Fotokommentarer – säg något personligt

Ge någon en fotokommentar! ELITSINGLAR

Det finns få aktiviteter som är så visuella som just online dating, det är även därför det är viktigt att du väljer rätt bilder för din profil. Det är ofta första glimten av någons profilbild som avgör om du vill kontakta dem eller inte. Med vår fotofunktion så kan det inte vara enklare för dig att berätta för en potentiell partner om de har fångat ditt intresse.

Berätta för någon att deras bild är perfekt med en fotokommentar

När du har avslutat vårt omfattande personlighetstest och hunnit sätta ihop din egen dejtingprofil kommer vårt högintellektuella matchningssystem sätta ihop dig med 3-7 högkvalitativa partnerförslag dagligen. När du har kommit igång med ELITSINGLAR så är det första du kommer att upptäcka bilderna på dina matchningar och de foton som de har laddat upp på sina profiler.

Detta är en viktig del av online dejting då det kommer att hjälpa dig att avgöra om du attraheras av någon. I likhet med den praktiska ”gilla” funktionen så har vi gjort det riktigt enkelt för dig att lämna en kommentar under någons profilbild så att du kan låta dem veta att du gillar det du ser. Vi anser att det är ett riktigt användbart verktyg då du enkelt kan skriva något kort och koncist. Ett fantastiskt sätt att starta en konversation för dig som inte är redo att skicka ett meddelande. Om du istället är redo att skicka ett meddelande så har vi sammanställt några expertråd som kan hjälpa dig att skicka ditt första meddelande.

Hur fungerar det?

Om du skulle vilja kommentera någons foto så ska du följa dessa steg. Först väljer du bilden som du gillar. Sedan är allt du behöver göra att klicka på ”kommentar” knappen och därefter så kommer en liten textruta att visas på din skärm. Tänk ut en kvick kommentar och börja skriva. När du har skickat din kommentar så kommer du och din match att få en notifikation om detta på plattformen och även via mejl. De kommer även att kunna se ditt meddelande när helst de önskar.

Eftersom vi tar din integritet och din säkerhet på största allvar så har vi gjort denna funktion synlig för endast avsändaren och mottagaren av kommentarerna. För att göra det extra säkert arkiveras sedan alla meddelanden i en kommunikationshistorik mellan dig och din matchning. Vi tar alla klagomål på största allvar, om du känner att någon på något sätt har betett sig olämpligt mot dig ska du därför inte tveka att höra av dig till vår kundsupport.

Välj ett foto

ELITSINGLAR jobbar hårt med att vara din första källa när det kommer till att tillgodose med de mest uppdaterade och relevanta dejtingtipsen. Vi tar ditt sökande efter kärleken på allvar och erbjuder en aktiv inställning till dejting som tar dina behov i största hänsyn. Vi anser att en stor del av att göra detta är att se till att du har tillgång till pålitlig och expert vägledning när du behöver det.

Tillsammans med information om hur du gör för att sätta ihop en vinnande dejtingprofil, samt information om vad man bör skriva och inte bör skriva till sina matchningar, har vi även några tips om hur man väljer de bästa fotografierna för sin profil. Med tanke på att du som mest kan ladda upp 24 bilder på din profil är det viktigt att du ser till att välja rätt. Du vill därför välja bilder av god kvalitet, som inte är pixliga och i en lämplig storlek.

Se även till att bilderna du laddar upp inte bryter mot våra kriterier för bilder, allt av stötande natur kommer att tas bort. Om du är osäker så läs våra riktlinjer i dess helhet här.

Om författaren: ElitSinglars redaktion

Läs mer artiklar skrivna av ElitSinglars redaktion