Vänligen markera ditt val
  • Jag är:
Minst 6 tecken varav 1 siffra
54% kvinnor 46% män
%
54% kvinnor 46% män
Lika många män som kvinnor är medlemmar på ELITSINGLAR
Nya medlemmar
10 000+
Nya medlemmar
Tusentals nya singlar upptäcker ELITSINGLAR varje vecka
Akademiker
68%
Akademiker
Majoriteten av våra Premiummedlemmar har universitetsutbildning

Mötesplatsen för seriösa singlar

ELITSINGLAR har blivit den naturliga mötesplatsen för singlar från hela landet. Med massvis av nya medlemmar som möts och kärlekshistorier som inleds varje vecka så har vi blivit det naturliga valet för singlar från landet runt som är seriösa med att hitta kärlek. Läs mer om varför nedan.
Mötesplatsen för akademiker - ELITSINGLAR

ELITSINGLAR är en premium dejtingtjänst som sätter våra medlemmars bästa framför allt annat. Det är därför vi använder oss av vetenskaplig matchmaking, har en dedikerad kundservice samt en modern och smidig app. Majoriteten av ELITSINGLARS medlemmar är akademiker (68 %).

Men många singlar som befinner sig mitt i karriären och med lite tid över för dejting så är vi ett utmärkt val för dig som vågar vara kräsen och ha krav när det kommer till val av partner.

Mötesplatsen banner ELITSINGLAR

Mötesplatsen för akademiker

Vårt intelligenta matchmaking-system är designat för att låta svenska singlar få dagliga, kompatibla matchningar levererade istället för att söka igenom hundratals profiler som du inte har något gemensamt med. När du först registrerar dig hos oss så fyller du i ett genomgående personlighetstest som lägger grunden för dina partnerförslag. Vi tror på online dating som erbjuder kompatibla partners som delar din livsstil och dina ambitioner. Att finna en sådan mötesplats är lättare sagt än gjort men vi är säkra att för dig som söker seriös och långvarig kärlek så kommer ELITSINGLAR att hjälpa dig mest på vägen.

En sida som matchar dina förväntningar

När man söker en långvarig partner så är det förståeligt att man är selektiv med sitt val. Det är därför ELITSINGLAR använder ett avancerat bedrägerifilter, tar bort inaktiva användare och manuellt verifierar varje ny medlem. Allt detta så att du kan fokusera på det som du är här för: dejting. Vår dejtingsida är även optimerad för mobil och tablett så att man alltid har tid över för att flirta! Gör ELITSINGLAR till den naturliga mötesplatsen för kärlek och dejting på nätet.

  1. Registrera dig och skapa en profil

Det första steget du tar som medlem är att färdigställa din profil där du ger information om dig själv och laddar upp bilder. Detta är ett bra tillfälle till att bli kreativ med din kontaktannons – visa upp vem du är och vad som gör dig unik! Kom ihåg att du kan, och vi rekommenderar, redigera och uppdatera denna sida när du vill.

  1. Ta personlighetstestet

Nästa steg av processen är att fylla i vårt utförliga personlighestest. Detta består av över 200 frågor som effektivt skapar en övergripande och god bild av vem du är. Frågorna är baserade på Femfaktor-modellen som kalkylerar dina nivåer av öppenhet, vänlighet, extroversion, samvetsgrannhet och neuroticism.

  1. Fyll i din sökkriteria

Efter personlighetstestet fyller du i dina kriterier för ett förhållande som frågar vad du söker hos en partner – du specificerar önskad ålder, barnönskan och distans för att nämna några få. På så vis blir vi mötesplatsen för likasinnade singlar från hela Sverige.

  1. Få dina partnerförslag

Slutligen när vi har samlat all denna information så kommer vi skicka dig 3-7 partnerförslag per dag. Matchningarna är utformade genom vårt smarta profileringssystem

Tips:

Mötesplatsen för seriösa singlar - ELITSINGLAR
Expertråd om relationer & dejting

Vår hemsida erbjuder regelbundet uppdaterat och högkvalitativt redaktionellt innehåll som inkluderar de senaste studierna inom allt som gäller kärlek samt expert råd från psykologer. Vi tar kärlek på allvar vilket reflekteras i våra artiklar. Vi involverar även våra medlemmar och utför våra egna studier som är relaterade till dejting, allt för att hjälpa svenska singlar underlätta jakten på kärleken.

Mötesplatsen för ELITSINGLAR
En dedikerad kundservice

Vi vet att många av våra medlemmar är singlar som testar online dating för allra första gången och vår kundservice finns där för att stöjda och guida alla våra medlemmar. Vi har ett dedikerat team som alltid finns redo att svara på dina frågor och funderingar om dating med ELITSINGLAR. Vår kundservice kontrollerar även alla nya profiler manuellt så att du kan vara säker på att alla singlar på vår sida är seriösa.

Mötesplatsen för ELITSINGLAR
Mötesplatsen för singlar på din våglängd

ELITSINGLARS användare söker efter seriösa och långvariga förhållanden. För att kunna finna detta så behöver man komma i kontakt med singlar som man klickar med på alla plan. Därför fyller du in vid registrering vad du vill ha och inte vill ha; faktorer så som rökning, religion och utbildning spelar alla in. Kanske vill du träffa andra singelföräldrar till exempel? Att hitta kompatibla partners är vår specialitet.