Vänligen markera ditt val
  • Jag är:
Minst 6 tecken varav 1 siffra
54% kvinnor 46% män
%
54% kvinnor 46% män
Lika många män som kvinnor är medlemmar på ELITSINGLAR
Nya medlemmar
10 000+
Nya medlemmar
Tusentals nya singlar upptäcker ELITSINGLAR varje vecka
Akademiker
68%
Akademiker
Majoriteten av våra Premiummedlemmar har universitetsutbildning

Finn dejting för akademiker med oss!

Om du söker efter singlar som lever upp till dina förväntningar och dejting med akademiker så har du hittat rätt med ELITSINGLAR. Våra användare inkluderar dynamiska män och kvinnor som vill ha ut mer av livet och ett förhållande. Singlar som söker efter någon som är verkligt kompatibel med dem och kärlek som varar. Är du redo att möta dessa singlar? Gå med i ELITSINGLAR idag.
Dejting akademiker - med ELITSINGLAR

Dejting akademiker – var gömmer de sig?

Det är ett mantra som nog låter bekant för de flesta som någonsin befunnit sig själv i singellivet: nuförtiden kan det vara svårt – riktigt svårt – att finna en partner. Oavsett om du söker kärleken i Stockholm eller ute på landsbygden ser situationen allt som oftast samma ut, alla de bästa singlarna verkar som bortblåsta. Trots att vi bor i ett av världens mest singeltäta länder så är det tufft att hitta några faktiska singlar, så var gömmer de sig egentligen? Kanske finner du svaret online…

Vill du möta välutbildade singlar?

För de som har försökt och misslyckats med att träffa kärleken offline eller helt enkelt har ett fullspäckat schema och lite tid över för dejting och att träffa nya människor så kan online dating vara ett fantastiskt och effektivt alternativ. Det tillåter dig att söka på dina villkor och att vara öppen och ärlig med vad det är du söker i ett förhållande. ELITSINGLAR erbjuder seriös dejting och dejting för akademiker – det ideala valet för de som söker kompatibel dejting direkt från starten.

Varför ska jag välja ELITSINGLAR?

Det finns såklart massvis av dejtingsidor att välja mellan idag – så vad är det som gör ELITSINGLAR speciellt och lockar så många akademiker (71 % av våra medlemmar har en akademisk utbildning)? Kortfattat så är det för att vi tror på sann kompatibilitet och vetenskaplig matchmaking som handlar om mer än bara profilbilder. Vi fokuserar på att matcha tillsammans de singlar som kommer passa varandra på varje nivå; något som vi kan göra tack vare vårt djupgående personlighetstest som varje medlem tar när de registrerar sig. Vi tror helt enkelt på kärleken och att hjälpa våra medlemmar att hitta den.

Så om du söker dejting för akademiker har du hittat rätt – gå med i ELITSINGLAR idag!

Tips:

Dejting med ELITSINGLAR
Dejting akademiker – det smarta sättet

Med en jämn könsfördelning och medlemmar som befinner sig i medelåldern och uppåt så befinner sig majoriteten av våra medlemmar i sina bästa år – både när det gäller karriär och självkänsla. Vilket betyder singlar som förstår andra singlar som söker en bra balans mellan ett givande hem och jobbliv.

Så om du är singel och söker dejting med akademiker som delar din passion för ett givande liv, så har du kommit till rätt ställe. Vi matchar dig bara med singlar som just du är kompatibel med – något som fastställs med din data från personlighetsestet och vad du vill ha ut av ett förhållande. Matchmaking på det smarta sättet helt enkelt.

Dejting för akademiker - ELITSINGLAR
Kompatibilitet: din checklista räknas

Vi förstår att de flesta singlar har en lista av vissa egenskaper som en ideal partner måste ha. Det är därför vi underlättar det för ELITISINGLARS medlemmar att fokusera på de slags livsstilar och egenskaper som de föredrar när de söker efter ett förhållande.

Om du söker något specifikt (till exempel kristen dejting eller mogen dating på nätet) så gör vi det till en prioritet i din personliga, unika algoritm. Med andra ord, när det kommer till kärlek så är du i förarsätet. Du har kontrollen över vilka rekommendationer du får genom att välja vad du anser är viktigast för dig.

Dejting med akademiker ELITSINGLAR
Från första dejten till evig kärlek

Hos ELITSINGLAR så är singlarna vanligtvis ute efter en sak: långvarig kärlek med någon som verkligen passar dem. Våra singlar är trötta på singellivet och redo att stadga sig och letar därför efter rätt person att slå sig till ro med.

Vi stödjer deras matchande med män och singelkvinnor som vi tror kommer vara lika intresserade av ett seriöst förhållande. Så om du har tagit ditt sökande online för att du söker en man eller kvinna att starta ditt nya liv med, så har du kommit till rätt plats. Gör dig redo att vinka adjö till singellivet genom att prova ELITSINGLAR idag.