Mobil dejting: använd ELITSINGLAR på språng

Mobil dejting med ELITSINGLAR

Söker du efter en mobil dating-service för att finna ett seriöst förhållande? ELITSINGLAR kombinerar en enkel, användarvänlig design med matchmaking teknologi för att hjälpa dig finna en partner för långvarig lycka och kemi.

Vilka är ELITSINGLARS principer?

ELITSINGLAR är en datingsida utformad för långvariga, seriösa förhållanden. Om du söker efter en mobil dejting-upplevelse som tillåter dig att finna andra, likasinnade singlar som även de är intresserade av att finna en kompatibel partner, så har du hittat rätt plats här. Vi använder oss utav en intelligent matchmaking metod som betänker både dina mest dominanta personlighetsdrag samt din valda sök-kriteria för att hjälpa dig finna singlar som du har riktig kemi med.

LÄS ÄVEN: EN GARANTERAT FRAMGÅNGSRIK DEJT

Vår hemsida har blivit noggrant optimerad så att den är tillgänglig oavsett vad det är för anordning du använder. Oavsett om du vill använda dig av våran service hemma på din surfplatta, när du är ute med din mobil, eller på din dator vid ditt skrivbord hemma, så kommer du att erhålla samma slags sidfunktionalitet. Att hålla sig uppdaterad med nya partnerförslag, meddelanden och dating-profiler har aldrig varit så här enkelt.

Mobil dejting för upptagna människor

Om du är som majoriteten av våra karriärsmedvetna medlemmar så har du troligtvis ett tajt schema samt begränsat med tid för att använda dig av vår service under kvällstid. Som väl är så har vi numera möjligheten, tack vare smarthpones och tabletter, att använda oss av mobil dejting vart vi vill – när vi vill. Det är därför som vi har försäkrat oss om att den mobila versionen av vår sida är så lik originalet som möjligt , vilket betyder att du inte behöver pausa din aktivitet hos ELITSINGLAR om du inte har tillgång till en dator.

Med sin enkla och användarvänliga design så kan du tillåta ditt datingliv att passa efter ditt schema ännu mer, då du kan kollla in dina senaste partnerföslag eller läsa dina meddelanden oavsett var du befinner dig. Då allt fler utnyttjar mobila dejting-tjänster, så betyder det även att allt fler svarar snabbare och att du då kan utveckla ett förhållande i den takt som bäst passar just din rutin.

Hur använder man samt får tillgång till mobil dejting?

Att använda ELITSINGLAR på mobilen är enkelt: hitta vår hemsida som vanligt och din browser kommer att anpassa sig till din skärm för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen. Logga in som vanligt och se en strömlinjeformad men fullt funktionerande version av vår hemsida. Kolla dina dagliga partnerförslag, läs och svara på meddelanden, ladda upp en ny profilbild eller ändra på dina kontouppgifter, allt från ditt mobila verktyg.

Besöker du oss för första gången? Det är möjligt att färdigsställa vårt personlighetstest, köpa ett medlemskap och att se dina första partnerförslag direkt på din mobil. Oavsett om du är en återkommande medlem eller ej, så kommer du efter att ha loggat in se dina senaste partnerförslag. Från där kan du enkelt navigera till alla sidans funktioner genom att klicka på meny-knappen längst upp på den högra sidan av skärmen.

Gör det mesta av ELITSINGLAR och testa mobil dejting med elitsinglar.se här!

Om du har några frågor, var god lämna en kommentar eller skriv till oss på [email protected]

Om författaren: Lisa Davidsson Weiertz

Lisa Davidsson Weiertz är redaktör hos ELITSINGLAR

Läs mer artiklar skrivna av Lisa Davidsson Weiertz