Jag är:
Vänligen ange ditt kön.
Ange en giltig emailadress.
Ange ett giltigt lösenord.
« Gå tillbaka till föregående sida
Testa matchmaking med ELITSINGLAR
%
54% kvinnor 46% män

Lika många män som kvinnor är medlemmar på ELITSINGLAR

10 000+
Nya medlemmar

Tusentals nya singlar upptäcker ELITSINGLAR varje vecka

68%
Akademiker

Majoriteten av våra Premiummedlemmar har universitetsutbildning

Matchmaking – finn din ideala partner

Matchmaking för sofistikerad dejting - ELITSINGLAR

Framgångsrik dejting med ELITSINGLAR uppnås genom att möta någon som är djupt kompatibel med dig och vars personlighet samt livsstil du känner en stark samhörighet med.

Baserat på vårt personlighetstest så tillhandahåller vi vetenskaplig matchmaking som föreslår potentiella partners som är de mest sannolika att leda till en långsiktig relation. Här presenterar vi de viktigaste faktorerna som vi på ELITSINGLAR tar i hänsyn när vi rekommenderar dig för potentiella partners.

Vårt personlighetstest är grundläggande för vår matchmaking-process. Testet är baserat på ”The Five Factor-modellen” av personlighetsdrag, ett av de centrala begreppen i psykologi som har praktiserats sen 1980-talet.

Med hjälp av ett omfattande frågeformulär så analyserar vi dimensionerna av din personlighet som formar ditt samspel med andra människor och avgör vad du letar efter i ett förhållande. Enkäten ger oss möjlighet att analysera dina viktigaste egenskaper för att sedan skapa en individuell profil. Du kan överskåda detta när som helst i din profil under ”Personlighetsprofil”.

LÄS ÄVEN – SKRIV EN KONTAKTANNONS

Genom att jämföra din profil med tusentals andra medlemmar, så identifierar vi andra medlemmar som kompletterar din personlighet på ett sätt som underlättar långsiktig framgång i relationen. Konkret så innebär detta att dina egenskaper och intressen ligger väl i linje med varandra och har visat sig att fungera bra tillsammans på lång sikt.

Matchmaking som använder dina preferenser

ELITSINGLARS matchmaking metod beräknar dina partnerförslag baserat på flera olika faktorer. Det initiala testet, ungefär två tredjedelar av registreringsprocessen, fastställer dina egenskaper, värderingar samt sannolikt beteende och skapar således en personlighetsprofil som vi kan matcha med andra användare. Även om detta är själva grunden för matchmaking så tar det inte slut med att enbart jämföra profiler med varandra.

Den återstående tredjedelen fokuserar på dina förväntningar på en partner samt viktiga sociodemografiska kriterier. Dina personliga relationsmål är följaktligen tätt reflekterade i vår matchmaking. Du kan ställa in relationspreferenser samt betona deras relativa betydelse, vilket innebär att dina förväntningar när det kommer till dejting alltid uppfylls. Dessa inkluderar, till exempel, den föredragna åldern av din partner, deras potentiella geografiska avstånd, betydelse av religion och deras önskan om att få barn eller ej. Individuella preferenser såsom en partners utbildningsnivå är viktiga faktorer för en framgångsrik relation, så naturligtvis kommer dina preferenser beaktas noggrant i matchmaking processen, vilket ger dig tydlig kontroll över de specifika typer av människor vi föreslår till dig. Medan den personliga enkäten inte får göras om, så kan du ändra dina personliga kriterier när som helst, och du kan välja att göra det för att få fler förslag från oss.

LÄS ÄVEN – DEJTING FÖR SINGLAR SOM ÄR 50+

Aktivitet på plattformen

Vi kommer att underlätta din partnersökning genom att enbart föreslå aktiva användare av ELITSINGLAR. De som inte har loggat in på ett tag, eller inte har kontaktat andra medlemmar, är undantagna från våra matchmaking förslag, även om de kanske stämmer väl ihop med din profil och dina preferenser. Denna filtrering är en viktig del av matchmaking och innebär att våra rekommendationer för dig alla är aktiva singlar inom online dating, och inte dem som redan har hittat någon.

Komplett ifyllda profiler belönas

ELITSINGLARS matchning påverkas också av hur väl kompletterad din profil är och vi belönar användare som optimerar användningen av deras profiler, genom att föreslå dem som delar mest information med andra som har lika meningsfulla profiler. Ta dig tiden att svara på alla frågorna, ladda upp bilder, och ge dig själv på så sätt den bästa chansen att hitta någon.

För oss så beror framgångsrik matchmaking på tydlig kompatibilitet baserat på den medfödda personligheten och individuella preferenser. Våra vetenskapliga tester och individuella kontroll över processen innebär att enbart medlemmar med särskilt goda relationsutsikter föreslås för dig. Kombinerat med en dynamisk plattform som effektiv matchar våra användare, så kan du påbörja din sökning med gott förtroende med ELITSINGLAR.

Så fungerar vår matchmaking

Så fungerar vår matchmaking - ELITSINGLAR

Matchamking med ELITSINGLAR

Om författaren: Lisa Davidsson Weiertz

Lisa Davidsson Weiertz är redaktör hos ELITSINGLAR

Läs mer artiklar skrivna av Lisa Davidsson Weiertz