Vänligen markera ditt val
  • Jag är:
Minst 6 tecken varav 1 siffra
54% kvinnor 46% män
%
54% kvinnor 46% män
Lika många män som kvinnor är medlemmar på ELITSINGLAR
Nya medlemmar
10 000+
Nya medlemmar
Tusentals nya singlar upptäcker ELITSINGLAR varje vecka
Akademiker
68%
Akademiker
Majoriteten av våra Premiummedlemmar har universitetsutbildning

Träffa din match med vår dating app

ElitSinglars dejting app finns numera tillgänglig i App Store. Lär dig mer om fördelarna med att dejta via telefonen och om hur själva appen fungerar för att ta din dejting till en ny nivå.
Testa ElitSinglars dating app

Elitsinglars dating app - låt telefonen hjälpa dig hitta kärleken

ElitSinglars egna dejting app för iOS tillåter dig att besöka alla dina matchningar när du vill och var du vill. Att finna sin livspartner genom telefonen är numera en verklighet för många; det är enkelt och effektivt och perfekt för den ständigt upptagne singeln som gör karriär. Vår dating app möjliggör att du kan träffa tillgängliga, seriösa singlar nära dig. Att hitta sin perfekta match har aldrig varit enklare än med den senaste version av vår dejting app.

LÄS ÄVEN: MOBIL DEJTING MED ElitSinglar

Din drömmatch till handsTesta ELITSINGLARS dating app

På väg till jobbet, på fikarasten, på semestern, hemma i mysfåtöljen eller på kafferasten på jobbet - möjligheterna är oändliga. Oavsett var du befinner dig så har du alltid snabb tillgång till alla dina matchningar. Med sökfunktionen kan du förfina dina sökkriterier och enkelt kontakta singlar som passar just dig.

En säker och pålitlig dating app

ElitSinglars dejting app är designad speciellt för att du ska kunna känna dig 100 procent trygg när du dejtar online. Du kan även fylla i vårt vetenskapligt baserade personlighetstest via appen och enkelt ladda upp nya profilbilder som du tagit med telefonen.

Varje medlems profil verifieras manuellt vid påbörjan av medlemskap vilket gör appen säker och fri från scamming. ElitSinglars dejting app är en trygg plats att möta och diskutera med spännande singlar på var du än befinner dig.

Enkel navigering & snygg layout

Kommunikation med dina matchningar är utformad för att vara så enkel och smidig som möjligt. Om du känner dig blyg, testa att 'Skicka leende' eller '5 frågor' för att visa intresse utan att skicka ett meddelande direkt. Vänta inte på att komma i kontakt med framtida partner.

Ta ödet i egna händer och möt nya, härliga singlar redan idag genom vår dating app:

2600 nya medlemmar varje vecka
54 % kvinnor, 46 % män
71 % akademiker

Testa ElitSinglars dating app idag

Så använder du appen (iOS)

Dating app checkmark ESE  Ta personlighetstestet och fyll i din profil samt dina preferenser

Dating app checkmark ESE  Emotta mycket kompatibla mactningar dagligen och få tillgång till dina matchningars kompletta profiler

Dating app checkmark ESE  Ta första kontakt med dina matchningar med ett 'leende' eller genom att låta dem veta att du gillar något på deras profil

Dating app checkmark ESE  Be dina matchningar om mer foton

Dating app checkmark ESE  Skicka och få obegränsat med meddelanden

Dating app checkmark ESE  Se vem som besökt din profil

Dating app checkmark ESE  Ladda upp bilder direkt från din telefon eller ditt Facebook-konto

 

Kompatibilitet: Kräver iOS 7.0 eller senare. Kompatibel med iPhone, iPad och iPod touch.

Dating app med ELITSINGLAR ladda ned

 

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=de.affinitas.za.co.elitesingles.and&hl=sv

Registrera dig gratis redan idag för att testa vår dating app för dig själv!

Tips:

ElitSinglars exklusiva dating app
Finn singlar nära dig

Med vår dating app kan du enkelt ställa in dina geografika preferenser, oavsett om du bor i en småstad eller en av Sveriges större städer så kan du välja inom hur många mils radie du vill träffa potentiella partners inom för effektiv matchmaking i hela landet.

Dating app för dig
Finn kompatibla singlar

Med ElitSinglars matchmaking kan du vara säker på att enbart få partnerförslag med singlar som har liknande värderingar och mål som dig. Vårt vetenskapligt baserade personlighetstest ser till att din psykologiska profil överensstämmer med dina matchningar.

Testa ElitSinglars dating app
Kombinera ditt fullspäckade schema med dating

Det är enkelt hänt att man låter jobb och vardagsbestyr ta över och att man prioriterar bort kärleken. Men med vår dating app kommer det alltid finnas tid även under de mest stressiga av dagar att svara på meddelanden och se nya matchningar!