Vänligen markera ditt val
  • Jag är:
Minst 6 tecken varav 1 siffra
54% kvinnor 46% män
%
54% kvinnor 46% män
Lika många män som kvinnor är medlemmar på ELITSINGLAR
Nya medlemmar
10 000+
Nya medlemmar
Tusentals nya singlar upptäcker ELITSINGLAR varje vecka
Akademiker
68%
Akademiker
Majoriteten av våra Premiummedlemmar har universitetsutbildning

Online dating - obegränsade möjligheter!

För bara tio år sedan var online dating fortfarande i sin linda, men attityderna har snabbt förändrats och idag har paren som möts på nätet en genomsnittligt högre äktenskaplig tillfredsställelse och ett lägre antal av skilsmässor.
Testa online dating du med!

Möjligheterna att träffa en partner via online dating har aldrig varit större, men framgången är sammankopplad med medlemmens aktivitet på sidan.1  ELITSINGLAR erbjuder ett antal olika alternativ för kommunikation som kan hjälpa att starta ett harmoniskt förhållande; för de bästa chanserna till framgångsrik online dating, utnyttja dessa och se till att själv våga ta initiativ.

ELITSINGLAR banner

Vem borde ta den första kontakten vid online dating?

Taktiken att vänta på att någon annan ska ta det första steget är förvisso romantiskt, men blir problematiskt när det kommer till online dating. Antalet potentiella partners blir mycket mindre om du limiterar ner dem till enbart de som visar intresse för dig: ett faktum som enkelt förklaras av online datings natur. Dr Christie Hartman påpekar, ”Hur kan användare möjligen veta vem som intresserar dem innan att ha chattat med eller träffat personen?”2 Om båda parter antar denna strategi, finns det en god chans till att ett lyckligt och långvarigt förhållande aldrig förverkligas.

ONLINE DATING I SVERIGE - FINN SINGLAR I DIN STAD

Online dating - forskningen

Forskning av Dr. Monica Whitty antyder en obalans mellan könen i att kontakta någon online; män är ”betydligt mer benägna än kvinnor” att initiera kontakt online, i kontrast till ett generellt mer jämnlikt beteende offline.3  Denna obalans kan komma från nätdejtare (speciellt kvinnor) som överväger ’kostnaden’ av ett avvisande i relation till ansträngningen att skriva meddelanden, samt en felaktig tro att det alltid är mer män än kvinnor som använder sig av online dating. Dr Chistie Hartman har ifrågasatt kvinnors online dating beteende och hävdar att framgång kommer genom att ta initiativ då tankesättet att män borde ta första steget uppenbarligen inte ”funkar på nätet”. Med tanke på antalet potentiella dejter som kan finnas online, så är dem som tar initiativet och tar den första kontakten och etablerar ett personligt band som skiljer dem från andra medlemmar. Kvinnors första steg må väl vara lika viktig online som de är offline då sociala signaler offline (till exempel subtil ögonkontakt eller ett leende) ofta är ett nödvändigt förstadium av kvinnor för att uppmuntra första steget.

Dejta online med ett leende

Medan ELITSINGLAR ger partnerförslag baserat på vår vetenskapliga matchmaking-process, så är beslutet om en profil är attraktiv eller ej, så klart, ett väldigt personligt beslut. Vår ’Skicka leende’-funktion tillåter dem som kan vara intresserade, men kanske är osäkra på hur de ska starta konversationen, möjligheten att inleda kontakt och se om det finns ett ömsesidigt intresse. Som en enkel online-version av den traditionella sociala signalen, så rundgår den snabbt den tidigare nämnda ’kostnads’-frågan. Att ’Skicka leende’ är ett enkelt och effektivt sätt att visa medlemmar din nyfikenhet, proaktiv användning av sidkommunikation möjliggör en snabbare framgång än att bara vänta på att meddelanden ska komma.

Tips:

Online dating för lyckligare par - ELITSINGLAR
Online dating för långvarig kärlek

En av de saker som särkiljer ELITSINGLAR från majorieten av online dating-sajter är att våra medlemmar enbart är seriösa singlar som är ute efter långvarig och äkta kärlek. Därför verifieras manuellt alla nya medlemmar samt filtrerar automatiskt bort icke aktiva singlar.
 

Online dating för en kompatibel partner - ELITSINGLAR
Hitta din själsfrände

Använd dig av online dating för en verkligt kompatibel partner. Efter att du registrerat dig fyller du i vårt djupgående samt psykologiskt baserade personlighetstest för att sedan bli macthad med de singlar som passar just dig bäst.

Online dating - skriv en bra profil ELITSINGLAR
Så skriver du en riktigt bra profil

Att skriva en riktigt bra profil är en konst i sig. ELITSINGLAR tipsar om hur du nätdejtar framgångsrikt under alla steg och listar de vanligaste misstagen som görs under processen.