Jag är:
Vänligen ange ditt kön.
Ange en giltig emailadress.
Ange ett giltigt lösenord.
« Gå tillbaka till föregående sida
Dejting akademiker med ELITSINGLAR
%
54% kvinnor 46% män

Lika många män som kvinnor är medlemmar på ELITSINGLAR

10 000+
Nya medlemmar

Tusentals nya singlar upptäcker ELITSINGLAR varje vecka

68%
Akademiker

Majoriteten av våra Premiummedlemmar har universitetsutbildning

Finn dejting för akademiker med oss!

Dejting akademiker - med ELITSINGLAR

Om du söker efter singlar som lever upp till dina förväntningar och dejting med akademiker så har du hittat rätt med ELITSINGLAR. Våra användare inkluderar dynamiska män och kvinnor som vill ha ut mer av livet och ett förhållande. Singlar som söker efter någon som är verkligt kompatibel med dem och kärlek som varar. Är du redo att möta dessa singlar? Gå med i ELITSINGLAR idag.

Dejting akademiker – var gömmer de sig?

Det är ett mantra som nog låter bekant för de flesta som någonsin befunnit sig själv i singellivet: nuförtiden kan det vara svårt – riktigt svårt – att finna en partner. Oavsett om du söker kärleken i Stockholm eller ute på landsbygden ser situationen allt som oftast samma ut, alla de bästa singlarna verkar som bortblåsta. Trots att vi bor i ett av världens mest singeltäta länder så är det tufft att hitta några faktiska singlar, så var gömmer de sig egentligen? Kanske finner du svaret online…

Vill du möta välutbildade singlar?

För de som har försökt och misslyckats med att träffa kärleken offline eller helt enkelt har ett fullspäckat schema och lite tid över för dejting och att träffa nya människor så kan online dating vara ett fantastiskt och effektivt alternativ. Det tillåter dig att söka på dina villkor och att vara öppen och ärlig med vad det är du söker i ett förhållande. ELITSINGLAR erbjuder seriös dejting och dejting för akademiker – det ideala valet för de som söker kompatibel dejting direkt från starten.

Varför ska jag välja ELITSINGLAR?

Det finns såklart massvis av dejtingsidor att välja mellan idag – så vad är det som gör ELITSINGLAR speciellt och lockar så många akademiker (71 % av våra medlemmar har en akademisk utbildning)? Kortfattat så är det för att vi tror på sann kompatibilitet och vetenskaplig matchmaking som handlar om mer än bara profilbilder. Vi fokuserar på att matcha tillsammans de singlar som kommer passa varandra på varje nivå; något som vi kan göra tack vare vårt djupgående personlighetstest som varje medlem tar när de registrerar sig. Vi tror helt enkelt på kärleken och att hjälpa våra medlemmar att hitta den.

Så om du söker dejting för akademiker har du hittat rätt – gå med i ELITSINGLAR idag!

Om författaren: Lisa Davidsson Weiertz

Lisa Davidsson Weiertz är redaktör hos ELITSINGLAR

Läs mer artiklar skrivna av Lisa Davidsson Weiertz