Vänligen markera ditt val
  • Jag är:
Minst 6 tecken varav 1 siffra
54% kvinnor 46% män
%
54% kvinnor 46% män
Lika många män som kvinnor är medlemmar på ELITSINGLAR
Nya medlemmar
10 000+
Nya medlemmar
Tusentals nya singlar upptäcker ELITSINGLAR varje vecka
Akademiker
68%
Akademiker
Majoriteten av våra Premiummedlemmar har universitetsutbildning

Vi hjälper dig som är singel i Jönköping att få till den perfekta dejten

Är du trött på att vara singel men vet inte var du ska börja leta? Låt ELITSINGLAR hjälpa dig ta ödet i egna händer och guida dig till hur du bäst möter - och dejtar - andra singlar i Jönköping!
Karta ELITSINGLAR

Är du singel i Jönköping? Söker du ett långvarigt och seriöst förhållande? Kanske har du varken tid eller lust att leta efter kärleken på barer och uteställen. Förmodligen har du upplevt hur tröttsamt det kan vara med vänners välmenande men ofta misslyckade försök att para ihop singlarna i bekantskapskretsen med varandra.

Misströsta inte! ELITSINGLAR skapades för att hjälpa singlar som tröttnat på ytliga relationer som inte känns rätt. Vi gör din dejting i Jönköping enklare och roligare.

Lokal matchmaking som fungerar

Att ge sig ut på planlös dejting i Jöpnköping kan vara överväldigande och ineffektivt. Vi satsar på att ge dig en högkvalitativ och seriös matchmaking online. Genom vår unika och väl beprövade metod gör vi det enklare för dig som är singel i Jönköping att hitta rätt. Här hos ELITSINGLAR kan du själv ställa in dina geografiska preferenser. Du väljer själv inom vilken radie du vill träffa andra singlar, om du föredrar att söka kärleken inom Jönköpings gränser eller en bit längre ut i länet.

Aktiviteter för lyckad dating i Jönköping

Det första steget är avklarat, meddelanden har utväxlats och du gör dig redo för en första lovande date, men vart ska ni träffas? Att välja aktivitet och mötesplats kan orsaka huvudbry. Här delar vi på ELITSINGLAR med oss av de bästa tipsen för en lyckad dating i Jönköping.

Faktum är att enligt ELITSINGLARS egna undersöking i ämnet så visade sig Jönköping ha de allra lyckligaste singlarna i Sverige, och alla vet ju att lyckliga människor är eftertraktade som partners - så upptäck för dig själv alla härliga singlar som finns här!

Tips:

Finn singlar i Jönköping med ELITSINGLAR
Ta vara på närheten till vattnet

Du som ägnar dig åt dejting i Jönköping har en stor fördel, stadens läge vid Vättern! Få ställen är så romantiska och rogivande som platser vid vattnet. Varför inte ta med din date på en romantisk promenad vid småbåtshamnen och ett efterföljande besök på en uteservering vid populära Piren? Det är ett perfekt ställe att insupa den glittrande Vättern tillsammans. Ett annat romantiskt tips är att ta båten från Gränna och tillsammans uppleva vackra Visingsö.

Dejta i Jönköping med ELITSINGLAR
Aktivera er

Att pröva på en ny aktivitet tillsammans är ett otvunget sätt att lära känna varandra på. Bowling är en fartfylld aktivitet som sätter fart på konversationen och lockar till skratt. Bowling City ligger centralt och lättillgängligt och passar utmärkt för dejting i Jönköping under en dag med dåligt väder. Jönköping och dess omgivningar är även en stad där det är tätt mellan cykelvägarna. Att cykla tillsammans i skogarna där John Bauer fann inspiration till sina trolska motiv är en romantisk upplevelse!

Dejta i Jönköping - ELITSINGLAR
Mysigt på café

I en cafétät stad som Jönköping är det enkelt att hitta ett passande café för att träffas över en fika. Riktigt date-vänligt är det mysiga caféet Stugan i Stadsparken. Här kan du och din date kombinera promenad och en romantisk fikastund med vacker utsikt. Andra säkra kort för dating i Jönköping är anrika Malmborgs konditori och populära Johans café. Ta del av våra tips med samtalsämnen så kommer du väl förberedd till din fika-date!