvinnor 46% män
%
54% kvinnor 46% män
Lika många män som kvinnor är medlemmar på ELITSINGLAR
Nya medlemmar
10 000+
Nya medlemmar
Tusentals nya singlar upptäcker ELITSINGLAR varje vecka
Akademiker
68%
Akademiker
Majoriteten av våra Premiummedlemmar har universitetsutbildning

Dating online med ELITSINGLAR

ELITSINGLAR är datingsidan för dig som har höga ambitioner och söker ett seriöst och långvarigt förhållande. Vi matchar dig med singlar som både passar din personlighet och delar din livsstil och dina värderingar.
Dating med ELITSINGLAR

På ELITSINGLAR tror vi på dating där vi matchar personer som delar livsstil och ambitioner med varandra. Vår matchmaking-metod är vetenskapligt baserad och utgår från modern relationspsykologi. Matchningen utgår från ett omfattande personlighetstest, demografiska data och individuella sökpreferenser. Oavsett vem du är och vem du söker så kan du vara säker på att dagligen få skräddarsydda partnerförslag från oss. 

LÄS ÄVEN - KONTAKTANNONS PÅ DINA VILLKOR

Träffsäker och skräddarsydd matchning

Vi vet att människor är selektiva när det kommer till kärlek. De allra flesta söker efter någon som delar ens värderingar och har en liknande livsstil. Hos ELITSINGLAR är det lätt att hitta någon med liknande intressen och samma höga ambitioner – vi skräddarsyr matchningar och presenterar dig för rätt personer direkt. Lika många män som kvinnor är medlemmar på ELITSINGLAR och den absoluta majoriteten av medlemmarna är akademiker.

Vi erbjuder en trygg, säker och helt reklamfri miljö där du kan fokusera på att träffa den rätta i lugn och ro. Vi godkänner alla profiler manuellt innan de publiceras, och alla inaktiva profiler filtreras bort automatiskt. Sidan är givetvis optimerad för mobiler och surfplattor, så du kan logga in var och hur du vill.

En kundservice utöver det vanliga

Vår Kundservice består av ett dedikerat team som är specialiserat på att både hjälpa dig med vår service och med att ge dig tips och råd om hur får ut mer av din dating. Din säkerhet är alltid vår första prioritet. Det gäller både dig och din data. Därför har vi manuella kontroller av alla profiler och kryptering av all känslig data. Vi säljer aldrig dina uppgifter vidare till tredje part.

Prova dating med ELITSINGLAR

 

 

Tips:

Dating tips med ELITSINGLAR
Håll dig uppdaterad om dating med vårt ELIT-magasin

Våra medlemmar får regelbundet uppdateringar om allt det senaste samt generella råd och tips när det kommer till allt som har med dating att göra. Vi publicerar resultaten från undersökningar, vetenskapliga studier samt nya akademiska rön inom fältet. Du kan välja mellan de två kategorierna Nätdejting och Hitta kärleken, för att komma till startsidan klicka här.

Datingtips med ELITSINGLAR
Hitta rätt med vetenskaplig matchmaking

Med en pool av likasinnade singlar av hög kvalitet, ett smart profileringssystem som hjälper att introducera medlemmar, och högsta diskretion och säkerhetspraxis har ELITSINGLAR snabbt blivit det naturliga valet för singlar som söker långvarig och lycklig kärlek. Om du är seriös när det kommer till att hitta kärleken och inte vill slösa tid på att plöja igenom hundratals profiler är vi rätt val för dig!

Dating tips
Dating som leder till en långvarig relation

Dating är långt ifrån en definitiv vetenskap, men vi tror att genom att kunna erbjuda våra medlemmar värdefull insikt till psykologi och beteende ur en vetenskaplig vinkel så kan detta vara ett värdefullt verktyg till framgång med dating. Vi vill möjliggöra ett meningsfullt förhållande för våra medlemmar och samtidigt erbjuda trovärdig kunskap samt guidning som stödjer dessa långsiktiga mål.