Jag är:
Vänligen ange ditt kön.
Ange en giltig emailadress.
Ange ett giltigt lösenord.
« Gå tillbaka till föregående sida
Kontaktsidor - ELITSINGLAR
%
54% kvinnor 46% män

Lika många män som kvinnor är medlemmar på ELITSINGLAR

10 000+
Nya medlemmar

Tusentals nya singlar upptäcker ELITSINGLAR varje vecka

68%
Akademiker

Majoriteten av våra Premiummedlemmar har universitetsutbildning

Kontaktsidor – hemligheterna till framgång

Kontaktsidor med ELITSINGLAR

Du är smart, rolig och framgångsrik. Folk gillar att vara i din närhet. Trots detta så förblir du singel medan din vänskapskrets utgörs alltmer av lyckliga par. ELITSINGLAR ger dig handfasta tips om hur du ökar dina chanser till långvarig kärlek via nätdejting.

Kontaktsidor kan vara fantastiska hjälpmedel att finna kärleken med – när dem används på rätt sätt. Men precis som med vanlig dejting kan det kännas motigt ibland och det kan kännas knepigt att förstå varför man inte funnit framgång än.

Därför har vi på ELITSINGLAR sammanställt en lista på saker som är värda att begrunda. Vad ska man undvika när man dejtar via kontaktsidor egentligen? Vi listar de vanligaste misstagen som görs på kontaktsidor samt vad du kan göra åt dem.

De vanligaste misstagen på kontaktsidor

1 Din profilbild är missvisande

Om du vill attrahera kvalitetsmatcher på kontaktsidor, så är det nödvändigt att din profilbild uppfyller nedanstående kritera:

1. Din profilbild bör visa ditt ansikte tydligt, en porträttbild är den allra framgångsrikaste sorten av profilbild, läs mer om hur du tar dessa här.

2. Din profilbild/dina bilder ska berätta något om dig och ditt liv, på samma sätt som den skrivna delen av en profil bör göra.

3. Den undviker röda flaggor som kan kan avskräcka potentiella partners, så som en profilbild med solglasögon, en badrums-selfie

En bra profilbild har inget med skönhet att göra, utan handlar om att visa den bästa sidan av dig samtidigt som den säger något om vem du är och din personlighet. Så se till att välja den bästa profilbilden för just dig, det kommer hjälpa dig långt på vägen!

2 Du är inte aktiv nog på kontaktsidor

Det största misstaget man kan göra på kontaktsidor är att bara luta sig tillbaka och vänta sig att drömpartners kommer kontakta en inom sinom tid. Öka dina chanser avsevärt genom att kontakta alla profiler du finner intressanta och våga ta initiativet vid online dating – det kommer att löna sig!

LÄS ÄVEN: KONTAKTANNONS – NÅGOT FÖR DIG?

Din profil gör dig inte rättvisa

Att hoppas på att någon intressant kommer att kontakta dig och skriva hur fascinerande du verkar räcker inte för att träffa någon online. Personen ifråga måste veta hur bra du är. Och det enda sättet att förmedla detta på är genom att skriva en riktigt bra profil samt skriva välformulerade och personliga meddelanden till potentiella partners. Så stick ut från mängden och se till att dina drömmatcher lägger märke till dig.

4 Du framstår som ängslig

En komplimang eller två i det första meddelandet är bara trevligt, men att totalt överrösa en främling med komplimanger och intima frågor kommer med största säkerhet att avskräcka mottagaren. Ha istället en personlig, men inte intim, ton i dina meddelanden. Kom ihåg att du bara kan ge ett första intryck en gång!

5 Du sticker inte ut

Otroligt många människor nätdejtar idag, och de flesta framstår ungefär på samma sätt online. Detta beror på att många har liknande intressen och karaktärsdrag på papper, trots att de flestas faktiska personligheter skiljer sig vitt åt från varandras i verkligheten. Tricket är att göra din personlighet och dina intressen rättvisa på din profil genom att undvika klichéer, skapa en unik ton och visa upp din riktiga personlighet. Skriv inte bara att du är rolig, skriv något roligt istället! Säg inte att du tycker om äventyr – beskriv ditt senaste äventyr istället, ja du fattar galoppen. Samma sak gäller även för dina meddelanden. Undvik att ställa standardfrågor som är identiska med de som finns i majoriteten av mejl medlemmen du är intresserad av får. Om du vill att någon ska lägga märke till dig, stick ut från mängden och visa att du är en fascinerande individ som har massvis att erbjuda.

Vi hoppas att tipsen ovan kommer att hjälpa dig i jakten på den rätta!

Om författaren: Lisa Davidsson Weiertz

Lisa Davidsson Weiertz är redaktör hos ELITSINGLAR

Läs mer artiklar skrivna av Lisa Davidsson Weiertz